as ten jau nieko nebesuprantu. Matyt, ir as einu stipriai zemyn...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
O tikite idėja, kad 2014 rugsėjo 1 Lietuvos laukai dar skambėjo? Nu kai aš ėjau į 8 savo gyvenime Mokslo ir žinių šventę - paskutinių metų toje mokykloje pradžią ir kai man prie perėjos stovint su kardeliu, jau mirksint žaliam šviesoforui, uraganiniu greičiu prašvilpė 19 maršruto troleibusas, vairuojamas tos neaukštos, garbanotais plaukais vairuotojos, kurio garažinis numeris buvo 1111, o valstybinis - BNA 451?
Comment
-
Nu necituosiu dar kartą tų pačių savo pranešimų, čia jau forumo temos spaminimas būtų, pats kaltas, kad 3 mėnesius miegojote. Neapsižiūrėjote, kad nebesate pašalintas. O tai su kuo iš tų išvardintų žmonių labiausiai norėtumėte papietauti:
a) Sukirsti partiją klampių šviežiai virtų ryžių su ponia Bibluja (troleibuso vairuotoja iš 1543) Vingio parke
b) Išlenkti ROKIŠKIO NAMINIS/DVARO pieno su Kristupu Pučinsku sėdint ant kelmelio po to objekto namo langais
c) Sukirsti porciją bulvių košės su Vilma Fiokla - Kiure jos medinėje troboje Anykščių raj.
d) Įkalti bokalą alaus su Spyriu-Dūriu (autobuso vairuotoju iš 500) jo namuose Vilniuje, Karoliniškių mikrorajone, netoli TV bokšto
e) Sušlamšti cepelinų su L. Kasčiūnu Seimo valgykloje
f) Bulvinių blynų su Irano ajatolomis jų rezidencijose
Comment
-
Šitą sugalvojau todėl, kad dar 2016 m. vasarą, dar tik antrąjį gyvenimo toje gatvėje, iš kurios prieš 2 mėn. pabėgome (kas galėjo pagalvoti, kad išbūsime 8 metus), kai tenai gyvendamas buvau bepradedąs atradinėti tą Panerių kryptį ir jos maršrutus, man rodos vieną tokią dieną dirbo irgi jis, o gal ir ne jis, bet tą vakarą parėjus namo per LRT buvo laidos "Duokim garo!" 2015 m. spalio 2 d. kartojimas, tai ten kapela iš Tauragės su vadovu Albinu Batavičiumi priešakyje uždainavo "Spyri dūri kupra stati, susirytus kap gyvati - Tyriririririririm!". Tai asociacijos tokios - tiems 2016 metams galutinai surudenėjus, tame Vilniaus gale nusistovėjo tokia tvarka: 8 ir 25 maršrutais pakaitomis darbo dienomis pertraukiamu grafiku dirbdavo tas pats vairuotojas su autobusu, kurio garažinis numeris buvo 500. Tai aš rudenį vis prisimindavau, kaip dar vasarišką rugpjūtį, kai buvo pirmieji mano bandymai reguliariai važinėti ton pusėn, tą vasarišką dieną parėjus namo per TV rodė tos laidos kartojimą su ta žemaičių daina, tai aš kažkaip ir susiejau ją su tuo autobusu ir ta miesto dalimi, o tas vairuotojas, nors pats ir rūkydavo ir keikdavosi, tačiau nedrausmingiems keleiviams galėdavo ir įspirti ir įdurti. Pvz. pasnigus atsimenu galinėje stotelėje autobuso gale buvo kažkoks sujudimas su vaikais, kažkoks dundėjimas, riksmai, tuomet vairuotojas išlipo iš kabinos ir nuėjo į saloną kažką rusiškai jiems rėkdamas, maždaug "IŠLAIŽYSIT". Tai paskui rašiau į autobusų parką, tai vadybininkė man atsakė, kad vairuotojas buvo nuėjęs sudrausminti vaikų, kurie į autobusą primėtė sniego gniūžtes.
Comment
-
Dar pora asociacijų - ta vieta, kur prasideda/baigiasi to vairuotojo važinėjami 8/25 maršrutai yra Vilniaus miesto ruože, kuris yra magistralinio kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda dalis, o kaip žinia, tuo keliu naudojasi ir tie, kurie savo automobiliu važiuoja iš Vilniaus į Tauragę (miestą, su kuriuo siejamas tas barzdotas dėdulė su bandonija, padainavęs "Polka spyri dūri") ar atgal. Ir kita, ta moteris, kurios bute gyvenome nuo 2016 m. liepos iki 2024 m. liepos, jos gimtasis miestas, iš kurio ji kilusi, irgi yra Tauragė.
Beje, tas vairuotojas, po to kai aprėkė tuos sniego į autobusą primėčiusius vaikus, paskutinis jo žodis, pasakytas mėgstamiausia vilniečių vairuotojų kalba, savo skambesiu, kaip aš jį išgirdau, man pasirodė kaip kažkoks "kataca". Gal iš garso atpažinsite, kaip jis turėtų skambėti taisyklingai ir ką reiškia? Nes man atrodo, kad to Spyrio-Dūrio pamokslas išdykaujantiems vaikams baigėsi būtent šiuo <...>
Comment
-
O žinote, kad yra kažkokia daina, kur dainuojama apie... sūrį? Pastarosiomis dienomis miegu pasileidęs radiją ir kompiuterį, kad negirdėti potencialių garsų iš lauko (senuose namuose miegodavau vonioje įsijungęs ventiliatorių), tai kartą prabudus grojo kažkur seniai girdėta daina, kur priedainio žodžiai maždaug tokie: Sūūūū - abureaaaaa, sū - abureaaaaa, ir tuomet klaiste, kleister, čikata, plaster steis Kostis klio čirada, plaster feiiit. Gal numanote, kokia tai daina? Turi būti angliškai atliekama + grupė galimai gali būti Bee Gees, bet nesu 100% tuo tikras. Kažkas iš tų 80-90 laikų muzikos.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąAr žinote, kokią informaciją aš vakar įslaptinau? Tai globaliu mastu gan siauras nutikimas Vilniaus mieste, nutikęs mano dėka. Aišku, kad nepataikysite, bet... bandom?!
Comment
-
Vakar sumokėjęs PSD pakeliui nusprendžiau užsukti į to objekto gyvenamą gatvę. Praėjau miškelį pro jo namus ir iškopęs viršun, laukdamas autobuso stotelėje, pamačiau, kaip pro šalį važiuoja to pastato, į kurį atvažiuojantiems vilkikams reguliuodavau eismą, kol ten gyvendavau, savininkas. Tai iš pradžių pamatęs automobilio modelį, o vėliau - akimis nuskaitęs valstybinį numerį, pamojavau jam. Jis sustojo gerokai pravažiavęs sustojimą, tai pasakiau, kad labai gaila, jog ten nebegyvenu, mama nusprendė išsikraustyti ir išsitempė mane, bet aš būčiau ten likęs ir visiem toliau padėjęs. Nu jis pasakė, kad negerai, kad nebelieka pagalbininko, bet įslaptinau faktą, kurioje konkrečiai stotelėje įvyko mūsų pokalbis, nes jis mane per vėlai pamatęs, sustojo jau už stotelės ir užvažiavo ant kelkraštyje esančio smėlio, taip palikdamas provėžą priekiniu dešiniu ratu. Tai tiesiog nenoriu išduoti, kad nieks iš forumą skaitančių vilniečių nenuvažiuotų ir neužgrėbliuotų, neužlygintų tų direktoriaus provėžų, nes man jos primins mano savimeilę paglostantį faktą, kai automobilis ten staigiai stojo specialiai dėl manęs ir ateityje kažkada norėsiu tenai nuvykti ir su batu švelniai užminti, paliesti ant jo pervažiuotos vietos...
Comment
-
Nesąmonė, o kam tą direktorių sekioti? Vakar, beje, buvo to mano klasioko draugės gimtadienis, gal ne be reikalo tokiomis reikšmingomis datomis įvyksta man svarbūs įvykiai?
Tai vot, nes jei pasakyčiau, ties kuria stotele to pastato, kuriam padėdavau, savininkas buvo užlipęs su ratais, kuomet staigiai stabdė pamatęs mane, kas nors iš manęs nemėgstančių forumo narių specialiai dabar ten nuvažiuotų ir užkapstytų tas jo stojant dėl manęs paliktas ratų žymes, kad per daug nesidžiaugčiau ir tas taškas netaptų mano mėgstama garbinimo vieta, šventove. O močiutės nėra ko sekioti, aš gi žinau kur ji gyvena, jos gyvenamoji vieta, mano duomenimis, nepasikeitusi nuo 2009 m. - va šiame name https://www.google.com/maps/@54.7165...oASAFQAw%3D%3D
Comment
-
Tai mane 2020 m. liepą pripažino netinkamu ir draudimas tarnauti galios 5 metus, o po jo nebebūsiu šaukiamo amžiaus. Be to, šių metų lapkričio 8 d. užsirašiau pas Žalinkevičienę, kad skirtų man vaistus nuo nemigos, nes senokai sunkiai miegu, dažnai prabudinėju...
O padarom taip, kaip Auksinio proto 2-ajame etape, keturios užuominos ir jūs turite pasakyti objektą? Pasistenkite spėti iš kuo pirmesnės užuominos, nežiūrėdamas į toliau esančias. Tai - žinomas žmogus:
1-oji užuomina - jo, kaip žmogaus, gyvenimo būdą atitiktų tokie muzikiniai garsai, kaip "pyu, pyu, pyu, pyu!"
2-oji užuomina - jis - verslininkas, radijo stočių savininkas ir steigėjas , šiaip bledūnas, po 2018 m. pradžioje kilusio skandalo buvo nušluotas nuo Seimo
3. Jis turi 9-10 vaikų
4-oji - paspauskite šią nuorodą: https://www.google.com/maps/@54.8791...oASAFQAw%3D%3D
Comment
Comment