Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    Pabandykite į google paiešką įvesti žodį "žaibsto". Pažiūrėkite, kiek bus rezultatų ir į kokį puslapį tai nukreipia
    Forumiečių kūryba

Miestai ir architektūra
    https://www.miestai.net › forum › prospektas › page6
    2021-09-01 — Žaibsto mums čia tas raudonas LEDlemputes. O kaip jaustis pralaimėjusiems svečiams - stove it sustingę iš siaubo. Aišku, jie žaisdami savo ...

Comment

Man, kai pamatau mamytes stumdančias tuos vežimėlius su vaikučiais, apima kažkoks svetimos gėdos jausmas. Kartais netgi tėčiai taip juos vežioja. Aš taip negalėčiau, todėl ir vaikų nenoriu. Pirkti tą griozdą - kur jį laikyti namuose, kur dėti, kai vaikas paauga? O kur dar jeigu vėžys vaikui, tai vienas iš tėvų netenka darbo, turi budėti ligoninėje kartu. Ne, ne, ne.

Comment

tai o kaip tie kvaileliai su dviraciais arba paspirtukais, ar kaip ten jie vadinasi? Kur ta slamsta deti? O kaip jie trukdo normaliems automobilistams ar pestiesiems?

Comment

Nu man dažnas automobilis irgi nėra kieta transporto priemonė. Kietumas man yra ne to, kad gali išspausti daugiau greičio, bet tas, kieno gabaritai didesni. Mėgstamiausi - troleibusai Škoda14Tr, tolimojo susisiekimo maršrutams skirti autobusai Setra S315, visų markių vilkikai, kombainai DON1500A, traktoriai T-150K, DT-75.

Comment

o tankai?

Comment

Nelabai domiuosi, aš nekariaujantis žmogus. Na gal nebent su ne vietoje pastatytomis mašinomis ir triukšmu kovoju. O kas čionai:

Pramelь, pramelь, pramelь, išsdubliuokime va taip, išsdubliavę išsidegraduokim tik pirmyn darydami va taip!

Comment

kazkoks beprociu himnas?

Comment

Kažkada paklausiau vienos šalies liaudies dainą ir ją sutapatinau su dar vakar, ir jau ne pirmą kartą minimu troleibusu, kurio garažinis numeris 1124, kuris 2009 m. pradžioje, kai vyko tos riaušės prie Seimo, jis dirbdavo 11 maršrutu, kurį vairuodavo toks aukšto ūgio rėkaujantis vairuotojas. Labiausiai šį troleibusą įsiminiau dėl žalios "Bigbank" reklamos. Tas "pramelь" tai yra mano įsivaizduojamas nematomas garsas, kuris eina iš tų ratlankių, kur kelios didelės skylės. Gerai, kad dabar tokių nebelikę, dabar visų ratlankiai tokie su daug mažesnių skylučių, o ne keliomis didelėmis stambiomis. Tai tas 1124 tais 2009 m. ir buvo su tais baisiais ratlankiais. Pasižiūrėkime:

http://phototrans.eu/14,288680,0,__k...08_6_1124.html

Comment

O kaip liūtas prisimena 2011 m. vasarą? Ar tik ne tais metais jūs netekote darbo? Ar pagalvojote, kad už mėnesio jūsų gyvenamame mieste įvyks nacionalkatastrofa - makedonai sustabdys LVKR žygį Eurobasket 2011?

Comment

O kaip liūtas prisimena 2011 m. vasarą? Ar tik ne tais metais jūs netekote darbo? Ar pagalvojote, kad už mėnesio jūsų gyvenamame mieste įvyks nacionalkatastrofa - makedonai sustabdys LVKR žygį Eurobasket 2011?
                      nu kaip as su zuvies atmintim tau galiu atsakyti i sita klausima?

Comment

O prisimenate bent kada gimė pirmasis jūsų vaikas? Arba kokiais metais gimėte pats?

Comment

O prisimenate bent kada gimė pirmasis jūsų vaikas? Arba kokiais metais gimėte pats?
                          nu sita dar prisimenu, bet daugiau tai nelabai. As kazkaip neimu nieko i atminti

Comment

Bibluja - kazlėkas
                            Valentina - raketa

Apie ką čia?

Comment

grybu karas?

Comment

Ne, čia galima žvelgti dvejopai. Esu sakęs, kad Bibluja - tai mano sukurta pravardė troleibuso 1543 vairuotojai, kuri yra dirbusi 11 maršrutu ~2007 m.
                                Ir, šiuo metu dar turėtų tebedirbti tokia troleibuso vairuotoja, kurios vardas iš tiesų yra Valentina (berods 1672, 10 maršrutas).

Iš kitos pusės - mokykloje buvo tokia bibliotekininkė Audronė, pagal kurios išvaizdą aš ir pavadinau tą troleibuso 1543 vairuotoją. Ji kartą, kuomet pavadavo mūsų tikrąją pradinių kl. mokytoją, kuri nieko nesakiusi išvarė po Indiją, tai ta bibliotekininkė Audronė mums skaitė diktantą, ir ten buvo toks sakinys, kad kažkas "...rado... ir kazlėkų".
                                Tos pačios bibliotekininkės Audronės pagalbininkė buvo tokia Valentina. Ji irgi mums yra pavadavusi kažkurią dieną, nes daugiau nebuvo kam (čia tos dienos, kai tas 1124 siausdavo). Ir per pertraukas aš duodavau klasiokams pažaisti su savo sąsiuvinių segtuvu (liaudiškai - papkute), kuris buvo užfiksuojamas gumyte. Ten įstatydavome kokį pieštuką ir įtempdavome gumytę, tuomet atleidi ir jis skrenda. Vienu momentu, ją iš manęs paima toks Aleksas, prieš tą gumytę įstato tušinuką, atleidžia ir sušunka "Raketa!". Ta Valentina pakraupusi stebėjo, gal net grasino atimti šį žaisliuką. Ir dar vienas dalykas - tiek pagal tos bibliotekos (ne troleibuso vairuotojos) Valentinos išvaizdą, tiek tuo metu, kai pasaulį studijavau tik iš knygų, be interneto, buvau atradęs tokią Karibų jūros regione esančią valstybę - Sent Lusiją, kurios sostinė - Kastri(s). Tai Tos šalies vėliavoje yra pavaizduotas kažkoks trikampio formos kažkas, kuris man priminė raketą. O žodį "Raketa" Valentinos akivaizdoje buvo sušukęs Aleksas, tas klasiokas su kuriuo mokėmės iki 8 klasės.

Comment

Man jau sukasi galva ir viduriai

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                    Man jau sukasi galva ir viduriai
                                    Bet supratote, kaip Valentiną sieju su raketa, o Biblują su kazlėkais?
                                    Jei važiuodamas mašina pro stotelę keliais milimetrais su ratu užkabini tą stotelę žymintį punktyrą, tai nieko tokio?

Comment

Tai supratau...

Gali kabinti, nieko tokio.

Comment

Tas nežymus stotelės ribą žyminčios baltos linijos grybštelėjimas važiuojant pro šalį ir yra tas mano kažkada klaustas, kas yra fatėkorzėnunfytorybiato. Šitą šiam reiškiniui prilipdžiau dar 2018 m. spalį, kuomet į tarpmiestinį reisą iš parko į stotį vykstantis tuščias tolimojo susisiekimo autobusas su vairuotojui Dainiumi J., kažkiek grybštelėjo tą stotelės ženklinimą. O tas raidžių kratinys yra į vieną suplakta iškarpa iš Adriano Celentano dainos "Il tempo se ne va".

Comment

avtobuso vairuotojas lietuvisku vardu?

Comment

Working...
                                          X