Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

sekso akta?
    When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Žemės drebėjimas. Gi buvau nuo darželio prisiskaitęs enciklopedijų, kur rašoma, kad žemė dreba, kai susiduria tektoninės plokštės. Tai vat tos 2 viena į kitą besitrinančios, besidaužančios dėžutės man atstodavo tas tektonines plokštes.

Comment

nu tai kiti taip perkeltine prasme ivardina sekso akta

Comment

O ką AŠ vadinau Aula-Magna? Taip, žinau, kad Klaipėdoje yra kažkokia salė tokiu pavadinimu, bet aš 2017 m. šį vardą prilipdžiau kai kam kitam. Kam?

Comment

kokiai nors kaimynei?

Comment

2017 m. su 1112 https://transphoto.org/photo/1161976/ 6 maršrutu dirbdavo tokia labai jauna vairuotoja. Tai va jinai. Kadangi jos vairuojamas 6 maršrutas eina pro tą Savanorių žiedą, 2017 m. gale man jau keliaujant tarpmiestiniais autobusais, kurie tą žiedą praskrieja viaduku virš jo, aš mintyse įsitempdavau, kad va, lėksime virš žiedinės sankryžos, per kurią varinėja ta Aula-Magna.

Comment

nesimato jos ten

Comment

Tai ir nėra, šiaip bet kokią to troleibuso foto įmečiau. Va čia ta vieta grįžtant į Vilnių nuo Gariūnų pusės. Paprastai šią 3 lygių sankryžą praskriedavome viaduku (kairiau, iš kur atvažiuoja tas sunkvežimis), bet jei kas nors iš keleivių paprašydavo išleisti Eigulių st., tai pasirikiuodavome dešiniau (kur Priusas, o tolumoje - 2 autobusai), ir tokiu atveju po išlaipinimo jau tekdavo nebe didingai praskrieti virš žiedo, bet grūstis pro žiedą, t.y. tarpmiestinio autobuso ratai prisiliečia prie to paties asfalto, kurį išvoliodavo tos jaunos vairuotojos vairuojamo troleibuso ratai: https://www.google.com/maps/@54.6698...oASAFQAw%3D%3D

Comment

kita karta dek foto, kad matytusi vairuotoja

Comment

O kam aš, artėjant 2024 m. Seimo rinkimams, esu sukūręs terminą "Kauzacija"?
                      Galiu iš anksto nuraminti, nes kauzacija nepaėjo, kadangi tam tikros partijos nei vienas naujokas nepateko į Seimą, visi liko už borto.

Comment

gal kazkas su kaukazu?

Comment

Kauzacija - tai Lietuvos žaliųjų partijos (kaip sakė jų pirmininkė I. Budraitė - ne Karbauskio valstiečių agrooligarchų LVŽS, bet LŽP) sveikatos reikalų ekspertės Helgos Marijos Kauzonės įšventinimas į Sveikatos apsaugos ministrės sostą.

Comment

sudetingai cia...

Comment

Tai va, kai per LRT su mama žiūrėjome debatus, tai Kauzonė aktyviai pasisakinėjo eilių pas gydytojus klausimais, tad matėsi, kad jei jų partija laimės, jai teks SAM ministrės postas. O štai Vidaus reikalų ministro portfelis ko gero būtų atitekęs Laurynui Okockiui. Jis ten kažkaip su pasieniečiais susijęs.
                              Kaip jūs sakėte apie tą partiją anksčiau - vargsai...

Comment

valstieciai sunkiai dirba zeme, todel jie vargsai, palyginus su mumis dviem

Comment

O žinote, kokios tautybės ir profesijos buvo toks Boško Mekelebovski?

Comment

lenkas?

Comment

Va:
                                      Attached Files

Comment

jam gerai

Comment

Jis natūralizuotas amerikietis, originaliai - Bo McCalebb. Tai jis tose Eurobasket 2011 ketvirtfinalio rungtynėse, kur pralošėme, jis Lietuvai sumetė daugiausiai - net 23 taškus. Tai vat pakoregavo jo vardą ir pavardę taip, kad būtų makedonas.

O čia jūsų išmintis?
                                          Attached Files

Comment

Working...
                                          X