Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nemanau
    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

O kokia buvo maršruto M-999 "vinis" pagal mane? Koks sustojimas?

Comment

Stabdant ant drifto?

Comment

Kackonys (Švenčionių r.). Kažkaip įdomiai nuskambėjo, + gan arti bulbašijos sienos...

Comment

O kaip, būdamas mažas, supratau transporto priemonę - keltą? Su mama ruošėmės vykti į Klaipėdą, ten persikelti prie jūros. Kaip aš įsivaizdavau tą keltą dirbant?

Comment

Nežinau kaip tu, bet as gyvenau prie Neries, kol nebuvo varniu tilto, dirbdavo keltas-dore, tai daznai keldavomes uz 5 kapeikas i Brazilkos puse. Vaiku vienu neleisdavo, bet parodydavom i bet koki zmogu ir sakydavom cia musu teta dede tetis mama mociute pagal situacija

Comment

Aš įsivaizdavau jį kaip pakrantėje prisišvartuojantį laivą, kuris į kitą krantą žmones perkelia ne plaukdamas vandeniu, bet sklesdamas (levituodamas?) ore pakibęs keli metrai virš vandens. T.y. keltas, kelti... aš taip ir pamaniau, kad jis kažkur visus pakelia, o ne perkelia plaukdamas. Kodėl jis nesivadina tiesiog laivu, kodėl kažkokį atskirą kelto terminą reikėjo sugalvoti?

Comment

Galejo gondolas geriau padaryti

Comment

Žiūrėkite - parodykite šiame areale esantį lauką, už kurio dirbimo pamatymą tiek 2009, tiek, rodos 2010 m. mintyse kovojau su ausyse skambančiais M. Mikutavičiaus "Trys milijonai"? Situacija tokia, kad į kaimą su močiute vykdavome 2-3 savaitėms, t.y. su pertrūkiais, nes tekdavo grįžti į Vilnių pasitvarkyti reikalų, tai labai norėjau pamatyti tam tikrą veiksmą, ir kad neatsitiktų taip, kad jo metu aš lyg tyčia būsiu ne kaime. Parodykite, kuris tai laukas ir koks pamatytinas žemės ūkio darbas mane domino?
                    https://www.google.com/maps/@55.1051...oASAFQAw%3D%3D

Comment

O kaip man parodyt? Telefone cia kazka siusti liepia kai paspaudžiu nuoroda

Comment

Nu vat tas su į šiaurę išsikišusiu apendiksu. Ten močiutės pusbrolio žemė, kur esančią pievą, lygiai kaip ir mums, kartą į metus susmulkindavo ir viskas. Tai vat, pirmus du ar net 5 metus tai darydavo tas Sūrikas iš Veprių. Bet 2009 m. antrą dalį, ten kur augo krūmai, sekančią dieną pabaigti atvažiavo jo tėvelis, kurį pagal išvaizdą ir aprangą, aš praminiau Albertu. Dabar ten medžių nebėra, iš ortofotonuotraukų matau, kad viskas nufrezuota, sulyginta su žeme. Matyt, išnuomavo žemę kažkuriam ūkininkui, kad jis išnaudotų tą iki tol neįveiklintą plotą sėjai.

Comment

Tegul paseja ka nors

Comment

Tai kai praeitais metais buvau, matėsi, kad iš tiesų ten žemė įdirbta. O ko jūs čia visi kirčiuojate Dumalakas, kai aš - Dumalakas?

Comment

As nekirciuoju isviso

Comment

Būtent "sirgdamas" už tai, kad man jau atvykus į kaimą, kuo greičiau būtų šienaujamas tas sklypas, kai tas Sūrikas pradėjo darbuotis, tai žiūrėdamas į tą paskui traktorių tampomą plokščią kvadratinę, oranžine spalva dažytą dėžę, po kuria milijonų sūkių per minutę greičiu pliekia tas peilis, ir praminiau dumalaku. Nu kažkaip žiūrėdamas į tos pievos šienavimą mintyse prisimindavau to žurnalisto pavardę, pagalvodavau, kad va ir jam būtų atrakcija stebėti, kaip mano močiutės pusbroliui dirba tas jaunas traktoristas.

Comment

Jam patiktų

Comment

Kazimira Prunskienė - gintarinė ledi. Margaret Thatcher - geležinė ledi. O ką aš vadinu Cementine ledi?

Comment

Grybe?

Comment

Genė (Genutė) Karpovičienė. Tai bene ilgiausiai dirbanti keleivių kontrolierė Vilniuje, galite susirasti, yra bent 3 interviu su ja (2009, 2019 ir 2023 metų). Jinai ko gero ne vienam tūkstančiui vilniečių yra sudaužiusi širdį, suraitydama AN protokolą. Ypač iki 2022 m. rugpjūčio, kai nebuvo galimybės banko kortele įsigyti kontrolės bilietą - pakliuvai, viskas, bauda, kitų alternatyvų nėra.

Comment

Geras darbas

Comment

Working...
                                          X