Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

gal odos?

Comment

Burnos vėžys. Nes tai susiję su realiai situacija - aš turiu daug pykčio ant tam tikrų žmonių, kurio nesugebu išrėkti, todėl visas pyktis toliau kaupiasi mano kūne, kol galiausiai pavirs rimta liga. Ir lygiai taip pat labai palankiai galvoju apie tam tikrus žmones, bet nedrįstu prieiti jų užkalbinti, susipažinti artimiau, pvz. Vacys, Žaneta, tas klasiokas.

Comment

valgyk daugiau darzoviu ir maziau mesos

Comment

O už ką nusipirkti tų daržovių, jei mano mėn. pajamos - lygiai 0 eurų? Eiti vogti? Ar Aula-Magna nupirks man?

Žinote, kaip vadiname vyno biblioteką, o kaip - vietą, skirtą pasibuvimams po paleidimo iš ligoninės?

Comment

Mama nemaitina?
            Nezinau

Comment

Maitina, bet ką daryti tiems, kurių nemaitina? 1 - Vynoteka, 2 - poligonas. Dėl 1-ojo, buvo rašyta apie alkoturizmą, kai iš tam tikrų Pasvalio r. vietovių mikriukas veža į Latviją, apsipirkti į ten esančią "Vynotekos" parduotuvę, sako, apsipirkinėkite, lauksim kiek reikės.

Comment

O žinote, vienas mano klasiokas turi draugę iš labai egzotiškos šalies. Kokios? Na, ji nėra labai egzotiška, gan dažnai ją praskanduoju šioje temoje, bet kad tokiame krašte ieškoti antros pusės...ką aš žinau. Užuomina šioje dainoje. Tik prašau, nesakykite, kad vėl išjungėte, nes sunervino reklama:

https://www.youtube.com/watch?v=R2YRsx_Xb3k

Įdomu, kodėl negalima paimti interviu iš bet kurio tave dominančio žmogaus, dauguma lietuvių kažkokie įtarūs, jei pradedi domėtis, jiems atrodo, kad nori jam pakenkti...

Comment

Tu kitais mažiausiai rupinkis

Comment

Is Nikaraguos? Isjungiau, nes pradeda nuo reklamu ten

Comment

Ne, Kazachstanas. O nujaučiate, kuo man gali būti artima Shy kūryba? kol kas specialiai jos dainų neieškau, bet dėl ko ji man galėtų būti patraukli?

Comment

Grazi

Comment

Nes vienas jos albumų vadinasi "Apkabinti prisiminimus". Aš irgi gyvenu prisiminimais - tiek anuose namuose, tiek dabar, persikrausčius - dar labiau sunku darosi, prisiminus, kad praėjusių metų pavasarį ir sugrįžtančią saulę dar pasitikdavau ten, stovėdamas gatvėje, o dabar neturiu nieko. Kad prieš 2 metus laukiau, kaip tas klasiokas grąžins man dovaną ir su pasididžiavimu aiškinau kaimynams, kaip gavau iš jo prašymą nebesirodyti. Kaip prieš 3 metus šlaviau smėlį gatvėje ir pradėjau sveikintis su vienais įdomiausių kaimynų.

Comment

Galetum slaveju dirbti privačiai

Comment

Prezidentas, sveikindamas mane su 25-uoju gimtadieniu pabrėžė, kad esu žmogus, kuris stebina pasaulį, Pateikite kelis argumentus iš mano asmeninio gyvenimo - kuo stebinu, kas manyje neįprasto?

Comment

Gerai stukalini?

Comment

Kad nedirbu, kad rašinėjau klasiokams po mokyklos, kad sekiojau buvusį klasioką laukdamas prie namų, kad rašau visiškus briedus šioje temoje, kad turiu labai rimtą požiūrį į taisykles ir švarą, kad šiaip jaunimui nelabai rūpi.
                                  Kokią LT instituciją vadinu jankiškenais?

Comment

Tai cia visi tokie zinok

is Jankiskiu?

Comment

AOTD (Antrasis operatyvinių tarnybų departamentas). Nes jų būstinė yra Jankiškių gatvėje.

Ką pasakysite apie šiuos numerius?

MSB
                                      LND
                                      CEU

Comment

Maslobojevas
                                        londonas
                                        centrinis unitazas

Comment

Kokios čia rungtynės, kurių mūsiškiai nenori prisiminti? Žinote, ką reiškia, kai teisėjas į viršų laiko iškėlęs ranką (2 nuotrauka)?
                                          Attached Files

Comment

Working...
                                          X