Socialinis būstas man gali tapti dar didesne kančia - ten pilna asocialų, triukšmadarių, gali lakstyti žiurkės, kliokti vanduo, smirdėti kanalizacija. Kaip išvis eilinis butas tampa socialiniu? Ar teisingai pasakojo mama, kad numiršta kokia bobutė, kuri neturėjo palikuonių, kuri paskutiniais gyvavimo metais sirgo ir jį buvo apleidusi, tuomet butą paveldi valstybė-savivaldybė ir prašau!
Nee, į zoną nenooriu - vietoje maisto - švirkštai, nestatutinės subkultūros, kurias, dalis prižiūrėtojų, panašu, toleruoja. O kur dar keiksmažodžiai...
O žinote, kodėl staiga susidomėjau vėžiu sergančiais vaikais, ypač - vieno jiems padedančio labdaros ir paramos fondo veikla? Užuomina - tai susiję su tuo mano stebimu žmogumi.
O žinote, kodėl staiga susidomėjau vėžiu sergančiais vaikais, ypač - vieno jiems padedančio labdaros ir paramos fondo veikla? Užuomina - tai susiję su tuo mano stebimu žmogumi.
Todėl, kad jo draugė (kuriai perdaviau dovaną jam), kai buvo maža ji irgi sirgo, ir tas fondas padėjo, palengvino jos kelią. Aš kolekcionuoju viską, visas idėjas, kurios susijusios su tuo žmogumi, įskaitanti ir jo aplinką - šeimą, draugus.
1. Krepšinis
2. Viešasis transportas
3. Mokyklos reikalai, mano, kaip seklio darbas
4. Politika
5. Mano kaimynystė
O tai žinotumėte, jei būtumėte pasodintas už troleibuso vairo, jei artėjate prie šakotuvo, ir jums reikia į tą kairesnę liniją - kokie bus jūsų veiksmai?
Ne visai - su viena koja duodi gazo, su kita - laikai įspaudęs stovimąjį stabdį (kažkas panašaus į sankabą), o jei į dešinę - nieko daryti nereikia, užtenka prilėtinti, pasigirs tik toks neilgas "Paapt", t.y. cyptelėjimas, atsirandantis todėl, kad tame išsišakojimo mechanizme nėra elektros. Vidurinis pedalas yra stabdis, jo kaip tik neliesti. Spaudžiame būtent du kraštinius - greitis (dešinėje) ir stovimasis stabdis (kairėje).
Tai vienakojų visuomenininkų (visuomeninio transporto vairuotojų) nelabai būna, tai ir tokios dilemos neiškyla. Nebent supratote taip, kad su ta pačia koja reikia mokėti paspausti abu pedalus vienu metu.
Comment