Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nu gal hipertenzija kokia. Gi pats sakėte, kad esate senas ligotas žmogus.

O kas tas "džioooor-enmo-edyglė, pojadyglėėėė" ar kaip ten? Čia kažkokia daina, bet su kuo aš ją tapatinu?

Comment

nepagydys ten niekas ir uz pinigus/

su kaledine eglute?
      When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Tie garsai man skamba kaip kažkas baisaus, pavojingo gyvybei. Šią dainą prilyginau 2013 m. pradžioje vykusioms Eurolygos rungtynėms tarp Anadolu Efes ir CSKA. Tai stambuliečių lyderis Jordan Farmar pataikė svarbų tritaškį. Prieš jį išmesdamas turbūt pagalvojo "Viskas, va dabar jau laikas žudyti [varžovus savo taikliais metimais]".

Comment

O kokį šiame video esantį objekto savivardį perskaitęs, man mintyse suskamba dainos "Skinsiu raudoną rožę" intarpuose esantis garsą "Ty-tiririm!".

https://www.youtube.com/watch?v=tAuSsYwIIKc

Comment

neatsidaro

Comment

Taigi Youtube čia. Vardas "Stanislovas" man dera su tuo garsu iš tos dainos, toks lyg rytinis žemės pakėlimas, pabudinimas. Ty-tiririm! Suskaldė tą lentą ir pats prisipažino, dar nusifilmavo.

Comment

kokia lenta?

Comment

Jonui Noreikai - generolui Vėtrai skirtą, prie Vrublevskių bibliotekos.
                  https://alkas.lt/2019/04/08/advokatu...o-lenta-video/

Comment

nesidomiu vilniaus reikalais

Comment

Žinote, kaip būdamas 2 klasėje, parėjęs namo žaisdavau su tais "troleibusais", kurios pasidarydavau iš panaudotų tuščių likusių arbatos ar servetėlių dėžučių? Kadangi dar turėdavau krūvą LEGO kaladėlių, tai paimdavau ten esančius žmogeliukus, juos viena ranka vesdavau per perėją, o su kita atskraidindavau troleibusą ir tik BAAAAAAM! Čia mano vaikystės "nacionalinis epas" - pagal grafiką skubantis senas Škoda troleibusas partrenkia per gatvę einantį žmogų. Šis motyvas atgimė praėjusių metų rudenį, kai aprašiau, kaip Vilija Blinkevičiūtė, pro tuose namuose matomą sankryžą lėkdama partrenkia Ingridą Šimonytę. Paskui atsimenu, kaip tuos partrenktus žmogeliukus "gydydavau" atvežęs į ligoninę - paimdavau servetėlę, atplėšdavau gabaliuką, apvyniodavau jam aplink koją ar pilvą ir patepęs su klijais, pritvirtindavau, nu tipo sugipsuodavau. Vienu žodžiu, pats partrenkia, pats ir gydo.

Comment

nu logiska

Comment

Jei mano kuri nors buvusi klasė organizuotų susitikimą, man ten eiti būtų nesaugu, kaip kokiam, kaip jūs sakote, purtinui vykti į TBT priklausančią valstybę. Kodėl?

Comment

gautum per slyva?

Comment

Na taigi pats žinote už ką. O kas tas Algimantas Skrablinskas? Dėl pavardės galiu klysti, bet atsimenu vieną reportažą per INFO TV būdamas 8 klasėje, kur jis pasakojo kaip kas įvyko.

Comment

nezinau tokio. Siandien serbu buriai po Laisve ramiai vaiksto, kavute gurksnoja

Comment

Nepasakysiu kuriame Lietuvos gale, bet jis tamsoje, neapšviestame kelio ruože mirtinai partrenkė ėjusį pėsčiąjį. Atsimenu porą jo žodžių, kur jis paklaustas žurnalisto, kaip tas pėstysis krito, atsakė:

- Ant kapoto!

O liutass svajoja ką nors taip pražudyti su savo BMW?

Comment

esu prazudes dvi kates ir tris balandzius

Comment

O senelis - kvailą šunį (su motociklu).
                                      Žmonių partrenkimais, pasibaigusiais mirtimi, susidomėjau 2014 m. antroje pusėje, gal po to, kai ta Plotnikovienė pasižymėjo. Man labiausia buvo įdomu tiek kaip jaučiasi žudikas ,tiek artimojo netekę giminaičiai.

Comment

susitvarko finansiskai ir pamirsta

Comment

Iš kur į mano (pa)sąmonę atėjo žodis tothelaisas? Iš kur jį ištraukiau? Iš balos?

Comment

Working...
                                          X