O ventiliatoriaus (nu kur būna biuruose arba pas žmones namuose) propeleris pajėgus nupjauti pirštą ar bent jau sužeisti, jei neatsargiai prisiliesi? Ar tie sparnai neaštrūs visai? O gal ne šiaip sau paslėpti po ažūriniu gaubtu?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąKaip vakar ar kada ten su mama kalbėjomės apie jumis, tai sakė, jei tas Ahlyj būtų žinojęs, kad taip juo žavitės, gal būtų pagyvenęs dar ilgiau ir nemiręs taip greit...
Comment
-
Gal galite pasakyti, koks nutikimas, turėjęs* įvykti lygiai prieš ~2 metus (su savaitės paklaida), čia aprašomas? Kieno vardu eilėraštyje kalbama?
* - ir taip aišku, kad šansų man įgyvendinti tai - tiek pat, kiek išvykti į kurią nors trečiojo pasaulio šalį ir pasiprašyti įkalinimo iki gyvos galvos už tai, kad esi *****. Tiesiog vakare prieš einant gulti man sukyla toks adrenalinas, tokio grandiozinės su realybe prasilenkiančios didybės idėjos... Todėl mano ketinimų jokiu būdu nepriimkite rimtai, kad tai būtų nutikę. Neturiu nei įgūdžių, nei žinių, nei ryžto nei dar visos eilės tikram vyrui būdingų atributų. Be to, yra daug šansų, kad būsiu pastebėtas arba kažkas tinkamai nesuveiks, užstrigs.
Kol šiam name gyvensim mes
`23-ieji bus prisiminti
Kai krestelėjimas pakėlė visus
Ir nežinia pakibo ore
Smūgis lyg prakiurusio dangaus trenksmas
Valandą tapo krūpčiojimu ir baime
Keletą metų dvejų kurti gyvenimai
Per sekunde virto skutais
Žmones alpo ir verkė išgirdę
Jų protai apstulbo iš siaubo
Dangus per minutę apniuko staiga
Kad nematyti kraupių vaizdų
Tada žmonės pašoko nuo sofų ir TV
"Destrukcijos jėga" kalbėjo kaimynai
Tarp sandėlių ir namų centre stovinti gatvė
Gyvybe rusenančia gedulo vieta patapo
Comment
-
Taip apie save, bet eilėraštyje pirmu asmeniu kalba kažkas kito. Koks įvykis čia aprašomas? Vat kaip tik 2 metai praėjo nuo tų laikų mano realijų. Kokia nostalgija. Dabar sėdžiu užsitraukęs užuolaidas, kad nematyti lauko, nes prisimenu, kad praėję ir dar ankstesni metai tokiu metų laiku dar buvo tenai. Taigi, ką čia prašiau?
Comment
-
Karas? Matau, kad beviltiška iš jūsų išgauti teisingą atsakymą, tad pasiduodu. Panašiausias į TAI nutikimas aprašomas čia:
https://www.persekiojimuistop.lt/sus...uvusia-drauge/
Prieš 2 metus, kai dar kokį mėnesį tvyrojo nežinia - grąžins jis tą dovaną man ar ne, viduje buvau pakylėtas, sulaukęs dėmesio iš jo. Ir tik kažkur po metų pasvarsčiau - kas būtų, jeigu būtu...
Comment
Comment