Parašė Kristupas0220
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Laidotuvės. Atsimenu, man buvo kokie 6 ar dar mažiau metų ir kaime mirė toks Petras. Tai pamenu momentą, kai po visų apeigų, po žeme nuleidus karstą, kasėjai pradėjo užkasinėti jį šalia duobės esančiomis žemėmis. Tas llllllllkasam, tai L raidė parodo tą grunto braukimą su kastuvais, t.y. nors kasant paprastai su kastuvu vertikaliai smeigiame į žemę, laidojant tie darbininkai tą smėlį tokiais švelniais judesiais tiesiog stūmė su kastuvais į šoną (į duobę).
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąPakeite kazkada, bet po pirmo pokalbio po mėnesio išmetė. Sake, tu cia durnių ieškai? Sakiau, kad taip.
kasimas? Gal kokia sleptuve vilniuje rausia?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Nežinau, savotiškai įdomu, nes daugiau gyvenime, manau, nedalyvausiu jokiose laidotuvėse. O tai kas dabar moka PSD, jei išbrauktas? Iš žmonos pinigų?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Atsimenu, kaip Šeškinės vidurinėje viena mano klasiokė po mokyklos baigimo įstojo į pedagoginį ir baigusi vaikystės pedagogiką, tapo pradinių klasių mokytoja ir grįžo dirbti į savo buvusią mokyklą. Tai kol mes su ja buvome klasiokai, atsimenu, kaip mūsų mokytojai išvykus į sanatoriją, pamoką pavadavo tokia kita griežta mokytoja Irma. Tai kai ta klasiokė kartu su kitam mergaite priėjo prie tos pavaduojančios mokytojos per pertrauką pašnekėti, pasižiūrėti ką ji ten apsikrovus popieriais ant stalo, toji mokytoja atkirto "Eikit iš čia!". Paskui kita mokytoja, ta choreografijos ekspertė Žukienė ją, antrokę, kartu su dar 2 vaikais buvo uždariusi į tamsų kambariuką persiauklėjimui, nes nesugebėjo ramiai pastovėti prie sienos nejudėdama. O dabar ta klasiokė užaugo, grįžo į tą pačią mokyklą, kur tebedirba tos 2 ją muštravusios pedagogės. Dabar jau ji nebe mokinukė, o kaip lygi tarp lygių su tomis žymiai vyresnėmis mokytojomis. Įdomu, jos prisimena, kaip elgėsi su dabartine savo kolege, kai ta buvo maža pradinukė? Dabar ji galėtų tarsi sakyti toms vyresnėms mokytojoms "O, tai diena kai reik [su manim] skaitytis!".
Comment
-
Taip, bet aš būdamas mokytoju bijočiau taip tarkuoti savo mokinius, nes kažkuris iš mano ugdytinių užaugęs galimai taps mano kolega ir dar spėsim kartu padirbti ir man bus labai gėda, kad aš tą vaiką, būdamą mažą stumdžiau, ant jo rėkiau, o dabar jis tapo lygiavertis kolega man ir dabar su juo jau reikia elgtis pagarbiai.
Comment
-
O nujaučiate, kokia (mano fantazijoje) yra tos baisiosios mokytojos Irmos mėgstamiausia šalis? Galiu pasakyti tiek, kad ji turėjo 2 pavadinimus - vienas daugiau senovinis, kolonijinių laikų, o kitas - dabartinis. Lietuvių kalboje dažniau pasitaiko pastarasis. Taip pat pasakykite, koks jos mėgstamiausias kitos, ne per toliausiai esančios užsienio šalies miestas? AŽ galėsiu pateikti daugiau neviešo pobūdžio duomenų, kur viskas taps aišku, kodėl taip sugalvojau.
Comment
-
Asmenininės neturiu, man kažkaip lengviau tikėti, kad nebus čia jokio karo.
Nuo šių metų sausio 1 d. į pensiją išleidau šiuos troleibusų vairuotojus, kuriuos įdarbinęs dar eidamas į 1 klasę, 2007 m. rudenį, buvau priskyręs jiems konkrečias transporto priemones:
Troleibusai:
1105 Nelsonas Mancas
1113 Liza Simpson
1545 Houmeris Simpsonas
2473 Palmira Kelertienė
2499 Karlas Karlsonas
2528 Kepminiukas Plačiakelnis
2624 Judžinas Krabas
Autobusai:
234 Ponas Degėla
Gal galite šiems, be šeimininkų likusiems viešojo transporto subjektams (autobusams ir troleibusams) priskirti naujus vairuotojus, pirmenybę teikiant žinomiems politikams, Seimo nariams? Rašykite garažinį numerį ir šalia jo - vairuotojo pavardę.
Comment
-
karas bus.
As nezinau nei vieno seimo nario pavardes, tai kaip as priskirsiu?
Galiu kitus paskirti
1105 Nelsonas Mandela
1113 Liza Minneli
1545 OJ Simpsonas
2473 Palmira Galkontaite
2499 Karlas
2528 Kepminiukas 2
2624 Judžinas Trumpas
Autobusai:
234 Ponas Storas, nuo arielkos net raudonas
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
O kas jum sakė, kad karas bus? Turite slaptos informacijos? Ar realu, kad puls NATO narę? Juk Moldova, Suomija ir dar eilė šalių galvoja, kad va dabar jau puls būtent juos. Ir visi taip galvoja, tai kas ten žino, ar jie rizikuos, taigi gaus per snapą, jie drąsūs rodyti jėgą tik prieš tuos, kurie nėra NATO nariai.
Comment
Comment