Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

is veido. Idomu, kur dabar ji partieciai ikiso?

Comment

Čia Žalgirio arenos laikrodis per Eurobasket2011. Pasirodo, jo vidus - tuščias. Panašiai, kaip 2022 m. pradžioje Kazachstane vyko protestai prieš pakeltas kuro kainas, tai riaušių dalyviai nugriovė, nupjovė Nazarbajevo statulą. Pasirodo, jos vidus irgi tuščiaviduris, kaip ir šitas boilerių laikrodis virš krepšio.
      Attached Files

Comment

kaip ir visu krepsininku smegenines

Comment

Praėjusią savaitę rinkdamas šiukšles, negalėjau nenufotkinti vienos jų. Ką primena užrašas, kieno slapyvardžiu jis yra?
          Attached Files

Comment

ne mano tai tikrai

Comment

Taigi su 2670 dirbo nedidelio ūgio, trumpaplaukė rūkanti vairuotoja. Ją esu praminęs Vita-Tigru.
              https://transphoto.org/photo/1096511/

Comment

nesimato ten jos

Comment

Tai čia tiesiog įdėjau to troleibuso foto, už vairo gal ir ne ji.
                  Kokią paralelę galima įžvelgti tiek mano pastarųjų ~15 m. gyvenimo situacijoje, tiek valstybės, kurios fūrą čia užfiksavau, pastarųjų 1000 metų raidoje. Iškart sakau, gerai įsižiūrėkite, kokioje šalyje registruota mašina:
                  Attached Files

Comment

numerio neiziuriu. Kas bendro tarp jusu? Gal nieko? Ar gal kad is vilniaus abu?

Comment

Žiūrėkite į valstybinį numerį, ne į užrašus ant durų. Gal panaudotą iš lenkų įsigijo ir neperdažė, neužtrynė senų užrašų, kurie nieko nebereiškia. Ne Vilnius tai tikrai. Galbūt padės nuotraukos pavadinimas, kurį pamatysite užvedę pelės žymeklį ant foto. Tai tranzitu kertamos valstybės sritis, pro kurią veda greičiausias kelias iš tos šalies. Daugiau kaip 4 tūkstančiai kilometrų. Spėkite dar sykį.

Comment

neiziuriu numerio, pradegustuotas regejimas. Gal tu nori i ta sali emigruoti?

Comment

Emigruoti ten nenorėčiau, o panašumas toks, jog tiek mano gyvenime, tiek toje valstybėje jau daugelį metų viskas iš lėto rieda žemyn. Kažkuomet didingai klestėjusi, vienu pasaulio išminčių centru buvusi valstybė pamažu virto tolimu užkampiu.

Comment

kokia valstybe?

Comment

Aš esu sakęs, kad darželyje visas auklėtojas stebinau, kad anksti pramokau skaityti, daug viskuo domėjausi ir žinojau, buvau "daug žadantis", pirmoje klasėje man nebuvo lygių, o vėliau mokslai ėmė eiti prastyn, tačiau irgi virtau nieko nedirbančiu, darbo rinkai nematomu šešėliu. Praeitą vasarą vykęs mūsų išsikraustymas padėjo man dar labiau degraduoti.

Dėl valstybės - faktai tokie: prieš 1000 metų ten gyveno išmintingiausi pasaulio mokslininkai, lygių neturėjusi imperija. Vėliau ėmė dygti jau kuklesnės mečetės. Dar vėliau - tik vergų prekybos miestelis dykumos oazėje. Na ir prieš ~80 m. - sovietų "mokslininkų" nurodymu atvežtų tremtinių išraustų kanalų dėka išniekintas vienas didžiausių pasaulio ežerų. Dabar ši, tame regione didžiausia gyventojų skaičiumi valstybė garsėja pigios darbo jėgos eksportu į Europą, Lietuvoje irgi gali nemažai sutikti uždarbiautojų iš tenai. Vat taip nepastebimai ir nusivažiavo žemyn šalis.

Comment

labai jau giliniesi i detales. Juk tik gimes zmogus eina link mirties, galima sakyti, ritasi zemyn. Tai kol esi cia, nera reikalo i kazka gilintis, tiesiog dziaukis butimi ir tiek. Va dar gausi pasalpa ar ka ten, galesi pakeliauti autobusais po musu vargana salele, taip suteikdamas sau dar daugiau buties dziaugsmo

Comment

Šalies nebandysite spėti daugiau? Anksčiau ta tarp 2 upių esanti teritorija vadinosi Transoksiana.

Comment

nezinau as tu saliu, nesidomiu geografija. Gal kokia Mongolija? Tokia zinau

Comment

Ne, taigi Uzbekistanas! Ar taip sunku buvo atsekti? Beje, o per kur tranzitu bus gabenami kroviniai iš tos šalies į Lietuvą, jei, kaip daug kas nori, Maskovija išnyktų ir žemėlapio ir tenai būtų didelis vandenynas? Pro kur daugiau važiuoti? Juk navigacija veda va taip:

https://www.google.com/maps/dir/Koka...oASAFQAw%3D%3D

Comment

ten bent karo nebus

Comment

O žinote, kokį reiškinį imituodamas vaikystėje aš žaisdavau ant kilimo pasidėjęs panaudotas dvi popierinių servetėlių dėžutes ir vieną laikydamas vienoje rankoje, kitą - kita, staigiai jas kaukšteldavau vieną į kitą ir tuomet trindavau vieną į kitą, nu tipo jos taip prasilenkia priešingomis kryptimis brūžindamos viena kitai į šonus?

Comment

Working...
                                          X