gal odos?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Burnos vėžys. Nes tai susiję su realiai situacija - aš turiu daug pykčio ant tam tikrų žmonių, kurio nesugebu išrėkti, todėl visas pyktis toliau kaupiasi mano kūne, kol galiausiai pavirs rimta liga. Ir lygiai taip pat labai palankiai galvoju apie tam tikrus žmones, bet nedrįstu prieiti jų užkalbinti, susipažinti artimiau, pvz. Vacys, Žaneta, tas klasiokas.
Comment
-
O žinote, vienas mano klasiokas turi draugę iš labai egzotiškos šalies. Kokios? Na, ji nėra labai egzotiška, gan dažnai ją praskanduoju šioje temoje, bet kad tokiame krašte ieškoti antros pusės...ką aš žinau. Užuomina šioje dainoje. Tik prašau, nesakykite, kad vėl išjungėte, nes sunervino reklama:
https://www.youtube.com/watch?v=R2YRsx_Xb3k
Įdomu, kodėl negalima paimti interviu iš bet kurio tave dominančio žmogaus, dauguma lietuvių kažkokie įtarūs, jei pradedi domėtis, jiems atrodo, kad nori jam pakenkti...
Comment
-
Nes vienas jos albumų vadinasi "Apkabinti prisiminimus". Aš irgi gyvenu prisiminimais - tiek anuose namuose, tiek dabar, persikrausčius - dar labiau sunku darosi, prisiminus, kad praėjusių metų pavasarį ir sugrįžtančią saulę dar pasitikdavau ten, stovėdamas gatvėje, o dabar neturiu nieko. Kad prieš 2 metus laukiau, kaip tas klasiokas grąžins man dovaną ir su pasididžiavimu aiškinau kaimynams, kaip gavau iš jo prašymą nebesirodyti. Kaip prieš 3 metus šlaviau smėlį gatvėje ir pradėjau sveikintis su vienais įdomiausių kaimynų.
Comment
Comment