Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ne, kažkur kitur mama va pirko naujus ir buvo tas Tramontina vėl...
    O sakykite, žiūrėkite, keletas mano buvusių klasiokų ar klasiokių iš visų 3 mokyklų jau yra susituokusių ar netgi turinčių vaikų. Kaip jūs skaitote, tokiame amžiuje jau (visiems mums yra +-24 metai) turėti vaiką yra normalu? Čia pasiekimas, didvyriškumas ar labiau nelaimė?

Comment

normalu

Comment

Bet tik 24 metai. Kaip aš tokiems, gyventi skubantiems pasakyčiau "Atsisuk atgal", t.y. prisimink, kad dar ne taip senai pats buvai vaiku, o dabar jau pats augini savo vaikus.

Comment

Seniu tevyste buna beda

Comment

Joa, vėlyva tėvystė kaip Dezida.

O kas bendro tas Berlyno ir Maskvos, kai kalbame apie vieną sporto šaką?

https://www.youtube.com/watch?v=4EKKEOzfrsg nuo 2:00 min.
            https://www.youtube.com/watch?v=7KDfSjplxlA nuo 1:45 min.

Comment

Nežinau

Comment

Taigi finalinių sirenų garsai. Abejų miestų arenose jį žodžiais užrašyčiau kaip tokį duslų "T-uuuuuuuurbt!". , Šis sirenos garsas primena tą, kur būna laivuose toksai pažeminto duslumo pirstelėjimas, na įsivaizduojate ausyse apie ką kalbu turbūt...

Comment

Aišku

Comment

Va dėl to man ir žavus krepšinis - derinukų aš niekaip nematau, kaip ten kamuolys vaikšto... Labiausiai mėgstu žiūrėti tas rungtynių santraukas būtent dėl sirenų garsų, raudonai užsidegančių lentos kraštų ir kai ištiksi visas laikas, tame laikrodyje virš krepšio dega ne tik nuliukai, bet ir įsižiebia tokia žvaigždutė šalia. Pvz. Stambule labai patikdavo kaip buvau 6 klasėje - sirena gan trumpai palūzina pralaimėjusią komandą, trumpai pažiebia jiems raudonai tuos lentos kraštus ir vėl užgesta (1:21-1:27 min):

https://www.youtube.com/watch?v=dj9v3bBncGA

Būdamas šeštoku tokias atkarpas atsukinėdavau po keliasdešimt kartų iš eilės.

Comment

Aišku

Comment

O nujaučiate, kai prieš kokius 10 metų, kai skaitydavau kokių žymių politikų ar kitų veikėjų, pvz. krepšininkių biografijas ir pamatydavau, kad ji/ji gimė 1986 metais, ką pirmiausia pagalvodavau?

Comment

Nenujaučiu

Comment

Išvydęs parašytą, kad žmogus gimė tais metais, pagalvodavau ar gimęs kartais ne 1986 04 26 (na, tikriausiai nereikia priminti, kas vienoje Europos vietoje tą dieną atsitiko).

Comment

Kas?

Comment

Černobylio AE avarija.

O gal žinote, kokia čia daina, iš mano netikusios klausos užrašymo? Šią anglų kalba atliekama dainą laikau Aušrinės Armonaitės himnu. Ten dainuoja moteris ir žodžių makalynė kažkas panašaus į:
                                Wui di urld ai ai aiai, aikindžiastmapei da ne kou duėji, mai beibi, mai bei, wui di wulds ai ai a, aikindžiast mauėjin. Tas "ai ai ai", man šį garsą lengviausia susieti su tokiu vaizdeliu, kai žmogus pro minią žmonių skinasi kelią alkūnėmis biski pastudydamas aplinkinius , taip tarsi skindamasis sau kelią, kad jam duotų praeiti, na kažkoks veržlumas sklido iš tos dainos. O su Armonaite ją susiejau, nes tuo metu, kai girdėdavau tą dainą dažniau, tuo metu kažkurioje vienmandatėje apygardoje įvyko rinkimai - ar kažkas atsisakė mandato ar buvo išperstas lauk iš Seimo, ir kažkur lokaliai įvyko rinkimai, kurių metu ar tai buvo išrinkti, ar pateko pirmi už brūkšnio likę kandidatai ir ten buvo antraštė: "Š. Gustainis ir A. Armonaitė veržiasi į Seimą". Tai man tos tuomet dar jaunesnės Armonaitės veržimasis į Seimą su tapo su toje dainoje vyraujančia nuotaika - tas ai ai ai skambėjo taip veržliai, sakau, lyg studydamas s žmonių minią su alkūnėmis skiniesi sau kelią pirmyn, tai vat tuo metu Armonaitė taip ir pateko, man rodos dar su liberalų Sąjūdžio sąrašu. Grįžtant prie temos - ar iš kursyvu paryškintų žodžių kas nors galite atsektti, kad čia per daina?

Comment

Tai man nezinoma daina

Comment

O būtumėte susiejęs, kad tas man išgirstas "Sūūū - abureaaaaa" taisyklingai rašosi "Smooth Operator" (grupės "Sade" daina, kur forumo narys Sula atspėjo)?

Comment

Nebūčiau

Comment

Bet taikliai atspėjote "Katiūšą". Raaasvytanija vaniyji ygrūša, pamuny dumanynatrukoj"

Bet atsimenu, kaip 2016 m. liepą su mama kraustėmės iš senelių buto, tądien buvo apniukęs dangus - net saulė pasislėpė po debesimis, kad nematytų tų mano močiutei tragiškų įvykių vaizdų

Comment

Kraustotes ir kraustotes

Comment

Working...
                                          X