Tai eik dirbt bet ka, kad ir i Macima. Bet tau patogiau pas mama, miegi kiek nori, valgyt padaro, prie kompo sedi kiek nori, o senelio kapeikas leidi savo malonumui. Šitoks gyvenimas tau geriau, negu eiti į darbą. Faktas kaip blynas (karves)
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Taip, šitoks gyvenimas man geriau, tačiau tik tada kai gyvenama didmiesčio centre (kaip buvo pastaruosius 8 metus) ar bent jau didmiesčio pakraštyje kaip dabar (bent jau Vilniaus miestas, nors autobusų maršrutų, skirtų nusigauti į man patinkančius Vilniaus taškus - mažiau). Tačiau tokiame užkampyje kaip Didžiasalis aš uždusiu - gal perkeltine, o gal ir tiesiogine prasme. Prisiminkite, ką ketinau pasidaryti iš nevilties sekančią dieną po pirmos nakvynės šiuose naujuose namuose (užuomina - Romas Kalanta). O ką galėčiau sugebėti dirbti už ką man mokėtų pinigus, atsakysiu asmenine žinute, nes už tokių dalykų paviešinimą, tikėtina, susilauksiu pražangos. Tiesa, kiek žinau tokias paslaugas teikiančių salonų Lietuvoje dar nėra.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTiesa, kiek žinau tokias paslaugas teikiančių salonų Lietuvoje dar nėra.
Comment
-
Parašė Ignalina Rodyti pranešimąViešnamiai nėra legalūs Lietuvoje.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTaip, šitoks gyvenimas man geriau, tačiau tik tada kai gyvenama didmiesčio centre (kaip buvo pastaruosius 8 metus) ar bent jau didmiesčio pakraštyje kaip dabar (bent jau Vilniaus miestas, nors autobusų maršrutų, skirtų nusigauti į man patinkančius Vilniaus taškus - mažiau). Tačiau tokiame užkampyje kaip Didžiasalis aš uždusiu - gal perkeltine, o gal ir tiesiogine prasme. Prisiminkite, ką ketinau pasidaryti iš nevilties sekančią dieną po pirmos nakvynės šiuose naujuose namuose (užuomina - Romas Kalanta). O ką galėčiau sugebėti dirbti už ką man mokėtų pinigus, atsakysiu asmenine žinute, nes už tokių dalykų paviešinimą, tikėtina, susilauksiu pražangos. Tiesa, kiek žinau tokias paslaugas teikiančių salonų Lietuvoje dar nėra.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Jeigu ir teikia, tai tikrai ne tokiu būdu, kokiu noriu aš. Aš esu gana senovinis žmogus, pas mane viskas turi vykti mechaniniu, o ne elektriniu-automatiniu būdu. Be to, nežinau kaip mūsų ta uostabioji teisinė-įstatyminė bazė, kaip pritaikyti patalpas, ko reikia, kiek piinigų paimti iš klientų.
Gal tuomet tęskime diskusiją apie tai, pagal kokią dainą verks konservatoriai, kuriems nepavyko įkąsti Blyyyyynkei, kurios socialdemok-ratai su savo ratais užriedės ir atsistos ant TS-LKD. Gal tikrai ta BeeGees Foom whole the bell tolls ar kaip ji ten...
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO jūs kai gyvenate nuosavame bute, o kaip ten buvo, kaip Lietuva tapo nepriklausoma, gyventojai tuos butus turėjo kažkaip išsipirkti? Nes anais laikais juos gaudavai nemokamai kaip ir...When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO tas, kuriame gyvenate dabar, kieno jis yra? Sakėte, kad gyvenime nesate ėmęs paskolos būstui.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai ir klausiu, kaip ten buvo, ar po 1990 metų nereikėjo kažkiek pamokėti valstybei, kad butas pagaliau taptų tavo, kuomet nuo planinės ekonomikos perėjome prie rinkos.
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
Comment