Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O ventiliatoriaus (nu kur būna biuruose arba pas žmones namuose) propeleris pajėgus nupjauti pirštą ar bent jau sužeisti, jei neatsargiai prisiliesi? Ar tie sparnai neaštrūs visai? O gal ne šiaip sau paslėpti po ažūriniu gaubtu?

Comment

kad yra ventiliatoriai ir be tu gaubtu. Kur palubese kabo

Comment

Kaip vakar ar kada ten su mama kalbėjomės apie jumis, tai sakė, jei tas Ahlyj būtų žinojęs, kad taip juo žavitės, gal būtų pagyvenęs dar ilgiau ir nemiręs taip greit...

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
          Kaip vakar ar kada ten su mama kalbėjomės apie jumis, tai sakė, jei tas Ahlyj būtų žinojęs, kad taip juo žavitės, gal būtų pagyvenęs dar ilgiau ir nemiręs taip greit...
          juo daug kas zavejosi, bet tas buvo giliai px, jis gere ir buvo laimingas. Ir dar labai gerai operuodavo nelaimelius

Comment

Gal galite pasakyti, koks nutikimas, turėjęs* įvykti lygiai prieš ~2 metus (su savaitės paklaida), čia aprašomas? Kieno vardu eilėraštyje kalbama?

* - ir taip aišku, kad šansų man įgyvendinti tai - tiek pat, kiek išvykti į kurią nors trečiojo pasaulio šalį ir pasiprašyti įkalinimo iki gyvos galvos už tai, kad esi *****. Tiesiog vakare prieš einant gulti man sukyla toks adrenalinas, tokio grandiozinės su realybe prasilenkiančios didybės idėjos... Todėl mano ketinimų jokiu būdu nepriimkite rimtai, kad tai būtų nutikę. Neturiu nei įgūdžių, nei žinių, nei ryžto nei dar visos eilės tikram vyrui būdingų atributų. Be to, yra daug šansų, kad būsiu pastebėtas arba kažkas tinkamai nesuveiks, užstrigs.

Kol šiam name gyvensim mes
            `23-ieji bus prisiminti
            Kai krestelėjimas pakėlė visus
            Ir nežinia pakibo ore

Smūgis lyg prakiurusio dangaus trenksmas
            Valandą tapo krūpčiojimu ir baime
            Keletą metų dvejų kurti gyvenimai
            Per sekunde virto skutais

Žmones alpo ir verkė išgirdę
            Jų protai apstulbo iš siaubo
            Dangus per minutę apniuko staiga
            Kad nematyti kraupių vaizdų

Tada žmonės pašoko nuo sofų ir TV
            "Destrukcijos jėga" kalbėjo kaimynai
            Tarp sandėlių ir namų centre stovinti gatvė
            Gyvybe rusenančia gedulo vieta patapo

Comment

tai apie save, kaip visada rasai

Comment

Taip apie save, bet eilėraštyje pirmu asmeniu kalba kažkas kito. Koks įvykis čia aprašomas? Vat kaip tik 2 metai praėjo nuo tų laikų mano realijų. Kokia nostalgija. Dabar sėdžiu užsitraukęs užuolaidas, kad nematyti lauko, nes prisimenu, kad praėję ir dar ankstesni metai tokiu metų laiku dar buvo tenai. Taigi, ką čia prašiau?

Comment

tai tas tavo objektas?

Comment

Ne, bet susiję su juo, jis tame judesyje turėjo dalyvauti. Pirmu asmeniu kalba ne kas kitas, o namo gyventojai (juk pradžioje rašoma, kad kol jie ten gyvens, prisimins 2023-iuosius). Spėliokite toliau.

Comment

tai tavo mama?

Comment

Ne. Nu sakau, susijęs su tuo klasioku įvykis, apie kurį po visko turėjo šnekėti namo gyventojai, nes po jo, manęs pakalbinti fiziškai nebebūtų įmanoma.

Comment

o ko klausei?

Comment

Koks nutikimas aprašomas eilėraštyje? Jame kalbama įvykį mačiusių bei girdėjusių kaimynų lūpomis. Tai tikrai ne kasdien (bet jau mūsų šalyje) nutinkantis reiškinys.

Comment

tai karas?

Comment

Karas? Matau, kad beviltiška iš jūsų išgauti teisingą atsakymą, tad pasiduodu. Panašiausias į TAI nutikimas aprašomas čia:
                                https://www.persekiojimuistop.lt/sus...uvusia-drauge/

Prieš 2 metus, kai dar kokį mėnesį tvyrojo nežinia - grąžins jis tą dovaną man ar ne, viduje buvau pakylėtas, sulaukęs dėmesio iš jo. Ir tik kažkur po metų pasvarsčiau - kas būtų, jeigu būtu...

Comment

Ten tavo darbas?

Comment

Nea, 2014 m. buvau aštuntokas, o apie to klasioko egzistavimą dar nežinojau, nes mes klasiokais tapome tik nuo 2018 m. rugsėjo.

Taigi, kas yra Papleponė?

Comment

Papleponio zmona?

Comment

Taigi va, tik šiandien rašėmės, jau spėjote pamiršti: https://transphoto.org/photo/814643/

Comment

Nu tai ji kažkieno zmona gal

Comment

Working...
                                          X