Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    Čia skirta jums, juk jūs kaunietis esate, jūs einate pasiimti pašalpos į tas valdiškas institucijas, jūs daugiausiai čia reiškiatės (bet tik antras po manęs)...
    Eiti nereikia, perveda. Is darbo biržos mane išmetė ksip veltedi, neieškančio darbo
    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Ai, ir as nezilas ir neplikas

Comment

Sakėte, pakeitė į socialinės kontrolės statusą.
        O kokiam ir kieno kasimui aš suteikiau tokį garso užrašymą "lllkasam, lllkasam!". Tai kol kas vienintelis kartas gyvenime, kai teko sudalyvauti tokiame renginyje.

Comment

Pakeite kazkada, bet po pirmo pokalbio po mėnesio išmetė. Sake, tu cia durnių ieškai? Sakiau, kad taip.

kasimas? Gal kokia sleptuve vilniuje rausia?

Comment

Laidotuvės. Atsimenu, man buvo kokie 6 ar dar mažiau metų ir kaime mirė toks Petras. Tai pamenu momentą, kai po visų apeigų, po žeme nuleidus karstą, kasėjai pradėjo užkasinėti jį šalia duobės esančiomis žemėmis. Tas llllllllkasam, tai L raidė parodo tą grunto braukimą su kastuvais, t.y. nors kasant paprastai su kastuvu vertikaliai smeigiame į žemę, laidojant tie darbininkai tą smėlį tokiais švelniais judesiais tiesiog stūmė su kastuvais į šoną (į duobę).

Comment

Kam vaika tempti i užkasimą?

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                Pakeite kazkada, bet po pirmo pokalbio po mėnesio išmetė. Sake, tu cia durnių ieškai? Sakiau, kad taip.

kasimas? Gal kokia sleptuve vilniuje rausia?
                Nežinau, savotiškai įdomu, nes daugiau gyvenime, manau, nedalyvausiu jokiose laidotuvėse. O tai kas dabar moka PSD, jei išbrauktas? Iš žmonos pinigų?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

Nežinau, savotiškai įdomu, nes daugiau gyvenime, manau, nedalyvausiu jokiose laidotuvėse. O tai kas dabar moka PSD, jei išbrauktas? Iš žmonos pinigų?
                  nemoku

Comment

Atsimenu, kaip Šeškinės vidurinėje viena mano klasiokė po mokyklos baigimo įstojo į pedagoginį ir baigusi vaikystės pedagogiką, tapo pradinių klasių mokytoja ir grįžo dirbti į savo buvusią mokyklą. Tai kol mes su ja buvome klasiokai, atsimenu, kaip mūsų mokytojai išvykus į sanatoriją, pamoką pavadavo tokia kita griežta mokytoja Irma. Tai kai ta klasiokė kartu su kitam mergaite priėjo prie tos pavaduojančios mokytojos per pertrauką pašnekėti, pasižiūrėti ką ji ten apsikrovus popieriais ant stalo, toji mokytoja atkirto "Eikit iš čia!". Paskui kita mokytoja, ta choreografijos ekspertė Žukienė ją, antrokę, kartu su dar 2 vaikais buvo uždariusi į tamsų kambariuką persiauklėjimui, nes nesugebėjo ramiai pastovėti prie sienos nejudėdama. O dabar ta klasiokė užaugo, grįžo į tą pačią mokyklą, kur tebedirba tos 2 ją muštravusios pedagogės. Dabar jau ji nebe mokinukė, o kaip lygi tarp lygių su tomis žymiai vyresnėmis mokytojomis. Įdomu, jos prisimena, kaip elgėsi su dabartine savo kolege, kai ta buvo maža pradinukė? Dabar ji galėtų tarsi sakyti toms vyresnėms mokytojoms "O, tai diena kai reik [su manim] skaitytis!".

Comment

Vaikystes traumos greičiausiai

Comment

Taip, bet aš būdamas mokytoju bijočiau taip tarkuoti savo mokinius, nes kažkuris iš mano ugdytinių užaugęs galimai taps mano kolega ir dar spėsim kartu padirbti ir man bus labai gėda, kad aš tą vaiką, būdamą mažą stumdžiau, ant jo rėkiau, o dabar jis tapo lygiavertis kolega man ir dabar su juo jau reikia elgtis pagarbiai.

Comment

kas butu, jeigu butu

Comment

O nujaučiate, kokia (mano fantazijoje) yra tos baisiosios mokytojos Irmos mėgstamiausia šalis? Galiu pasakyti tiek, kad ji turėjo 2 pavadinimus - vienas daugiau senovinis, kolonijinių laikų, o kitas - dabartinis. Lietuvių kalboje dažniau pasitaiko pastarasis. Taip pat pasakykite, koks jos mėgstamiausias kitos, ne per toliausiai esančios užsienio šalies miestas? AŽ galėsiu pateikti daugiau neviešo pobūdžio duomenų, kur viskas taps aišku, kodėl taip sugalvojau.

Comment

Krokuva?

Comment

Birma?

Comment

Nu.

Comment

Turi sleptuve?

Comment

Asmenininės neturiu, man kažkaip lengviau tikėti, kad nebus čia jokio karo.

Nuo šių metų sausio 1 d. į pensiją išleidau šiuos troleibusų vairuotojus, kuriuos įdarbinęs dar eidamas į 1 klasę, 2007 m. rudenį, buvau priskyręs jiems konkrečias transporto priemones:

Troleibusai:

1105 Nelsonas Mancas
                                      1113 Liza Simpson
                                      1545 Houmeris Simpsonas
                                      2473 Palmira Kelertienė
                                      2499 Karlas Karlsonas
                                      2528 Kepminiukas Plačiakelnis
                                      2624 Judžinas Krabas

Autobusai:

234 Ponas Degėla

Gal galite šiems, be šeimininkų likusiems viešojo transporto subjektams (autobusams ir troleibusams) priskirti naujus vairuotojus, pirmenybę teikiant žinomiems politikams, Seimo nariams? Rašykite garažinį numerį ir šalia jo - vairuotojo pavardę.

Comment

karas bus.

As nezinau nei vieno seimo nario pavardes, tai kaip as priskirsiu?

Galiu kitus paskirti

1105 Nelsonas Mandela
                                        1113 Liza Minneli
                                        1545 OJ Simpsonas
                                        2473 Palmira Galkontaite
                                        2499 Karlas
                                        2528 Kepminiukas 2
                                        2624 Judžinas Trumpas

Autobusai:

234 Ponas Storas, nuo arielkos net raudonas

Comment

O kas jum sakė, kad karas bus? Turite slaptos informacijos? Ar realu, kad puls NATO narę? Juk Moldova, Suomija ir dar eilė šalių galvoja, kad va dabar jau puls būtent juos. Ir visi taip galvoja, tai kas ten žino, ar jie rizikuos, taigi gaus per snapą, jie drąsūs rodyti jėgą tik prieš tuos, kurie nėra NATO nariai.

Comment

Working...
                                          X