Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Įsivaizduokite, šioje stotelėje su persėdimais keliauja Vilniaus miesto gyventojai su miesto autobusais ir troleibusais. Jie laukia, iš čia va nuo kalno, kur matosi ta balta fūra, leidžiasi tarpmiestinis autobusas, kurio greitis mažėja, pradeda mirksėti posūkio lemputė ir autobusas paskersindamas porą juostų priplaukia prie stotelės. Priekinės durys atsidaro, ir iš ten išlipa Liūtas Čia tuo atveju jei išlipinėtumėte tik vienas, nes būna rudenį važiuoja daug Vilniaus miesto pagyvenusių moteriškių pagrybauti į Varėnos rajono miškus. Tai vat, jūsų vieno, kaip išlipančio keleivio dėka būtų traumuotas būrys miesto autobusų laukiančių žmonių. Čia prisegu nuorodą, kokį vaizdą matytų keleiviai, kai kirtus tą šviesoforą, nusileidus nuo kalno, sumirksi tarpmiestinio autobuso dešiniojo posūkio lemputė, kas reiškia, kad jau kažkas išlips.

    https://www.google.com/maps/@54.6444...oASAFQAw%3D%3D

    Comment


      Bus evakuose, tada ir lipsiu i autobusa, o kitaip - niekada
      When a man lies, he murders some part of the world

      Comment


        Traumuoja tuo, kad tu, kaip laukiantis persėdimo stotelėje iš miesto autobuso į kitą miesto autobusą, net jei tas išlaipinimui sustojęs tarpmiestinis tau nepakeliui, tu vis tiek turi automatiškai jaustis prastesnis prieš tą keleivį, kuris miesto stotelėje išlipa iš tarpmiestinio autobuso. Nes jis, reiškia, tikrai turi pinigų kelionei*, jis sėdėjo autobuse, kuriame sėdynės minkštos ir daug aukštesniame lygyje nei miesto autobusuose.

        * - juk į tolimojo susisiekimo autobusus įleidžiama tik pro priekines duris, ten turi praeiti pro vairuotoją, kuriam parodai kasoje/internetu pirktą bilietą arba įsigyji jį iš vairuotojo arba lipi lauk. Tai ten nesusimokėjęs neprasprūsi, skirtingai nei miesto transporte, kur vairuotojui neįdomu, ar susimokėjai už kelionę.
        į
        Pvz. mane keliauti tarpmiesčio transportu suviliojo būtent šioje stotelėje pamatytas vaizdelis, kuomet laukiau troleibuso, o ten tik išlaipinimui sustoja įmonės TOKS autobusas, kur ant lentelės priekyje parašyta MARIJAMPOLĖ - VILNIUS, o smulkesniu šriftu apačioje - svarbiausi tarpiniai sustojimai - SIMNAS - ALYTUS - DAUGAI. Tai tiesiog mane užkabino būtent Simnas - kaip atrodo jame esanti stotelė - ar kaip įvaža (kišenė) ar kaip žiedas, kur reikia užvažiuoti.

        Comment


          Aa, dar autobusai skirti boboms grybautojoms
          When a man lies, he murders some part of the world

          Comment


            Nes tą 2016 m. rudenį, kai matydavau šį autobusą, dar nepalaikiau ryšio su seneliu (taigi neturėjau ir pinigų tokiai kelionei), nes buvo pirmieji pabėgimo nuo močiutės mėnesiai, tai saugumo sumetimais su seneliu taip pat nekontaktuodavau. Bet labai norėjau pravažiuoti šiuo reisu, pamatyti, kaip atrodo tas Simnas ir pan. Štai kai aš ruošdavausi išlipti iš tolimojo susisiekimo autobusų miesto stotelėse, aš jausdavausi toks pakylėtas prieš tuos, kurie laukia toje stotelėje kad pavažiuoti kažkur tik miesto ribose. Tačiau jei laukiant miesto autobuso, toje stotelėje per tą tarpą sustodavo kitas tarpmiestinis autobusas, jau aš užsimerkdavau, nusisukdavau, arba pabėgdavau kur nors į kamputį, nes jau aš jausdavausi trečiarūšis, kadangi tie iš kątik stotelėje sustojusio tolimojo susisiekimo autobuso išlipantys keleiviai, pažiūrėję man į akis, ko gero pagalvotų, kad aš keliauju kažkur mieste, nors realybėje aš irgi prie kokia 20 minučių irgi dar sėdėjau tarpmiestiniame autobuse. Nu, supratote esmę?

            Comment


              Nesupratau. O tu pas mociute irgi nueik, gal ir ji kapeiku duos?
              When a man lies, he murders some part of the world

              Comment


                Ko galite nesuprasti? Pvz. Vilniuje, važiuojant link autobusų stoties, atvažiuojant iš Panevėžio pusės, netarifinėje stotelėje "Fabijoniškės", išlaipinti sustojantys autobusai būna 19:25 ir 19:40 val. (čia sekmadienį). Tai jei aš atvažiuoju į Vilnių su tuo ankstesniu, kur Fabijoniškes pasiekia apie 19:25 val., tai stengiuosi įsėsti į bet kurį miesto autobusą, kad mane išvežtų iš tos išlaipinimo stotelės dar iki 19:40 val., kuomet tą stotelę pasieks kitas tarpmiestinis, kad nebūčiau pagaidintas matydamas vaizdą, kaip aš laukiu miesto autobuso, o to tarpmiestinio vairuotojas prinešdamas autobusą prie stotelės, visus laukiančius nužvelgdamas akimis tarytum sako "jei kas pribėgsite paklausti ar galima su manimi į stotį, atsakysiu, kad NE". Tiesiog kai AŠ išlipinėjau iš tarpmiestinio, tuomet dar AŠ puikavausi prieš tuos miesto stotelėje laukiančius - kad aš apsigalvojęs dar galiu važiuoti toliau, kol neuždarė durų, o vat jūs įlipti negalite. Bet kai jis nuvažiuoja, meldžiuosi, kad per tą laiką, kol laukiu miesto autobuso, kad į tą netarifinę stotelę neįvairuotų kitas tarpmiestinis, nes tuomet aš jausiuosi žeminamas, kad va, jie kaip ponai išlipa iš minkšto autobuso su paaukštintomis sėdianėmis, o aš į jį pasiprašyti negalėčiau. Žodžiu, pačiam išlipti iš tolimojo susisiekimo autobuso kitų akivaizdoje smagu, bet jau kai esu išlipęs toje stotelėje laukdamas miesto autobuso, nenoriu, kad joje sustotų išlaipinti kitas reisas, nes aš į jį jau nebegalėčiau (net jei man to ir nereikia).

                Mama neleidžia net atsiliepti močiutei, kai ji skambina pasveikinti su gimimo diena. Beje, mes net gimę tą pačią dieną

                Comment


                  Tu mamai nesakyk
                  When a man lies, he murders some part of the world

                  Comment


                    Gali sužinoti vis tiek. Apie tarpmiestinių autobusų išlaipinimus supratote? Puikuodamasis išlipęs iš jo, stengiuosi pasišalinti iš stotelės kuo skubiau, kad laukiant neatvažiuotų kitas - tuomet jau ne aš išlipdamas žeminsiu kitus, kaip pradžioje, bet jie žemins mane.

                    Pasiklausykite šitos dainos, paskui užduosiu klausimą, į kurią ji padės atsakyti:

                    https://www.youtube.com/watch?v=1LLZ0_zq84o

                    Comment


                      Supratau dabar
                      When a man lies, he murders some part of the world

                      Comment


                        Dabar mama jau pradėjo šnekėti, kad reikia pagaliau turėti SAVO būstą, nes dabar atiduodi kone visą savo atlyginimą nuomai - tiek ten, tiek, kol kas - čia. Kokiame Lietuvos kampelyje mama nusižiūrėjo būstą už 6 tūkstančius eurų? Tai praktiškai vienintelė vieta, kur dar galia įpirkti ir kur bankas dar duotų paskolą jai. Prisiminkite klausytą dainą apie zombius.

                        Comment


                          Ukmergeje? Superinis miestas, labai labai gražus, su istorija
                          When a man lies, he murders some part of the world

                          Comment


                            1. Pasigarsinkite kolonėles, ar tikrai veikia garsas.
                            2. Įsitikinęs spustelkite šią nuorodą ir tuojau pat užsimerkite. Praklausykite pirmas 20 sekundžių, pakol neišgirsite pavadinimo, ir atspėkite, kokia tai vietovė.

                            https://www.youtube.com/watch?v=56ue4pstDTs

                            Comment


                              Didziasalis? Net nezinau kur jis yra
                              When a man lies, he murders some part of the world

                              Comment


                                Nu kur veždavo prasiskolinusius valkatas iš Vilniaus, buvo toks kaip pelningas biznis. Dar praėjusių metų rugsėji klausiau jūsų, kaip vykdavo ta schema, kur pakiša kokiam alkoholikui popierius, tas net nesuprasdamas, pasirašo, kad parduoda, ir surenka jo daiktus, nuveža į Didžiasalį ir išmeta iš autobusiuko su visa manta.

                                Comment


                                  Tai jus ten pirksite buta? Tas filadelfijus sake, kad ten uz 1€ galima gauti buta.
                                  When a man lies, he murders some part of the world

                                  Comment


                                    Gal toks pusiau mitas. Sako, dabar pamažu atsigauna miestukas, gražiai renovuota mokykla. Aišku, belieka tik nugriauti arba perstatyti tuos 2 vaiduoklius be langų. Taip, nes ten geriausiai įperkama, mama turi darbą nuotoliniu būdu jau 15 metų, pramogų, barų, sporto klubų jai nereikia, be to, ten pigiausia, nes kitur tai neįpirksi, o žinant, kad iki pensijos mamai liko tik keliolika metų, bankas paskolos naujos statybos butui Vilniuje už 150 000 eurų jau nebeduos jai. Tai lieka tik Didžiasalis, ir sako, kad iš šito buto, kuriame esame dabar, ji norėtų jau išeiti į NUOSAVĄ, o ne vėl mokėti pinigus svetimiems už tai, kas niekada netaps tavo.

                                    Comment


                                      Pensija bus kokie 400€
                                      When a man lies, he murders some part of the world

                                      Comment


                                        400 tai daug ar mažai?

                                        Pamenate, kaip Raskila pabučiavo CLFą`? Juokinga buvo?

                                        Comment


                                          Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                          400 tai daug ar mažai?

                                          Pamenate, kaip Raskila pabučiavo CLFą`? Juokinga buvo?
                                          Nežinau, gal vidutiniškai

                                          kas tas rascila ir clf?
                                          When a man lies, he murders some part of the world

                                          Comment

                                          Working...
                                          X