Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

taip, automatiskai bus teismas

Guminis Hidro Laistytuvas
    Lietuvos Mokslu Akademija
    Laisve Lietuvos Myzniams

Comment

Dar būna tokių arenų, kurių sirenos pralaimėjusią komandą... (iš)krečia lauk! Daugiausia tokių - Ispanijoje.

JZP
      FJS
      GON

Comment

JuoZaPas
        FakJezuS
        GONdon

Comment

O jei būtumėte už troleibuso vairo, mokėtumėte, kur reikia duoti daugiau gazo, taip sakant, paspausti labiau, kur reikia - atleisti greitį, prariedėti pro izoliatorius nespaudžiant nieko, perspausti pedalus į kairę, priplukdyti troleibuso duris į stotelę kuo arčiau bordiūro, tačiau neužvažiuojant ant laukiančiųjų kojų?

JOS
          HGH
          LZZ

O HEP tai būtų "Hep birlikte" (Stambulo "Anadolu Efes" klubo himnas)?

Comment

nieko nemokeciau

JOSvainiai
            HuGh Grant
            LeiZi Zy

HEPatitas

Comment

Kai su močiute buvome kaime, ten mano dėdė mums dar atveždavo mano pusseserę Domoviną. Atsimenu, jai buvo kokie 4-5 metai (berods 2012 m.), ji spyriodavosi, nemokėdavo normaliai nueiti miegoti, tai jos ten apsižodžiuodavo - Domovina į močiutę mėtydavo kojines, šioji ją visaip išvadindavo. Tai aš močiutės vietoje, kai mažoji Domovina pasakė "...vat kai aš turėsiu telefoną - paskambinsiu tėčiui - ir jis atvažiuos!, aš jai būčiau atkirtęs "Aš tave padegsiu!". Kaip manote, kodėl būtent padegimas?

Comment

nemanau

Comment

Todėl, kad mano dėdės (Domovinos tėčio) numerių raidės savu laiku buvo DEG.

O kaip šifruotumėte HTT? Hetitai, kaip ir aš?
                  MCG?
                  LPG?

...

Comment

Jo, Hetitai
                    MCGamer (ne geimer, o gamer)
                    Liquefied Petroleum Gas

Comment

"Vacys" - žvyrkelis
                      Aš - tas klasiokas

Apie ką kalbama, jei abu dalykus galima apibūdinti per žodį "su(si)pratimas? Priminsiu - čia siejama su tuo, kad ūkininkas "Vacys" iki kokių 2011 m. intensyviausiai dirbdavo su traktoriumi DT-75.

taip pat:

HRM
                      JMR
                      KDU

Comment

system collapse

humanos rubu menedzeris
                        Junior Mister
                        Kauno duchu uzeiga

Comment

Galvojau sakysite, kad HRM yra haremas.
                          Tas ūkininkas, kurį dėl jo išvaizdos praminiau "Vaciu", jis anksčiau prie savo dirbamų laukų atvykdavo pagrindiniu kaimo keliu su žvyro danga. Kadangi jo traktorius vikšrinis, po jo pravažiavimo ant kelio likdavo žymės - daug provėžuotų skylučių. Po kažkiek laiko jis į savo dirbamus plotus ėmė atvažiuoti nebe keliu, bet laukais, tarp jų esančiais pramindžiotais keliukais, kur tos vikšrų paliekamos žymės ne taip krenta į akis. Kaip sakė močiutė "Gal buvo perspėtas, o gal pats susiprato, kad negalima gadinti kelio".
                          Tai lygiai taip pat ir to klasioko kaimynai, jei anksčiau ir matydavo, o dabar nebemato manęs ten tupinčio, tai mintyse ar su šeimos nariais gal irgi svarsto: "...gal buvo perspėtas nebesirodyti, o gal pats susiprato netrukdyti kitam gyvenimo".

LZR
                          LBS
                          KRG

Comment

Lazaretas
                            Liurbis
                            Kretinga

Comment

O pritariate minčiai, kad kadaise šviesmečiais lenkiau bendraamžius, buvau visa galva už juos protingesnis, tačiau nepastebėjau, kaip pats sustojau ir dabar tie kadaise "neprotingais" buvę bendraamžiai jau visa galva aukščiau už mane, jei kalbėti apie jų pasiekimus, darbą? O aš, kaip pasakytų viena matematikos mokytoja, šūdmaliauju.

HZT
                              MMC
                              KMZ

Comment

nepritariu

HuiZnajet
                                mama citrina
                                kamazas

Comment

Kodėl nepritariate? Visi kažką veikia, tik va aš vienas neatlygintinai užtikrinu gatvėje švarą ir tvarką... Bet man tai patinka. Neįsivaizduoju savęs dirbančio ofise "nuo 8 iki 17".

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                    Kodėl nepritariate? Visi kažką veikia, tik va aš vienas neatlygintinai užtikrinu gatvėje švarą ir tvarką... Bet man tai patinka. Neįsivaizduoju savęs dirbančio ofise "nuo 8 iki 17".
                                    tai kas, as irgi nieko nedirbu, netgi jokio naudingo visuomenei

Comment

Bet aš jaučiuosi, kad aš vieniju savo gatvės žmones, nors jie taip nepasakytų. Siekiu ir kad tai būtų pati nesvetingiausia KET pažeidėjams gatvė Vilniaus mieste.

CFV
                                      HEG
                                      JSU

Comment

nebuk stukacius

Centrifuga
                                        Hegelman
                                        Jesus

Comment

Kodėl tai vadinate skundimu? Ar jums geriau, kad vairuotojai nesilaikytų kelio ženklų, kurie ne be reikalo draudžia sustoti tam tikrose vietose? Jei galima nesilaikyti KET, tai gal galima pažeidinėti ir rimtesnius dalykus, pvz. eiti žudyti? Kaip tik gerai, kad yra kas prižiūri, pasako "Ar matote draudžiantį stovėti kelio ženklą, jei paliksite čia mašiną, iš teritorijos ar į ją negalės įsukti ilgesnis sunkvežimis, tuomet jis užstrigs ir visas eismas gatvėje sustos". Aš ir nuorūkas surenku, žodžiu, mano gatvė turi būti geriausiai tvarkoma visame Vilniuje.

Comment

Working...
                                          X