Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Atsimenu, kaip 2012-2013 Žalgirio sezone rungtyniavo toks Ibrahim Jaaber. Tai jis nusprendė palikti Kauną neįpusėjus sezonui, nes jam, kaip išpažįstančiam islamą, nepatiko spoksoti į pusnuoges šokėjas ir reklamuoti alkoholį. Aš iš pradžių nesupratau, kokį alkoholį - na taip, ten ant jų marškinėlių buvo užrašas BOSCA, bet aš tada maniau, kad tai tas pats, kas buitinės technikos gamintoja BOSCH.

Comment

dabar svyturio gerykla reklamuoja

Comment

Dabar tai jo, suvokiu, kad sakyti, jog Bosca lygu Bosch - tai tas pats, kaip neskirti Nigerio nuo Nigerijos.

Comment

ir negro nuo nigerio

Comment

Per kažkurią gavno TV kažkada seniau kaip prieš 10 metų buvo reklamuojami kažkokie kūrybos namai ELITAZ. Gal nujaučiate, ką ten būdavo galima kurti?

Comment

tai tik elita, manau

Comment

O kokį žmogų esu pavadinęs Magadanu (mintyse, ne gyvai aišku)?

Comment

simonyte?

Comment

Ai, čia toks įdomesnių veido bruožų mokinys Šeškinės vidurinėje buvo, tik dabar nepasakysiu, ar jaunesnėje, ar vyresnėje klasėje...

Comment

patikslink

Comment

Ką patikslinti? Jo vardo ir pavardės nežinau, negaliu parodyti, kaip jis atrodo dabar...
                        O kas per praėjusių metų "Auksinius svogūnus" dainavo "Aš jus visus jabūdy jabudąąąąą". Nes Kedas pasibaisėjo...

Comment

patikslink jaunesneje, ar vysresneje klaseje. Kokius svogunus?

Comment

Tai vat ir nepamenu, ar jaunesnis ar vyresnis buvo tas Magadanas, juk pačioje pradžioje sakiau.
                            Va:
                            https://www.facebook.com/tv3televizi...3150890901087/

Comment

neatsidaro, nes praso prisijungti

Comment

Na nėr kur kitur parodyti, kaip Šimonytė varo...O ką dariau prikišęs telefoną prie TV ekrano stebėdamas tiesioginę krepšinio transliaciją, perdžiant paskutinėms kėlinių sekundėms?

Comment

skambinai televizoriui?

Comment

Įrašinėdavau, kaip sutiksi paskutinės sekundės ir tuomet užplerpia boileris, lenta užsidega raudonai, laikrodyje virš krepšio - nuliukai. Nu kaip mane keri ir hipnotizuoja šitie vaizdai ir garsai. Tiesiog įsirašydavau, kad paskui galėčiau paklausyti broilerio [anūko] baubimo.

Comment

taigi irasa atsisuki ir gali paziureti

Comment

Nemoku pačiame televizoriuje kažko sukioti. Kas yra tiura liura?

Comment

tokia daina buvo kazkokiu anglu

Comment

Working...
                                          X