Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

jiems ant litvcu gaila novichioku. O jei siuntinys is Kinijos, tai nesvarbu i kokia valstybe jis eina, bet rusai tam siuntiniui net pagarba atiduoda.

Comment

A, va kaip? O jei tai medvilnės krovinys, gabenamas vilkiku iš Tadžikistano į Lietuvą per Maskovijos teritoriją, tai jie sustabdę patikrinimui jo irgi neužteršinėja?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
        A, va kaip? O jei tai medvilnės krovinys, gabenamas vilkiku iš Tadžikistano į Lietuvą per Maskovijos teritoriją, tai jie sustabdę patikrinimui jo irgi neužteršinėja?
        neuztersineja, nes kam teptis rankas i toki niekala?

Comment

Nu vis tiek, negi esant tokiems įtemptiems santykiams jie leis kroviniui saugiai, švariai pasiekti Lietuvą? Žinant kokie jie klastingi ir žiaurūs gali būti...
          Man dar vis labiau pradeda patikti, kaip Šūra ten Seime 2023 metais siautėjo. Galbūt todėl, kad tas vyko ar tik ne per mano to klasioko gimimo dieną. Kaip pramuša tas "Agne, paimkit šokoladą!". "Agne, aš jums turiu dovaną!".

Comment

tai tik lietuviai sakojasi ir puciasi, o rusai tik juokiasi arba isviso nekreipa demesio i varle. Chichua chua loja, bet neganda, o jei bandys kasti, nuspirs koja i griovi ir toliau rukys

Comment

Ai, sapnavau šiąnakt, kad buvau prie savo buvusios gimnazijos, o mane lėtai, bet užtikrinta vijosi jorkšyro terjeras, tai aš gindamasis išsitraukiau dujų balionėlį ir į jį purkštelėjau, bet beveik nieko nebuvo likę. Nežinau ar tam šuniui į akis kliuvo ar ne, bet tas šuo pavirto į cigaretę, kuri voliojosi ant žemės ir aš ją dar paminkiau su batu, o šalia buvę pradinukai mane dar bandė auklėti, kad negalima taip elgtis su šuniuku, net jeigu kyla grėsmė tavo sveikatai.

Comment

kokie sunys, tokie ir seimininkai

Comment

O kokią būseną sukelia alkoholis? Linksmumą, didingumą, norą kalbėti garsesniu balsu? Su kuo tai galite palyginti?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                    O kokią būseną sukelia alkoholis? Linksmumą, didingumą, norą kalbėti garsesniu balsu? Su kuo tai galite palyginti?
                    pradzioje gera nuotaika, euforija, pasitikejima savimi, baimes praradima. Pabaigoje pykti ir agresija.

Comment

Įdomu, ko nieks iš forumiečių nėra pabandęs manęs susitikti gyvai? Aš tai pvz. turėdamas marias laiko, jei kažkas ir narių tiek daug rašytų, kuo gyvena, kur būna, tikrai pasistengčiau susirasti ir pasikalbėti, nes mėgstu išklausyti kitus (aišku irgi ne bet ką).

Comment

kad tu dar vaikas, o kiti cia daugiausiai diedai, tai apie ka jum kalbetis?

Comment

Nu jo, ten tie asai, kaip Arūnas ir panašus tai tikrai...
                          Bet tos vargingesnės už mus šalys iš kurių visi bėga į Lietuvą dirbti fūristais, pavežėjais ir statybininkais, iš kurių mes importuojame darbo jėgą ir kurie gaivina russkij myr tradicija... Kai paklausai tų šalių patriotinių dainų, atrodo visi tokie mylintys ir besididžiuojantys savo Tėvyne, kad atrodo tikrai nesuvokiama, kaip dalis iš jų gali palikti savo gimtąjį kraštą ir iškeliauti ieškoti geresnio gyvenimo svetur?

https://www.youtube.com/watch?v=MFRGRpvahx8

Comment

tai lietuviai irgi bega tolyn. 1 mln jau atia

Comment

Bet kaip galima vykti į kitą šalį uždarbiauti nemokant vietos kalbos? Aš esu tokių aukštų standartų ir sąmoningumo žmogus, kad aš net kaip turistas pasigėdyčiau nuvykti į X valstybę ir bendrauti angliškai, ar kokia kita tarptautine kalba, nes tos šalies kalba negebu šnekėti tobulai it vietinis. Kitiems matyt vienodai, jie atvyksta tik užsidirbti, o apie pagarbą vietos šaliai jiems dzin, atvažiuoja pasiimti pinigų ir tiek. Va net nuvykęs į kitą miestą kai užeinu pavalgyti ar į stotį nusipirkti bilieto (jei neturiu išankstinio) stengiuosi kuo mažiau bendrauti, kad ten manęs iš akcento neidentifikuotų kaip ne vietinio.

Comment

per puse metu ismoksta kalba, po poros metu pamirsta savo kalba

Comment

Jo, geriausia vieta išmokti užsienio kalbą - pasėdėti tos šalies kalėjime. Nes ten nieks tau nevertėjaus. Viena lietuvė, įkliuvusi su narkotikais pas vinipūchą jau ant tiek laisvai šneka kiniškai, kad net pamiršo savo gimtąją kalbą. Buvo čia straipsnis kažkada.

Comment

zmogus visada ismoksta tai ko jam reikia gyvenime

Comment

O mokyklą baigėte aukso medaliu, kaip Vilija Blinkevičiūtė iš Linkuvos? Beje, jos pavardė man labai primena tokią šoumenę Dainą Bilevičiūtę. Jai grėsė netgi kalėjimas, buvo teismai, ten kažkokie statybininkai ją apgavo, kai ta sumanė turėti savo kaimo turizmo sodybą ar ką ten...

Comment

ne, aukso medalio negavau. Tada duodavo raudonus diplomus. Bet ir to negavau. Tada gaudavo tie, kam reikedavo.

Comment

O atspėjau, kad gimęs esate 1963 m.?

Comment

Working...
                                          X