Cibulskienę paėmė į kombainą Vacys.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Atsimenu rugpjūtis, jau alsuojantis rudeniu, Vacys iki vėlumos kūlė kviečius, ir likus vos keliems ratams, ta išgerianti ponia įėjo į lauką ir tik hopt ant laiptukų ir užlipo į vidų pas jį į kabiną. Tas nė nepristabdė, kad ją įlaipintų, ji labai gražiai įžengė į lauką ir įšoko vidun - kaip pagal iš anksto užprogramuotus judesius sekundžių tikslumu. Gal norėjo pasisiūlyti ką nors perkrauti jam grūdus ar dar ką nors ūkyje padėti. Juk pinigų aleliui tai reikia tai moteriškei.
Comment
-
Atsimenu kažkada ji yra padėjusi supilti grūdus, kai pasviro priekaba ir išbyrėjo grūdai, tai ji padėjo juos surinkti atgal ir gavo šlamančių, tai paskui kad užgėrė...
2011 m. Eurobaskete, kuris vyko Lietuvoje, per TV3 televiziją per reklamą būdavo anonsiniai intarpai, ir ten rodė, kaip Sabonis sulėtintai meta į krepšį. Tuomet, nors jo pavardė man buvo girdėta, iš veido jo dar nepažinojau, tai gal net esu išleidęs repliką "Ką čia šitas diedas meta į krepšį?". Jeeezau kokia būtų buvusi gėda, jei tą būčiau pasakęs kur nors viešai, maždaug, koks tau čia "diedas", tu ką, nepažįsti Arvydo Sabonio?
Comment
-
Vieną kartą, mums su močiute beeinant iš kapinių, kažkur ties šita vieta pro mus su Niva SK-5 kombainu praslinko tas Radzevičius. Kokia detalė jo aprangoje man leido mintyse jį pavadinti "Sabalioniu"?
https://www.google.com/maps/@55.1180...oASAFQAw%3D%3D
Comment
Comment