Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

tai nerasyk tada

Comment

Ne, tai privačiai galiu, bet jūs negalite atskleisti to plačiam forumo ratui. Jeigu kiti norės sužinoti, parašys man privačią žinutę. Taip, panašumas išvaizdoje, bet sukonkretinti čia negaliu.
      Su kuo mieliau eitumėte susitikti prie puodelio kavos - su manimi ar su Aula-Magna?

Comment

jei cia negalima, tai i privaciai nerasyk, as skaitau tik cia.

Labaiau gal su ta alga malga, jei ji grazi

Comment

Nebijote, kad ji jus nudės su savo raketa? Taip, ji labai jauna buvo vairuotoja. Gal neapsikentė keleivių rašomų skundų ir pabėgo?

O prisimenate grupę Banda Magda?

Comment

gali nudeti, svarbu grazi.

banda manda nepamenu

Comment

Va, kino spalvomis alsuojanti muzika: https://www.respublika.lt/lt/naujien...ojanti_muzika/

Comment

grazi foto

Comment

O jūs pravažiavęs pėsčiųjų perėją bent mintimis pasakote pėstiesiems, kad maždaug "galite eiti", t.y. aš pravažiavau, o dabar jums nedraudžiu su savo batu atsistoti ant taško, per kurį prariedėjo mano padangos? Gal netgi didžiuojatės, kad varguoliai norėdami kirsti gatvę, priversti ją pereiti per jūsų išvoliotą vietą?

Comment

nei mintimis pasakau, nei didziuojuos

Comment

O ko palinkėtumėte tam pedalinskui? Nu troleibuso vairuotojui Aleksandrui NeKupčinskui, kur daug metų dirba troleibuso vairuotoju, daug rūko, bet gyvena sveikai ir laimingai ir nesiruošia keisti profesijos.

Comment

palinkeciau ir toliau taip

Comment

Vilniuje yra kažkoks judumo (taip - ne judrumo, bet judumo) transformacijos vadovas Jonas Damidavičius. Ar jo pavardė jums neprimena tadžikų kalboje esančio žodžio дамидааст?

Comment

labai primena

Comment

Ar tikrai? Kaip ten ta Radvilė Morkūnaitė - Mikulėnienė, kai ten iškilo tas Bartoševičiaus skandalas, ji irgi norėjo jo paklausti - Ar tikrai?

Comment

nu panasu

Comment

Kieno traktoriaus numeriai buvo 8244 LU? Sūriko, Radzevičiaus ar Vacio?

Comment

vacio

Comment

Ne, Sūriko iš Veprių. Alberto sūnaus. Vacio vikšrinio berods 6916 LL. Atsimenu, kaip jam sukiojantis tame savo lauke man mintyse grojo Opus daina Life is life ir aš mintyse galvojau, kad stebėdamas jo viražus laukuose tarsi palaikau savo krašto ūkininkus, kurie savo grūdais ir iš jų kylančia duona mus maitina. Ar teisingas toks požiūris? Kaip kiti palaiko sporto komandas, taip aš stovėdamas šalia ariamo lauko - jo savininką žemdirbį..

Comment

teisingas

Comment

Norite daugiau klausimų, susijusių su įslaptinta informacija? Tik sakau, kad norėdamas išgirsti teisingą atsakymą, turėsite priimti žinutę privačiai ir neatskleisti jos turinio.

Comment

Working...
                                          X