be kodo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Dar tokių didmiesčiuose būna?
Pirmosios 2012-2013 m. Žalgirio Eurolygos sezono rungtynės - namuose su Zagrebo "Cedevita". Pirmame kėlinyje žali jau pirmavo 27:17, tačiau tiksint paskutinei minutei Vlado Ilievski pataikė tritaškį, sumažinusį skirtumą iki 27:20. Tuomet, kaip jis įmeta ir jį parodo iš arčiau po taiklaus metimo, lietuvių komentatorius sako: "Vlado Ilievski, jam ši Žalgirio arena kelia gerus prisiminimus".
Kokius, ką jis ten buvo nuveikęs metais anksčiau?
Comment
-
Taigi čia tas makedonas, kur toje pačioje Žalgirio arenoje 2011 m. rugsėjį įmetė tritaškį, kuris persvėrė rezultatą jų naudai, paskui įmetė dar vieną, baudą, antrą prametė ir tada Jasikevičiui beliko desperatiškai paskraidinti jį per visą aikštę. Gi šiandien ryte atsakinėjote į mano pranešimą, kur įdėjau tas 3 nuotraukas, kur teisėjas laiko pakėlęs ranką.
Comment
-
O kas treniravo Žalgirį tą 2012-2013 m. sezoną? Pradžia buvo gera, bet vėliau antroje sezono pusėje ėmė pralošinėti ant vieno taško (kaip kažkas komentaruose sakė - nes stafkės padarytos kur reikia), ten bankrutavo Ūkio bankas, prasidėjo net kalbos apie klubo bankrotą. Tuomet žaliai baltus gelbėti ėmė ukrainiečių PrivatBank. Dabar jis irgi nacionalizuojamas ar tai likviduojamas.
Comment
-
Čia kažkuomet būdamas namie vienas landžiojau po virtuvėje esančias spinteles ir ten buvo kažkoks suvyniotas daiktas, gal koks maisto kepimui skirtas popierius ar pan. Tai ant jo buvo užrašas, kurį gal blogai perskaičiau, bet rašosi kažkaip panašiai. Man jis iškart ėmė asocijuotis su Kūčiomis. Prisiminimas apie tai, kaip spintelėje aptikau tą daiktą, atgijo 2019 m. gruodžio 24 d. kai su pažįstamu autobuso vairuotoju vykome į Rokiškį. Atsimenu, Vilniaus stotyje ateinu prie kasos pirkti bilieto, tai kasininkė sako, kur taip nenuilstamai keliauji, taigi Kūčios. Tuomet prieš akis man išstojo tame spintelės stalčiuje rastas tas paketas, kurio užrašas priminė žodį Kūčios. Jei ten vokiškas, gal koks nors Kucher turėjo būti, nes vokiškai Kuche ar kaip ten yra virtuvė.
Comment
-
Klausimas, susijęs su mano paslaptimis: kokie 2 bendri dalykai sieja Šeškinės vidurinėje mano klasioku buvusį Edviną ir Senvagės gimnazijoje buvusį klasioką Vilių? Pirmasis tai, aišku, tas, kad abu nusprendė susieti savo ateitį su aviacija - vienas įstojo į Aviacijos mechanikos inžineriją, o kitas dirba oro uoste. O kas antras? Spėkite čia, bet atsakymą pateiksiu AŽ. Jeigu gavęs neviešai pateiktą mano atsakymą parašysite jį čia viešai, jums bus baudžiamoji atsakomybė pagal BK 125 straipsnį.
Comment
Comment