Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

...ir baigdama pamoką, mokytoja tarė:

- Berniukams namų darbams užduodu pažiūrėti rusišką filmą "Bomžai per prievartą", o mergaitėms - indų serialą "Kašmyro mafija"!

Comment

nemates nei vieno
      When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Gal ir neegzistuoja, čia kažkas tarp "kažkur girdėjau" ir "savo sugalvojau"

Savarina - kas tai?

Comment

taigi sava karina

Comment

Kažkoks kaimas Mažeikių rajone. Gi kur 2020 m. gegužę Birbiliškės kaime vykdydamas pareigą žuvo pareigūnas, tai to žudiko Stasio Braso adresas buvo Savarinos g. 2.

Comment

negirdejau

Comment

O koks, kieno garsas prie anų namų girdėdavosi kaip br-ram, br-ram, br-ram, ūūūūū, ūūūūūūūūūūpt! o dabartinuose "namuose" tiktai - ...ūūūūūūūūūūpt!...

Comment

signalizacija?

Comment

Čia fūrų griausmas. Prie anų namų ten gi siaura gatvė, tai jos judėdavo iš lėto, bijodamos ką nors užkabinti. O dabar gyvenam aukštai, 7 aukšte o pro langus matosi (ir girdisi) vienas iš miesto aplinkkelių, kur viena po kitos visu greičiu švilpia tos pabaisos...

O ką vadindavau (ir norėdavau, kad mama irgi pradėtų vadinti) multikaru?

Comment

taksi?

Comment

Senelį. Pavadinimą kildinu visai iš kitur - čia kažkada kaime man skambino iš ryšio paslaugų teikėjų, norėjo pasiūlyti kažkokią paslaugėlę, aš bandžiau atskambinti atgal, ten man automatinis atsakiklis pradėjo berti kažką:

- Sveiki, multikarai!

Paskui tas žodis pasidarė toks juokingas, kad kai mama su ta gumine nugręžiama šluota valdydavo butą po kiekvieno jo praėjimo, aš sakydavau, va vėl tas multikaras čia priteršė.

Comment

sudinais batais?

Comment

Nu panašiai, jis toks nelabai valyvas šiaip, iš žūklės su batais iš lauko tiesiai į kambarį, tada iš kambario po butą jau su savo šliopkėm...
                            O kodėl prie anų namų, kai stovėdavau ir nebūdavo veiklos, kodėl atsirėmęs į sieną nugara, niekada nebūdavau vienos iš kojų bato padu atrėmęs vertikaliai į sieną?

Comment

Nes su tapkem budavai

Comment

Nes dar mokykloje kažkas iš klasiokų mane pamokė, kad tokia stovėsena būdinga tam tikros, bene seniausios pasaulyje "profesijos" moterims.
                                O gerai, kad pradinių klasių mokytoja man į pasiekimų knygelę (taip, iki 5 klasės dar turėdavome popierines knygutes) įrašė 09 17 Matem. neatlikti namų darbai. ?

Comment

Gerai, manau

Comment

O dėl kokios techninės priežasties mokykloje labiausiai laukdavau visų tų patikrinimų, egzaminų?

Comment

Nes atostogos greit?

Comment

Mane labiausiai domindavo, kas bus vykdytojai tos grupės, tame kabinete, kuris priskirtas man. Jūsų laikais gal taip nebuvo, bet dabar kai vyksta koks patikrinimas, tai egzamino metu užduotis išdalina ir tvarką prižiūri kažkokio kito dalyko mokytojai. Tarkime, jei vyksta lietuvių kalbos egzaminas, tai vykdytojais niekuomet nebus lietuvių k. mokytojų, kad nebūtų pagundų kažką patarinėti, pasakinėti mokiniams (kurie egzamino metu vadinami "kandidatais"). Tai tarkime komiškai gali atrodyti, kaip kokio nors matematikos pasiekimų patikrinimo metu mus prižiūri kokia nors dailės mokytoja

Comment

Įsivaizduokite, kad dalyvavote tose 2021 m. rugpjūčio riaušėse prie Seimo ir neatstojęs nuo pareigūnų, neklausydamas perspėjimų trauktis galiausiai buvote pavaišintas ašarinių dujų patranka. Ar jautėte, kad nupurkštas buvote būtent Šimonytės dujomis (ji tuo metu buvo premjere, ji pasisakė už masinę vakcinaciją ir galimybių pasus)?

Comment

Working...
                                          X