Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

1. Jis visaip išsisukinės, neduodamas savo kontaktų, likdamas tik internetiniu žmogumi. Kai kviečiau atvykti į Vilnių, teigė jog bijo rytfanių, atimsiančių jo būgną. Kai pasisiūliau atvažiuoti į Kauną pas jį - sako, kad gyvena skurde ir nieku neina. Taip pat - slepia savo vardą bei pavardę.
    2. Mane iš tiesų nuvylė, kad taip trumpai pabūna ir vėl iškalamas lauk. Tiek asmeninėse žinutėse, tiek viešai jam sakiau, kad nerašytų geopolitinėse temose ir negąsdintų karu, tačiau jam vienodai šviečia, jos jo žodžiais, jis tiesiog "pasidalina" informacija. Jam tas pašalinimas - vieni juokai, o man - traum. Aš taip tikėjausi, kad gerai pakliedėsime, o jis prisidirba ir jam vienodai. Moderatoriai irgi nesugebėjo atjungti jo nuo geopolitinių temų, nors ne kartą prašiau jį paliuosuoti, nes jose jis neįneša nieko naudingo, tik skleidžia dezinformaciją.
    3. Vadovaudamasis tuo, kas išdėstyta aukščiau, s t a b d a u Tomo Liūtso KA galiojimą su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. Perlaikyti naujo nebus įmanoma. Iki gyvenimo galo. Būsiu griežtas, nes net savaitės nesugebėjo išbūti neprašęs pranešimo, kuriame viduriuojamo dėl karo.
    Attached Files

Comment

O kur rasti daugiau bendraminčių, su kuriais galėčiau diena iš dienos, valandų valandas aptarinėti tas rungtynes su Makedonija? Manau, kiekvienas 2011 m. sąmoningo amžiaus buvęs lietuvių žmogus atsimena, kur buvo ir ką veikė tą vakarą, kai pralošėme.
      Ir ar galima laikyti mane nenormaliu už tai, kad mane domina, kaip sekasi gyventi tai buvusiai keleivių kontrolierei Teciai Siliuk?

Comment

Šita daina turėtų skambėti

https://www.youtube.com/watch?v=A4C9nDe_400

šitam forumo nariui:

https://www.miestai.net/forumas/member/3464-aleksio

Tik vietoje "ar galiu tave pakviesti šokiui paskutinį kartą" reiktų pakeisti į "ar galiu tave pakviesti asmeninei žinutei paskutinei"? Nes įtariu, jog sugrįžus, įžeidinėjimai tęsis toliau, tad ilgametis forumo narys bus pasiųstas į amžiną nebūtį iki gyvos galvos. Visgi, galimybių išsigelbėti jam dar yra, tereikia nustoti gerti alų, kreiptis į psichiatrą dėl schizofrenijos (jei jis prisirašęs prie Centro poliklinikos ir ten būtų nukreiptas į Dienos stacionarą Vytenio filiale, prie užsiėmimų prisijungčiau ir aš) bei skubiai inicijuoti derybas ant Dariaus ir Girėno gatvės viaduko per geležinkelį, Vilniuje, kurioms tarpininkaučiau aš ir radijas.

Comment

Working...
        X