Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Yra norinčių parašyti rašinį/eilėraštuką apie KOOP(S)?
    Ar pagal ekonominius dėsnius jų veikimo principas toks pats, kaip didmiesčiuose esančių didžiųjų prekybos tinklų, ar kažkas kitaip, nes tie visi koopsai save sieja su kažkokiais "vartotojų kooperatyvais". Kas tai?
    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.09.16, 02:20. Priežastis: pakoreguota moderatorių prašymu nežymėti kitų žmonių

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
      jauciu, kad skambintu stukaciu numeriumi. Rekti geriausiai butu Banzaaaaai!!!!
      Kodėl stukačių? O kam skambins liūtass, jei kas nors vogs jūsų BMW? Arba gausite infarktą, pamatęs, kad jus vėl išmetė iš forumo už rašymą ne į temą? O jeigu užsidegs jūsų garažas, kam tada?

Comment

As skambinciau tiesiai Simonytei arba Nausedai, nes tik jais pasitikiu labiausiai. O jei dar NAuseda isisegtu ženkliuką spalvotą, tai altoreli pasistatyciau

Comment

O kuo yra Širmonytės ar Nausėdos tel. numeriai? Lyg ir neplatinami viešai...
          Tikrai nenorėtumėte socialiniu transportu atvykti pas mane į Vilnių ir patarpininkauti susitikimui su 2 asmenimis: 1) močiute, kurios nemačiau ir nekalbėjau nuo 2016 m. kai išėjome 2) tuo mano stebėtu asmeniu? Žadėjo žadėjo kad susitiksim, grąžins man dovaną, bet praėjo pusė metų ir jokių žinių. Persigalvojo? Užteko, kad atsikabinau ir tiek, turbūt manė, kad nesustosiu lankytis prie jo toliau.

P.S. va čia yra surašyti visi persekiotojų tipai. Aš taip ir neapsisprendžiu, kuriuo man save laikyti, prie kurio mane priskirtų šitos svetainės kūrėjai? Šokinėju tarp 1 ir 4, tinka lyg ir abu jie.

https://www.persekiojimuistop.lt/persekiotoju-tipai/
          Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.09.16, 18:21.

Comment

Gal is močiutės ta persekiojimą paveldejai? Jinai tavo mamos mama?

As tai tikrai nepatarpininkausiu, nes dar bedos pridarysiu. Nenoriu niekur kištis.

Tu veikėjų telefonų nėra, bet paskambinus į sekretoriatą būtinai prasyciau sujungti

Comment

Taip, iš močiutės, nes mes išeidami būtent todėl ir nesakėm, kur bėgam, nes mama garantuota, kad močiutė sužinojusi mūsų adresą, būtinai anksčiau ar vėliau praeis pro mūsų namus, sugalvodama tam tokią nors priežastį, pvz. kad šalia mūsų labai gerą parduotuvę atidarė arba kad mūsų rajone labai patogu atlikti persėdimą į kitą autobusą, kuris veža pas jos draugę ir t.t.

Tai kuris aš stalkerio tipas jums labiau 1 ar 4?

Comment

nezinau tavo santykiu detaliu, tai negaliu ir tipo pasakyti

Comment

O kuris iš šių žemiau išvardintų objektų yra ne troleibuso vairuotojas, bet troleibuso detalė (pvz. pavadinimą sugalvojau pats):

1. Božena
                  2. Bazilijus
                  3. Bazemas

Comment

3

Comment

6

Comment

Atsakymas yra mano žinutės, rašytos š.m. birželio 10 d., 2-oje dalyje, kurią dabar ir pacituosiu:

"2. Būdamas mažas aš stebėdavau ne tik troleibusus, bet ir po jų "sijonais". T.y. jau tada mano akis užfiksuodavo mechanizmus, sumontuotus po jų dugnu. Kalbu apie senas Škodas, kuriomis vis dar galima pasidžiaugti, nes netrukus bus nurašytos. Atsimenu 3 savo sukurtus žodžius jiems apibūdinti - bazemas, driokcerinas ir leburbas (juodai paryškinu kirčio vietas). Tai 1-asis reiškia kažkokį pailgą, su išstorėjusiais užapvalintais galais šalia galinių ratų, 2 - tai toks agurkų stiklainio formos ir dydžio objektas, prigludęs irgi tuojpat už galinio rato, o 3-iuoju apibūdinu ties troleibuso viduriu, ant apačios primontuotą užapvalintą įrengimą - gal likusi dalis yra viduje? Tai žodžiu, aš dar vaikystėje giminių baliuose dėstydavau visiems šias savo tiesas, tai vieną mano sukurtą žodį, skirtą apibūdinti troleibuso įrangos dalį montuojamą po apačia, mano dėdė įsikalė ypač gerai: 2014 m. birželio gale bevažiuojant iš kaimo (kurio nuo tos dienos taip ir nemačiau) į Vilnių, jis žinodamas, kad kaime mėgstu stebėti žemės ūkio techniką, manęs klausia:

- Nu tai kaip, Kristupai, ar traktoriuje yra leburbas?"

citatos pabaiga

P.S. beje, mano dėdės žmona yra kaunietė, gal kartais per kažkelintus asmenis ją žinote?

Comment

Gi ten apie Kauną kažkaip sakoma, kad nors miestas didelis, ten kone visi vieni kitus pažįstas - kas susiję kažkokiais ryšiais (giminystės, darbo, pažįstamų-pažįstami) ar dar kaip, tai galvoju, kad gal netyčia ir jo žmoną kažkur žinote.
                          Bet savo santykį su tuo žmogumi daug esu aprašęs, tai nežinau, man tinka ir pirmas ir ketvirtas. Ir ne viskas, kuo pasireiškia jiems būdingas elgesys, atitinka mane.

Gal atspėsite, ką man amintir`ina važiavimas 19 maršruto troleibusu 2644, kurį atlikau šių metų kovo 23 d.? Su kuo tai sieju? Prisegu nuotraukas iš tos dienos, kad tuo pačiu susipažintumėte su Vilniaus socialinio transporto vidumi.
                          Užuomina - atsakymas padėtas ant lėkštutės. Pasakau tik tiek, kad padaręs tam tikrą veiksmą ir tuomet išgirdęs tam tikrą faktą negalėjau ištarti nė žodžio. Bet ne iš baimės, ne iš siaubo, bet kaip tik iš tos didybės. Prisiminkite ką rašiau tomis dienomis šiais metais.
                          Taip pat prisegu kitą šio troleibuso nuotrauką, darytą kito žmogaus, praktiškai prieš 10 metų. Fotografuota lygiai toje pačioje vietoje - tik tas entuziastas fotografavo iš lauko, o aš - transporto priemonės saloną, bet vieta - lygiai ta pati. Tik ten 2013 m. buvo 11 maršrutas ir už vairo lyg ir moteris, o 2023 vykau 19, vairavo jaunas vyras su kasyte. Šita vieta yra kiek trūktelėjus iš Pašilaičių žiedo - pirmosios maršruto stotelės, link sankryžos su Žemynos g.

https://transphoto.org/photo/601933/?vid=15151
                          Attached Files

Comment

ar cia foto is Sverdlovsko?

Comment

Ne, Vilnius, 2023 - ieji.
                              O kodėl kai kurie tėveliai savo vaikučius veda ne į įprastas mokyklas, bet į visokias įmantriais pavadinimais: Vitlio licėjus, paskui kažkoks Erudito licėjus? Tipo parodyti, kad mes esame aukštesnio lygio šeima, vedam į prestižinę ugdymo įstaigą? Ar ten jose tikrai kažkas ypatingai skiriasi nuo įprastų valstybinių mokyklų?
                              Pvz. mano pusseserę tėvai veda į LYCÉE INTERNATIONAL FRANÇAIS DE VILNIUS. Kai mano dėdė, kaip ir senelis, yra didis prancūzų kalbos mylėtojas, tai nieko keisto, matyt savo dukrą ruošia kaip būsimą diplomatę...
                              Antra, gal numanote, kodėl vyrai, norėdami pasijusti uarfyrėmis (wuoarfyrėmis), t.y. tikrais vyrais, nusiperka motociklą, kaip tas mano kaimynas Kukuraška? Man motociklas giliai viduje yra lieva transporto priemonė. Kodėl? Juk su ja labai lengva susižaloti, būti nustumtam nuo kelio, nepastebėtam - nors jis ir garsiai drapa, tai tik tiek to krūtumo. Niekada nesupratau kas gali važinėti transportu, kuris tvirtai nestovi ant žemės - dviratis, paspirdukas, motociklas - juk ten, žiūrint į šonus, yra tik vienas plonytis ratas, t.y. neįmanoma stovėti, nesiremiant koja į asfaltą. Tai labai nestabilus transportas. Kodėl vyrai nerodo savo kietumo nusipirkdami vilkiką su puspriekabe (dar kiečiau atrodo jūrinis konteineris ant puspiekabinio tralo)/autobusą/javų kūlimo kombainą?

Comment

kuo kruciau, tuo geriau. Jei as krutas, tai as ir siku auksu

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                  kuo kruciau, tuo geriau. Jei as krutas, tai as ir siku auksu
                                  Kažko vangiai atsakote į pagrindinį mano klausimą keliamą ilgame tekste. Su kuo siejamos tos nuotraukos iš troleibuso, darytos būtent tądien, kai atsitiko tam tikras reikalas?

Comment

Mano kompas smegenys pakibo, arba out of memory. Gal koks vairuotojas kontrolierius garsiai riktelejo, arba koks pestysis perejo per troleibuso pervaziuota vieta? O gal koks veikejas buvo pagautas be bilieto? O gal koks vilnietis susiprato, kad važiuoti tokiu viešuoju transportu yra gyvenimo nesėkmė?

Comment

Ne, taigi tą dieną, kai važiavau tuo troleibusu, tą dieną perduodamas dovaną tam klasiokui, sužinojau, kad "jam nepatinka, kai aš jį sekioju". Po daugiau nei paros, jis man pats parašė SMS žinutę apie tai, bet tuo metu, kai fotografavau troleibusą, jau važiavau žinodamas tai.
                                      O žinote, ką reiškia "atsistoti ant X žmogaus"? Užuomina - tai susiję, kai kalbame apie pažeidimų įforminimą.

Comment

Nežinau

Comment

Atsistojimas ant X žmogaus - tai kai kokios nors institucijos tyrėjas tau turi surašyti AN protokolą tavo akivaizdoje, na kad ir ta Tecia Siliuk - jai paduodi savo asmens dokumentą ir ji suveda tavo vardą pavardę/gimimo datą ir jai kompiuteris išmeta detalius tavo duomenis - asmens kodą, gyv. vietą ir pan. Tai reiškia, kad prie tavo akių surašydamas tau protokolą, pareigūnas MATO tavo asmens duomenis. Tuomet supildo tam tikrus laukelius ir nuspaudžia mygtukus, tokius kaip "ikelti", "patvirtinti", "spausdinti" ar pan. Tai reiškia, kad jis, bausdamas kitą pažeidėją, sudaužo jam širdį, o viskas prasideda nuo "atsistojimo ant jo" - tai reiškia, duomenų bazėje suranda tavo asmens kodą ar pavardę ir bausdamas jis žino ką baudžia. Įdomu, jei be bilieto važiuotų ar kokį nors kitą pažeidimą padarytų to kontrolioršo giminaitis, jį irgi nubaustų, ar tipo "svetimiems į širdis šiku juos bausdamas, o savų pažįstamų man įkliuvusių pažeidėjų nebaudžiu,", t.y. nepotizmas, korupcijos apraiška. Tai atsistojimas ant žmogaus tai yra nustačius jo tapatybę-jo nubaudimas. Juk bauda nebūna į orą, kad surašyti protokolą, reikia duomenų bazėje pažymėti, priskirti būtent jam tą nuobaudą.

Comment

Working...
                                          X