Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O Atroškevičių Mečislovą pažįstate? Nu bent jau iš spaudos.

Comment

ne

Comment

Čia Linava generalinis sekretorius, kur 2019 m. lapkritį organizavo protestus. ATA Lietuvos transportui ir pan. Nu bet koks tau ATA, jei pažvelgęs pro savo namų langą į tą aplinkkelį, būtinai per minutę pamatysiu nors kelis tuos monstrus... Atsimenu, vieną savaitę protestavo fūristai, o kitą - traktoristai. Beje, man nesuprantama mamos baimė, kai mane išleisdavo į kaimą, kad laikytis atokiau nuo technikos. Gal jai vis dar realus atrodo iš sovietmečio atėjęs naratyvas, kad traktoristas - tai girtas kolūkietis. Tipo, nepamatys ir užvažiuos ant manęs. Bet aš tikrai stovėdavau pakankamai saugiu atstumu, kad mane pamatytų, kartais net neįžengdamas į tą lauką, kuriame dirbama.

Comment

viskas registruota ne Lietuvoje nes cia neapsimoka

Comment

Vacys tai nė karto nėra manęs kvietęs į kabiną. Gal todėl ,kad kaip išsiaiškinome yra labai skupus, todėl kiekvienas stabtelėjimas mane paimti/išleisti sudegina kelis papildomus lašus kuro?

Comment

greiciausiai taip

Comment

O ten, kur pūčiau burbulą istorijos apie tai, kaip Radzevičius suvažinėjo ant kelio išdėliotus rukolų lapus jų parodoje, jūs suprantate, kad aš juokauju, nebuvo ten jokių rukolų ar kitų parodų. Bet šiaip rukola - skani žolelė.

Comment

galvojau is tikruju taip buvo

Comment

O ką galvojate apie tai, kad prieš rinkimus politikai sukruta, visokios agitacijos, susitikimai su rinkėjais - atitinkamai mažiau dėmesio šeimai, vaikams? Buvo kažkokiame žinių reportaže reziumuota, kad va, rinkimų maratonas baigėsi, vėl galės atsipūsti nuo rinkėjų papirkinėjimo ir skirti daugiau dėmesio savo šeimai. Gražu? Romantika?

Comment

ko nepadarysi del pinigu

Comment

O ką jūs į Morena-Šorena. Čia šiaip nelabai ką reiškianti blevyzga, tiesiog pasamprotaukite kažką šia tema.

Comment

buvo tokia morena, bet liko tik sorena

Comment

O nesusimąstėte nors kartą, kaip ta Aula-Magna grįždavo į parką, kuriuo keliu?

Comment

kad nelabai

Comment

Ką žinote apie pankolių naudą sveikatai? Kur jų gauti? Kas geriau - pastarnokai ar pankoliai?

Comment

tai pankoliai visur, tik pasiimk. O pastarnakai ne nuodingi?

Comment

Durnaropės, žinau, nuodingos būna.
                                    O kokią amžiams gyvenimą pakeitusią naujieną sužinojau grįžęs namo vieną 2008 m. liepos dieną, po kelionės šiuo troleibusu, kurį vairuodavo, pagal išvaizdą tokia vairuotoja, kurią vadindavau Briga (vardo Brigita trumpinys)?
                                    http://phototrans.eu/14,187715,0,__k...13_6_2643.html

Comment

nso?

Comment

Atsimenu, lipu laiptais į 7 aukštą, mama plačiai atidariusi duris sako:

- Tu turi pusseserę!

T.y. jos brolis (mano dėdė) paskambino ir pranešė, kad jiems gimė mergaitė. Prisimenate, koks jos tikrasis vardas ir kaip ją pirmąkart pagal duotą užuominą pavadinote jūs?

Comment

Izolina-Kanovic?

Comment

Working...
                                          X