3. skurdo?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą3. skurdo?
Comment
-
1. Traumavo taip: 2011-aisiais baigiau pradinę mokyklą ir buvau įmestas į naują klasę, kurios 3/4 pagrindo sudarė nepažinoti vaikai, kurie mane užgauliodavo (Mikalopas ir co), taip pat, kad rudenį grįžus iš mokyklos čiaupuose dingdavo vanduo. 2015 - baigta Šeškinės vidurinė, į 9 klasę perėjau į Viršuliškių mokyklą, ten buvo toks Žygimantas ir kiti kitų klasių agresyvūs mkiniai, kurie pamatę, kad aš lėtesnis, ramesnis, prie manęs kabinėjosi. Tenai į tą mokyklą eidavau kaip į kokį pragarą, kad mintyse neretai skambėdavo E. Kučinsko daina "Saulutė teka rytuose". 2019-ieji - baigta vidurinė ir santykis su tuo klasioku - kad viskam pasibaigus nebeteks daugiau paspausti jam rankos, natūraliai pokalbiai nebeįvyks, tad pradėjau jį sekti. 2024-ieji - žiūrėti klausimą nr. 10.
2. 2021-ieji.
3. Taip, mamai atsibodo, kad kitapus gyvenanti močiutė ateidavo kažko padažyti, pašveisti atnešdavo man sriubytės (kad skaniai gamino, pripažįsta net mama, bet po tuo rūpesčiu slypi kontrolė)
4. Panašiai. Naujų keleivių paimti negalima įvažiavus į miestą ir riedant link stoties, kai keleivis išmetamas iš autobuso kažkur pakeliui miesto stotelėje. Kai važiuojama iš miesto, iš stoties, pvz. iš Kauno į Klaipėdą, tai Šilainiuose kaip tik sustojama paimti keleivių, kurie nori vykti Klaipėdon, bet jiems nepatogi stoties vieta, tai Šilainių gyventojai tuo naudojasi ir sutaupo laiko.
5. Dienos stacionaruose - 2 kartus (2019 12 05 - 2020 01 21 bei 2020 10 08 - 2020 11 19), o ligoninėje su nakvyne - 2022 01 23 - 2022 01 28.
6. Taip, dovanėlė, prašymas nebesirodyti.
7. Taip - pirma dedamoji - kaina. Antroji - triukšmas, nekultūringėjantys kaimynai, kuomet lipdavo ant mūsų durų kilimėlio, nedrausmindavo savo triukšmaujančių, bėgiojančių vaikų, pro šalį pradrioksi koks nors motoroleris...
8. Panevėžį. Taigi Bortosevičiaus teismas vyksta Pnvž, o ne Kns.
9. Siaubo sinonimas - Iranas. Atsimenu kaip PDS`e mano kolega Nikandras išgirdęs kitame koridoriaus gale verkiantį vaiką, sakė "Vaikai yra siaubas, karas maras badas Iranas". Tomis dienomis tikrai buvo baisu, kai JAV nukovus jų generolą Qasem Soleimani, Irano žmonės išėjo į gatvės skanduodami "Mirtis Amerikai".
10. Persikraustymas iš buto, kuriame pragyvenome 8 metus į naują. Gi rašiau, kad nedaug trūko iki susideginimo iš nevilties.
Comment
-
Sakė, kad kainos nekels iki 2026 metų. Paskui didės 21 %. Beje, jei nesuprantate, čia kur mes dabar perėjome, tai nuomojamės ne iš žmogaus, bet iš įmonės. Nes kai imi iš žmogaus, tai jis renkasi tave iš dar kelių žmonių, reikia mokėti jam patikti - mamai gi kažkaip darosi gėda, kad ji, 48 metų moteris su niekur nedirbančiu 24 m. sūnumi, grynakraujai vilniečiai ir neturi nuosavo būsto. Tad mama planuoja, kad iš čia jau išeisime į nuosavą, mama sakė, kad bankas iki kokių 30 tūkstančių paskolą dar duotų...
Tai pat čia va Kauno stotyje daryta nuotrauka, sakykite, kai žiūrite į 5 kartos Setra autobusų ratlankius, į juose esančias tas 5 įpjovas (plyšelius), pabandykite įsivaizduoti, kai autobusas greitai lekia ir tas ratlankis kartu su padanga sukasi, ir šitie dariniai greitai kapoja orą, kokį lozungą jie rėkte rėkia:
a) Heil Hitler!
b) La, la, la (Putin chuylo)
Comment
-
Man atrodo, kad B.
O jei kas iš kaimynų skaito šį forumą, ir jiems įdomu, kur galite išvysti mano mordą, tai būtų va čia:
https://eftenliving.lt/
Tuoj bus testas su 10 pasirenkamų atsakymų.
Comment
-
Atkreipkite dėmesį, kad kai kur teisingų atsakymų gali būti ne vienas, viename klausime dviems skirtingais dalykais pavadintas tas pats objektas
1. Kuris iš šių žmonių NEBUVO mūsų kaimynas pirmame aukšte Oršos gatvėje?
a) Dezidai
b) Lipidas
c) Kukuraška
d) Gruzinkos
2. Kas iš šitų tipų čia neįsipaišo?
a) E. Kriščiūnas
b) L. Kasčiūnas
c) P. Kristupas
d) Mrs. Danuta Jadzė Ogneopasna
3. „Ignas Vėgėlė“ gyvenimą toje gatvėje pradėjo daryti nepakenčiamą, nes:
a) Rūkė balkone
b) Jo automobilio ratlankiai buvo negražūs
c) Jis periodiškai užleisdavo muziką, kuri vibruodavo per namo sienas
d) Per LRP rinkimus jis balsavo už į save panašiausią kandidatą - iV
4. Kristupas yra nakvojęs šioje gatvėje
a) Žalgirio
b) Ąžuolų
c) Rudnios
d) Taikos
5. Kuris iš šių ūkininkų Kristupo kaime yra mažiausiai tyrinėtas
a) Vacys
b) Noreika
c) Jeronimas
d) Radzevičius
6. Į kurią iš šių šalių Kristupas planavo skristi pasiprašyti kalėjimo iki gyvos galvos?
a) Pakistaną
b) Ugandą
c) Saudo Arabiją
d) Čečėniją
7. Kas sieja šiuos miestus - Joniškį, Mažeikius, Skuodą ir Kapčiamiestį?
a) Visuose juose turime giminių
b) Juose registruotų automobilių savininkai yra gavę baudas mano dėka už statymą po ženklu mano gatvėje
c) Visuose juose yra lankęsis buvęs moderatorius R.
d) Kristupas visuose juose yra apsistojęs nakvynei
8. Kas iš šių dalykų gali sudaryti Kristupo paslaptį?
a) Informacija apie tai, kad jis yra neišsimiegojęs
b) Straipsniai, kuriuos jis skaito
c) tiksli informacija apie Kristupo pažintis ir susitikimus su tos pačios lyties atstovais
d) susitikinėjimo su seneliu faktai, kai susitikimas jau įvykęs
9. Kas yra Plotnikovienė? (kaip pats rašėte, jis būtų puiki merė - kaip mama miestiečiams, kaip teta svečiams ir kaip saulės spindulys tarptautinei bendruomenei)
a) reiškinys, žadantis, kad dar ne viskas baigta ir yra Lietuvos valstybei atsidavusių žmonių
b) VRM statutinė
c) mano kaimynė
d) ta kur 2014 07 21 d. A. Vivulskio g. Vilniuje partrenkė tą berniuką
10. Tarp Kauno ir Vilniaus keleivių NEBEVEŽA ši įmonė
a) TO)KS
b) Kautra
c) Transrevis
d) Šilutės AP
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąAtkreipkite dėmesį, kad kai kur teisingų atsakymų gali būti ne vienas, viename klausime dviems skirtingais dalykais pavadintas tas pats objektas
1. Kuris iš šių žmonių NEBUVO mūsų kaimynas pirmame aukšte Oršos gatvėje?
a) Dezidai
b) Lipidas
c) Kukuraška
d) Gruzinkos
2. Kas iš šitų tipų čia neįsipaišo?
a) E. Kriščiūnas
b) L. Kasčiūnas
c) P. Kristupas
d) Mrs. Danuta Jadzė Ogneopasna
3. „Ignas Vėgėlė“ gyvenimą toje gatvėje pradėjo daryti nepakenčiamą, nes:
a) Rūkė balkone
b) Jo automobilio ratlankiai buvo negražūs
c) Jis periodiškai užleisdavo muziką, kuri vibruodavo per namo sienas
d) Per LRP rinkimus jis balsavo už į save panašiausią kandidatą - iV
4. Kristupas yra nakvojęs šioje gatvėje
a) Žalgirio
b) Ąžuolų
c) Rudnios
d) Taikos
5. Kuris iš šių ūkininkų Kristupo kaime yra mažiausiai tyrinėtas
a) Vacys
b) Noreika
c) Jeronimas
d) Radzevičius
6. Į kurią iš šių šalių Kristupas planavo skristi pasiprašyti kalėjimo iki gyvos galvos?
a) Pakistaną
b) Ugandą
c) Saudo Arabiją
d) Čečėniją
7. Kas sieja šiuos miestus - Joniškį, Mažeikius, Skuodą ir Kapčiamiestį?
a) Visuose juose turime giminių
b) Juose registruotų automobilių savininkai yra gavę baudas mano dėka už statymą po ženklu mano gatvėje
c) Visuose juose yra lankęsis buvęs moderatorius R.
d) Kristupas visuose juose yra apsistojęs nakvynei
8. Kas iš šių dalykų gali sudaryti Kristupo paslaptį?
a) Informacija apie tai, kad jis yra neišsimiegojęs
b) Straipsniai, kuriuos jis skaito
c) tiksli informacija apie Kristupo pažintis ir susitikimus su tos pačios lyties atstovais
d) susitikinėjimo su seneliu faktai, kai susitikimas jau įvykęs
9. Kas yra Plotnikovienė? (kaip pats rašėte, jis būtų puiki merė - kaip mama miestiečiams, kaip teta svečiams ir kaip saulės spindulys tarptautinei bendruomenei)
a) reiškinys, žadantis, kad dar ne viskas baigta ir yra Lietuvos valstybei atsidavusių žmonių
b) VRM statutinė
c) mano kaimynė
d) ta kur 2014 07 21 d. A. Vivulskio g. Vilniuje partrenkė tą berniuką
10. Tarp Kauno ir Vilniaus keleivių NEBEVEŽA ši įmonė
a) TO)KS
b) Kautra
c) Transrevis
d) Šilutės AP
2 c
3 a c
4 d
5 a
6 d
7 c
8 c d
9 d
10 d c
Comment
-
Teisingi tokie 1. b 2. d 3. c 4. abcd 5. c 6. b 7. cd 8. c 9. abd 10. c
Detalūs paaiškinimai
1. filosofai Dezidai buvo mums už sienos, Kukuraškos - šone toje pačioje laiptinėje. Taip juos vadinu, nes tas šeimos vyras panašus į buvusį SADM ministrą L. Kukuraitį. Sakartvelo ambasada buvo įsikūrusi šalia mūsų sienos, bet kitoje laiptinėje.
2. Tiek Kriščė, tiek Kaščia, tiek Kristupas yra tvarkos palaikytojai - savo srities profesionalai. Ką ten veikia ta Jadzė, neįsivaizduoju, gal klijuoja skelbimus ant stulpų, ieškodama šuniuko?
3. Taip, tas gegužės sensacija - naujokas, su ševeliūra ant galvos panašus į Vėgėlę, kartais užleisdavo muziką. Mamai paprašius prisukti dažnį, jo draugė atsakė, kad pas juos vyksta klipo premjera.
4. Visi teisingi, nes Žalgirio buvo mūsų adresas 2016 m. kai atsikėlėme, Ąžuolų tai čia tas močiutės kaimas Ukmergės r., Rudnios buvo ta pati gatvė, kol galutinai nepervadino į Oršą, na o Taikos gana taikiai nugyvenau pirmus 16 savo metų.
5. Vacys ir Noreika - tai tas pats ūkininkas. Pavardė tikra, o vardas - nesu tikras, gali būti Rokas, gali būti Laimonas, gal Pranas, gal dar kas. Radzevičius tai čia tas, kur turėjo su savo kombainu sumindyti ant kelio išdėliotas rukolas, o Jeronimas kokį kartą-du šienavo mums pievą su diskais.
6. Savo "autobiografiškoje knygoje" esu gi minėjęs, kaip skridau į Ugandą ir kaip man viso pasaulio žiniasklaidai parodžius, buvau sugrąžintas namo.
7. Taip, Romas greičiausiai buvo visuose 4, aš irgi kaip tarpmiestinių kelionių mėgėjas esu nakvojęs visur.
8. Čia išvis nėra ką komentuoti, tik c ir viskas. Susitikimą su seneliu slepiu tik planuodamas susitikimą. Po susitikimo tai jau nebe paslaptis prieš mamą.
9. Taip, ji yra reiškinys, ji VSAT pulkininkė, tiagi ir VRM statutinė, taip, 2014 m. jai pasižymėjo ta avarija, kuomet džipu nudaužė vaiką.
10. Kaunas-Vilnius ruože nebeliko mikriukų - juos, kaip ekspresus, dievindavo vyresnio amžiaus moteriškės, ech, kaip gaila, kad nebėra ekspresų.
Comment
-
Ne, ir nesiruošiu, nes tuomet reikės kas mėnesį VMI pateikinėti pajamų deklaracijas ir labai bijau, kad ką nors neteisingai neįrašęs, praleidęs kokią nors grafą gausiu pirmą gyvenime administracinę baudą, o to labiausiai bijau. Nes tos baudos suforminamos per registrą, prie kurio aš prieigos gauti negaliu, įdomu, ar į jį patenkama per interneto naršyklę ar spustelint ant kokios ikonėlės darbalaukyje, na kur jo apsaugos paslaptis, kad bet kas jo nepasiektų?
Comment
-
Čia aš išrašiau jums patvirtinimą, kad ir toliau esate vertas ankstesnio KA galiojimo, nes daugmaž teisingai atsakėte į egzaminą.
Dėl darbo - kur jūs įsivaizduojate mane dirbantį? Nerandu nieko, kas patiktų, o su tokia lokacija, kokioje dabar įsikūrėme, toli nenueisi. Ankstesniuose namuose buvo galima kažką svarstyti, o dabar tai neviltis visiška, grįžimas į viduramžius.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBet kodel sertifikate parasei kita varda, ne mano? As juk liutass, Tomas yra kitas
Comment
Comment