Niekur tos firmelės neišsikels, nebent pastato savininkas jį parduos arba jį privers tai padaryti. Jie yra senieji šios gatvės rezidentai, tai čia jų tvarka turėtų galioti. Ar, sakote, tie naujai besistatantys namai turi išstumti tuos senus, supuvusius sandėlių pastatus?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Žinoma tai kas? KAs turi laimėti - senieji pastatai prieš naujų namų gyventojus, ar nauji namai prieš tas senas puvenas?
Beje, sakoma, kad dantis valyti reikia po kiekvieno valgio. Bet ką daryti mokyklų valgyklose? Nešiotis dantų šepetėlį ir pastos į mokyklą? taigi klasiokai juoksis, vadins durneliu... O ar sveika sėdėti fizikos pamokoje su maistu aplipusiais dantimis, kur Diržienė ant tavęs staugia kokiais 1984-aisiais?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNu, furos daugiabučių rajonuose yra nesąmonė, tai reikėtų jas iš ten pasolvonint. Po kiekvieno maisto nereikia dantų valyti, nes emalį nudrenksi
liutass, ar man forume nesirodant gerą mėnesį ir daugiau, jūs nebūtumėte tas, kuris klaustų: "Kur dingo Kristupas0220?"
Comment
-
Parašė 1252 Rodyti pranešimąNeradau temos, kur klausti, tai visada yra ši tema.
Kaip jūs parašote tą kreipimąsi į narį (tokio tipo: 1252? Cituojant, matau, kad yra taip:HTML Kodas:[USER="26052"]1252[/USER]
♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 1 patinka
Comment
-
Buvau ir aš shock`intas, kad tema tiesiog ištrinta su visais pranešimais. Bet norėjau likti išdidus ir nesiteiravau, kur ji prapuolė. Reikės - informuos mane atskirai. Žiūriu - grąžinta vėl.
Va šitoks vaizdelis tai cinizmo viršūnė. Kokiu pypt reikia būti, kad šalia tokio objekto atvažiuoti su tokia naglos markės, naglai perdirbta mašina, ypač - ratų dizainas.
https://www.google.com/maps/@54.6272...8192?entry=ttu
- 1 patinka
Comment
-
Tai nebūtina žinoti, ar sunku paspausti mano prisegtą nuorodą ir priartinti vaizdą?
Lietuvoje yra kariuomenė, armija čia pas rusus.
Dažniausios kreipimosi į psichoprofesionalus priežastys:
1. Žmogelis neteko darbo, ir puolė į paniką - kaip reikės išmaitinti šeimą, kaip atidavinėti paskolą bankui už būstą.
2. Žmogelis išgyveno skyrybas/artimojo netektį.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai nebūtina žinoti, ar sunku paspausti mano prisegtą nuorodą ir priartinti vaizdą?
Lietuvoje yra kariuomenė, armija čia pas rusus.
Dažniausios kreipimosi į psichoprofesionalus priežastys:
1. Žmogelis neteko darbo, ir puolė į paniką - kaip reikės išmaitinti šeimą, kaip atidavinėti paskolą bankui už būstą.
2. Žmogelis išgyveno skyrybas/artimojo netektį.
Labai kvailos priezastys.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kas yra ne kvailos? O bandymas žudytis irgi nerimta priežastis?
Kokį reiškinį vadinu žodžiu "Albertas"?
Albertas - uraganas?
Comment
-
Žudymasis gal dėl nesėkmingų santykių, skolų...
"Albertas" - tai toks dalykas, kai kažkokį kiek reikšmingesnį darbą kažkuomet atlikęs žmogus šiuo metu serga ir to atlikti jau nebegali dėl dabartinės savo sveikatos būklės, tačiau to jo atlikto darbo vaisiais dar galime naudotis. Šį žodį kildinu iš to, kad 2009 m., vasarojant kaime, gretimą sklypą, kur buvo mano močiutės pusbrolio žemė, dalį jo, vieną dieną šienavo toks jaunuolis, o kitą dieną visko pabaigti atvažiavo jo tėvas, kurio vardo nežinojau. Pagal to seno tėvo aprangą ir veido bruožus, aš sugalvojau, kad labiausiai jam tiktų vardas "Albertas". Kitais metais sužinojau, kad tas tėvas "sunkiai serga". T.y. jau kiti metai, jau užaugo nauja pieva, bet dar galima įžiūrėti praeitais metais to senuko paliktų traktoriaus MTZ provėžų, smulkinant žolę "Dumalaku".
Comment
Comment