Koks jausmas sužinojus, kad viena mano buvusi (tikėkimės - laikinai, nes tebeturiu vilties sugrįžti) kaimynė, kuri vaikščiodavo visa išsipusčiusi su suknelėmis, su kablais, visa pasigražinusi, pasirodo dirba logistikos srityje ten kaip ta, kur atsakinga už bendravimą su klientais, krovinių matavimą, paruošimą, o gal ir su vairuotojais skambučiu??? Vienas iš jos arkliukų tame ofisiniame darbe - krovinių ekspedijavimas tarp ES ir Kazachstano. Maniau, kad Sąjūdžio laikais ar Nepriklausomoje Lietuvoje gimusiai kartai tos postsovietinės NVS šalys nieko nesako, kad ši karta jų net žemėlapyje parodyti teisingai negalėtų, kad tik aš Kristupas - vienintelis išmanau apie tą regioną. Bet pasirodo, kad yra daugiau žmonių, kurie ne tik išmano, bet ir dirba su tuo susijusį darbą, skirtingai nei aš, šia tema besidomintis labiau iš diletantinės pusės.
Iš tikrųjų, tai sužinojęs jaučiuosi kaip prokuroras Artūras Urbelis, Almos Bružaitės baudžiamojoje byloje. Bet tuo pačiu noriu, kad kiekvienas žmogus dirbtų ten, kur jį labiausiai traukia. Ir ne dėl manęs, o dėl savęs ir kitų, ir kitų. Nes logistika nėra, nebuvo ir nebus kalėjimas.
Iš tikrųjų, tai sužinojęs jaučiuosi kaip prokuroras Artūras Urbelis, Almos Bružaitės baudžiamojoje byloje. Bet tuo pačiu noriu, kad kiekvienas žmogus dirbtų ten, kur jį labiausiai traukia. Ir ne dėl manęs, o dėl savęs ir kitų, ir kitų. Nes logistika nėra, nebuvo ir nebus kalėjimas.
Comment