Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    Norite pasakyti, kad nieks tų krovinių pakeliui nenuodija, net kai jis, per mums nedraugiškas šalis gabenamas į Lietuvą?
    Žinoma

Zinau kelius be kamerų, tai šiandien važiavau su reikaliukais be teisių

Comment

O koks stotelės tipas jums patinka labiau - vadinamoji "kišenė" (t.y. įvaža), ar tokia kaip žiedas, nu kur reikia apvažiuoti (užvažiuoti į kitoje kelio pusėje esančią)?

Comment

Kišenė

Comment

Dar pas mane gatvėje stovi toks baltas automobilis "Seat Arona", kurį vairuoja tokia kokių 25-30 m. mergina. Man vien pasižiūrėjus į jos automobilio ratus (ratlankius), norisi rėkti "Jessica Shy". T.y. esu beveik garantuotas, kad toji mergina mėgsta klausyti šios atlikėjos dainas, nepraleisti nei vieno jos koncerto.

Comment

O kas tas per velnias?

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
              O kas tas per velnias?
              Nu yra tokia atlikėja. Ir tame name tokių jaunų, jaučiu, yra absoliuti dauguma - jie klauso šių laikų dainas, o ne savo tėvų ar savo senelių laikų jaunystės dainas, kaip kad aš. Kiek pastebiu, kiekvienos kartos tarpe populiariausia muzika - tai jų laikų muzika, kuri sukurta jiems jau būnant gimus, dainos, kurias atlieka kone jų bendraamžiai, kai pvz. aš klausau visokias iškasenas.

Comment

anksciau per laidotuves, isnesant karsta is butu, kieme, prie laiptines, grodavo puciamuju orkestrelis. Tai man ju muzika labiausiai patikdavo

Comment

Juokinga. Pamenu kaip prieš daug daugiau nei metus iš mano daugiabučio laidojimo biuro darbuotojai išsinešė eglutę. Bet mūsų jaunimas koks auga, tiesiog baisu - štai VVM (Vilniaus Viršuliškių mokykla), kurioje praleidau 1 metus - 9 klasę, ten buvo tokie septintokai broliai dvyniai, abu gan pasiutę. Vienas jų, pro šalį praeinant mokyklos ūkvedžiui, tyliai pristojo jam iš galo ir pritūpęs žygiavo jam iš paskos už nugaros rodydamas jam tam tikrus necenzūrinius gestus ir šaukdamas "MELŽIAM KARVĘ VAT VA TAIP!". Tas nesuprato ir neatsisuko. Bet tokie pasiutėliai užaugę vis tiek pasiekia kažką reikšmingo, ne taip kaip aš...

Comment

tikrai nieko reiksmingo nepasiekia. Zmogaus tikslas ir nera pasiekti kazka reiksmingo.

Comment

O Gelminė Glemžaitė gerai vaidina?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                        O Gelminė Glemžaitė gerai vaidina?
                        kas kas?

Comment

Nu aktorė tokia yra. Dabar per LRT paleido reklamą, kur vėl kviečia į kažkokią komediją "Gal nedarom tragedijos?", kur vaidins ir jinai.

Comment

gal ji gerai ir giliai glamzosi? LRT neziuriu jau 10+ metu

Comment

O tas dalykas, kad žmogaus, jam suaugus padaryti žygdarbiai nebraukia visas vaikystės išdaigas, kurios atrodo tokios tolimo ir nereikšmingos: pvz. tas Aurimas Valujavičius, kur perplaukė Atlantą, dabar visi jį laiko nacionaliniu didvyriu, kaip pasitiko oro uoste su Lietuvos vėliavomis... O viename interviu, pasakojo jis, kaip mokyklos laikais, į tam tikrų mokytojų langus skrisdavo kiaušiniai... Aišku kai tėvai sužino apie tokius savo vaiko darbelius, jie jį pabara, ir vaikui gali atrodyti, kad jo jau nebemyli, tačiau kai pasieki tokį retą dalyką, tuomet visi tie pokštai nebeatrodo kaip tragedija.

Comment

o tu dirbt visai nieko nenori?

O tu zinai, kad zmogus gimsta tam, kad numirti?

Comment

Taip. Oficialiai nenoriu, nes tuomet atsiras įrašai, kad dirbau, tapau mokesčių mokėtoju ir reikės kasmet pateikinėti tas deklaracijas VMI - išsiaiškink kokie įmokų kodai, kaip sumokėti. Tai, ką darau dabar - abejoju, ar atrasiu kažką geresnio už galimybę išeiti iš namų kada noriu ir bendrauti su krovininio transporto vairuotojais. O neoficialiai irgi bijau, nenoriu bendrauti su žmonėmis.
                                  Taip, žinau, kad gimsta tam, kad numirti, Armėnijos himne yra net vieno posmo eilutė su panašiais žodžiais.

Comment

nieko deklaruoti VMI nereikes. darbdavys uz tave tai padarys, tau tik algele i kortele pliumpt ir viskas.

Comment

Kaune yra paminklas armenams, iskaltas armeniskom raidem kazkas. Labai senas.

Comment

O kokius kanalus žiūrite? Mes su mama pvz. jau nuo pat atsikraustymo žiūrime kone tik LRT, nes kitų kanalų netraukia. Ir gerai, valstybinis transliuotojas, konservatorių radijas, Landsbergių televizija.

Comment

Comedy Central, DTX, Viasat Sport ar kaip ten, Sky Sports ir viskas. Nu nes UEFA champions league ten rodo

Comment

Working...
                                          X