nezinojau
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Va čia apie ją daugiau: https://www.alfa.lt/straipsnis/50399...udos-jis-dave/
O su kokia valstybe man asocijuodavosi Vietininko linksnis (3 kl. lietuvių kalbos kurse mokėmės linksniavimo)?
Comment
-
Kai stovi prie sankryžos ir tau dega raudonas, tu taip, stovi toliau, iki stop juostos, bet kai pėstiesiems, kurie kerta tavo judėjimo kryptį, jau užsidega raudona ir žinai, kad jau dabar pirmiau tu važiuosi, o ne eis dar nespėję pereiti pėstieji, tai gali pamažu pradėti spausti gaziuką, po centimetrą, po kitą pamažu riedėti ir taip užstumti ant perėjos savo mašiną, vis tiek jau dabar tu važiuosi pirmiau, tai tas perėjos užtvėrimas niekam netrukdys. Darote taip ar ne, kai atsibosta prie raudono stovėti, na nesistumiate taip į priekį pamažu?
Comment
-
Bet gali būti, kad paskaudės ir vis tiek išgyvensi, priemonė tinkamai nesuveiks. Todėl aš, šią vasarą, tik paskutinę akimirką persigalvojau.
Esu pro autobuso langą iš numerių pažinęs ir nusiuntęs policijai vieną žmogų, kuris sankryžoje laukdamas žalio šviesoforo naudojosi telefonu, ir buvo pradėta AN teisena. To dingstis - aš keršijau jam už tai, kad jis atsisakė su manimi bendradarbiauti, kai per Facebook jį "verbavau", negana to, dar ir užblokavo. Sako, "rašai iš fake anketos, nieko nebus". Tai vat, mane atstumti pavojinga, paskui radęs menkiausią priežastį iškart pasiųsiu į dujų kamerą .
Comment
-
Nes aš noriu, aš laikau save vos ne Dievu ir todėl jaučiuosi turįs išskirtinę teisę kalbinti ar kitaip verbuoti savo nusižiūrėtus asmenis. Kad ir tą klasioką, kur sėdėdavau ant kelmelio, įteikiau dovaną.
Atsimenu, kažkuriais metais Lietuvoje, Žalgirio arenoje vyko kažkoks jaunių ar tai jaunučių pasaulio krepšinio čempionatas, tai Lietuva žaidė su Pietų Korėja, tai korėjiečiai ilgą laiką pirmavo, vieną po kito kalė taiklius tolimus metimus, kaip išsireiškė mūsų komentatorius "Tiesiog tritaškių konkursas". Bet lietuviai nepastebimai vijosi, vijosi ir galiausiai įveikė svečius iš tolimosios Azijos šalies. Dabar mano mama paskui sakė, kad kaip gaila, tie taip gražiai kovojo.
Comment
Comment