O Atroškevičių Mečislovą pažįstate? Nu bent jau iš spaudos.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Čia Linava generalinis sekretorius, kur 2019 m. lapkritį organizavo protestus. ATA Lietuvos transportui ir pan. Nu bet koks tau ATA, jei pažvelgęs pro savo namų langą į tą aplinkkelį, būtinai per minutę pamatysiu nors kelis tuos monstrus... Atsimenu, vieną savaitę protestavo fūristai, o kitą - traktoristai. Beje, man nesuprantama mamos baimė, kai mane išleisdavo į kaimą, kad laikytis atokiau nuo technikos. Gal jai vis dar realus atrodo iš sovietmečio atėjęs naratyvas, kad traktoristas - tai girtas kolūkietis. Tipo, nepamatys ir užvažiuos ant manęs. Bet aš tikrai stovėdavau pakankamai saugiu atstumu, kad mane pamatytų, kartais net neįžengdamas į tą lauką, kuriame dirbama.
Comment
-
O ką galvojate apie tai, kad prieš rinkimus politikai sukruta, visokios agitacijos, susitikimai su rinkėjais - atitinkamai mažiau dėmesio šeimai, vaikams? Buvo kažkokiame žinių reportaže reziumuota, kad va, rinkimų maratonas baigėsi, vėl galės atsipūsti nuo rinkėjų papirkinėjimo ir skirti daugiau dėmesio savo šeimai. Gražu? Romantika?
Comment
-
Durnaropės, žinau, nuodingos būna.
O kokią amžiams gyvenimą pakeitusią naujieną sužinojau grįžęs namo vieną 2008 m. liepos dieną, po kelionės šiuo troleibusu, kurį vairuodavo, pagal išvaizdą tokia vairuotoja, kurią vadindavau Briga (vardo Brigita trumpinys)?
http://phototrans.eu/14,187715,0,__k...13_6_2643.html
Comment
Comment