Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Cibulskienę paėmė į kombainą Vacys.

Comment

ka ta?

Comment

Atsimenu rugpjūtis, jau alsuojantis rudeniu, Vacys iki vėlumos kūlė kviečius, ir likus vos keliems ratams, ta išgerianti ponia įėjo į lauką ir tik hopt ant laiptukų ir užlipo į vidų pas jį į kabiną. Tas nė nepristabdė, kad ją įlaipintų, ji labai gražiai įžengė į lauką ir įšoko vidun - kaip pagal iš anksto užprogramuotus judesius sekundžių tikslumu. Gal norėjo pasisiūlyti ką nors perkrauti jam grūdus ar dar ką nors ūkyje padėti. Juk pinigų aleliui tai reikia tai moteriškei.

Comment

tai alelis gi pigus

Comment

Atsimenu kažkada ji yra padėjusi supilti grūdus, kai pasviro priekaba ir išbyrėjo grūdai, tai ji padėjo juos surinkti atgal ir gavo šlamančių, tai paskui kad užgėrė...

2011 m. Eurobaskete, kuris vyko Lietuvoje, per TV3 televiziją per reklamą būdavo anonsiniai intarpai, ir ten rodė, kaip Sabonis sulėtintai meta į krepšį. Tuomet, nors jo pavardė man buvo girdėta, iš veido jo dar nepažinojau, tai gal net esu išleidęs repliką "Ką čia šitas diedas meta į krepšį?". Jeeezau kokia būtų buvusi gėda, jei tą būčiau pasakęs kur nors viešai, maždaug, koks tau čia "diedas", tu ką, nepažįsti Arvydo Sabonio?

Comment

as esu su juo buves vienoje rubineje tais laikais, kai dar zaidziau uz jaunucius

Comment

Vieną kartą, mums su močiute beeinant iš kapinių, kažkur ties šita vieta pro mus su Niva SK-5 kombainu praslinko tas Radzevičius. Kokia detalė jo aprangoje man leido mintyse jį pavadinti "Sabalioniu"?
                https://www.google.com/maps/@55.1180...oASAFQAw%3D%3D

Comment

skyle?

Comment

Akiniai nuo saulės. Aš Sabalioniais vadinu vyrus, kurie užsidėję tuo niauktus akinius vairuoja žemės ūkio techniką, krovininį arba keleivių vežimo transportą. Žodžiu, vyras, vairuojantis sunkiasvorę mašiną. Bet atsiminsite turbūt 5 minutes.

Comment

3

Comment

O tikite tokia idėja/vizija kaip:

Valstybės institucijos - [tarnauti] žmonėms?

Comment

netikiu

Comment

Aš save laikau "popierinių potvarkių gydytojams davėju". Nes tiek kai pirmąsyk kreipiausi, kai buvau pasiųstas į Dienos stacionarą, tiek kai ėjau prašyti siuntimo į ANTAA, tai buvau visus argumentus surašęs ant lapuko, nes man tekstu lengviau išreikšti mintis nei žodžiais.

Comment

vis dar vaikstai ten del to keliu kapeiku kurias gautum? Senelio (purtino) pasalpa, jauciu, didesne butu

Comment

Senelis ar taip ar taip duoda, o kur jis tuos pinigus pasidės daugiau. Ne, nevaikštau, vieną kart pabandžiau, negavau invalidumo, nebandysiu daugiau.
                                Galite savo numeriuką palikti, jei kada vėl būsite pašalintas? Kaip man su jumis susisiekti?

Comment

numeriuko paklausk pas jas

Comment

O ką aš tokio baisaus esu padaręs, kad mama išsireiškė "Šikna, tuoj visus namus apšiks!". Čia 2009 m. lapkritį.

Comment

balandziai gal?

Comment

Ant kilimo žaisdamas sulaužiau tušinuką, tai išsiliejo rašalas.
                                        Dar po metų, 2010 m. gruodį kažką su rašalu varvindamas į šiukšlių dėžę irgi keli lašiukai užtiško ant sofos šono, tai irgi bijojau po to, kad mama nieko nepastebėtų ir nesakytų.

Comment

nepastebejo?

Comment

Working...
                                          X