Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

jei reikia, galima prikepti tu puslapiu
    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Kažkada 2012 m. vasarą per tas Londono olimpines žiūrėjau krepšinį Nigerija - Tunisas. Tai pabaigoje rezultatu 60:56 nugalėjo Nigerija. Tai aš taip džiūgavau, rėkavau, ir garsiai išsireiškiau: VAŽIUOJA ANT TUNISO, VAŽIUOJA!". Visa laimė, kad aplinkui už kambario durų nebuvo kitų asmenų, jaučių būčiau sudegęs iš gėdos, jei tektų pasiaškinti, kuria prasme kas ant ko ten važiuoja, juk mano aspergerišką šnektą ne kiekvienam duota suprasti. Taigi, kas ten pavažiavo ant to Tuniso rinktinės?

Comment

Nigerija?

Comment

Ne Nigerija, finalinė sirena. Gi toje Londono arenoje jos garsas per tas olimpines buvo tos vežantis-degantis, toks "Dleeeeeeeergšt!". Atsimenu, mūsiškiai irgi kovėsi su Tunisu dėl patekimo į kitą etapą, tai paskui su tuo metu Vilniuje buvusia mama kalbėjome, kad mūsiškiai pradžioje labai atsilikinėjo, tai mama mintyse sakė jiems: "Nu ir nereikia ir praloškit, turim naują pasididžiavimą - Meilutytę (kuri tose olimpinėse jau buvo spėjusi nukalti auksą)".

Comment

o kam tavo mamai tas auksas?

Comment

Pasididžiavimui savo šalimi. Žiūrėkite, čia tiek Tomas, tiek gal dar kažkas, siūlė smogti branduoliniais ginklais ne tik Maskvai, bet ir kitiems rudosios miestams. Tačiau gi juk per tos šalies teritoriją į Lietuvą ir iš jos tebesiuva trečių šalių fūros. Pvz. įsivaizduokite, kad smogiant tam tikram tos šalies taškui, atominė bomba sunaikina fūrą su uzbekiškais numeriais, kuri į mūsų šalį gabeno medvilnės krovinį. Medvilnės, iš kurios pagamintos vatos mes tvarstome savo žaizdas. Taigi, -1 sunaikintas sunkvežimis - laiku negautas krovinys - dėl tinkamai nesugipsuotos žaizdos nuo kraujo užkrėtimo miręs -1 Lietuvos pilietis.

Comment

pasididziavimas yra nuodeme, pareis karma (gal jau parejo) uz tai

tas tomas tik suda mala, maziau kreipk demesi

Comment

O kaip su smogimu? Jeigu rimtai taip būtų, tai kas būtų su laiku negautu kroviniu, kurį atsitiktinai sunaikino atominis ginklas? Gal mūsų parduotuvėse uzbekiškos medvilnės pagrindu pagamintos vatos ir nėra, nežinau.

Comment

jei smogs, tai is taves neliks net molekules, kam tau ta medvile

Comment

Ne, tai mūsų šalis liks, smogiama bus tik Maskovijai. Turbūt nežinote, kad 5 klasėje, galimai mano ir mano mamos dėka Šeškinės vidurinėje tarp 5-okų buvo surengtas slapto draugo konkursas.

Comment

aa, sakai tik jiems smogs?
                        Ne, nezinojau

Comment

Taip, demokratinės vakarų šalys smogs blogio šaliai.
                          Ten burtų traukimo tvarka traukėme vardus ir tai ką ištrauki, būdavo tavo slaptas draugas. Ir jį reikėdavo stebėti, kaip jis elgiasi, ar mandagus su kitais, ir viską fiksuoti, paskui perduoti klasės auklėtojai. Tai mūsų klasė tą konkursą ir laimėjo. Dovanų gavome kelionę į Akropolio boulingą.

Comment

stukaciu konkursa organizavo? Genai?

Comment

Kodėl stukačių? Mama paskui ir svarstė, kad čia dėl mano patirtų patyčių, administracija nusprendė palenkti vaikus draugiškumu. Bet ar nesakiau, kad 5 klasėje, bėgdamas nuo Maikopo kultūros, buvau perkeltas į kitą klasę, nes ten prie manęs kabinėdavosi tiek pats Maikopas, tiek kiti. Bet naudos iš to ne tiek ir daug, visi vieni iš kitų gi susižino dėl ko aš perėjau ir pan.

Comment

stebeti, pranesti...
                                Nesakei

Comment

Ai, nu gal ir ne. Dabar ta klasė man keršytų, sukurdama Antikristupinį aljansą.

Comment

gautum i slyva?

Comment

Panašiai. O kas tas sigutis?

Comment

zuikutis?

Comment

Mano išgalvota valstybė, kurios plotis - mažesnis kaip 1 metras.

Comment

Working...
                                          X