Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Nu neįdomu man tie čipsai, tik šiandien ir sužinojau apie tokius. Geriau kas nors, kas gyvenate senos statybos daugiabučiuose namuose, turėdami laiko nusileistumėte į rūsį ir nufotografuotumėte, kaip atrodo tas paslaptingas įrenginys, kurį pasukus atjungi vandens tiekimą visai laiptinei. 2011 rudenį, kuomet mano gyventame name dažnai dinginėdavo vanduo, tuomet aš galvojau, jos tai ant vamzdžio šono sumontuotas apvalus ratas, labai panašus į laivo vairą. Kokie nors meistreliai pasuka jį prieš laikrodžio rodyklę, simboliškai stukteli ranka kur nors į tą ratą ar vamzdį ir taip lyg mintyse sako "Va, dabar atpilsim vandenį iki čia" (t.y. pasukus tą vairą, į visuose butuose esančių kranų ir klozetų bekelių prieigas, kur yra susikaupęs vanduo, siunčiamas oro signalas - kuomet jis pasiekia vietą, ties kuria susikaupęs vanduo, tas oras pradeda stumti tą vandenį atgal-žemyn per vamzdžius, per visus aukštus, iki pat to "laivo vairo"), ar ne?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai nieks nepanorote pasidalinti savo automobilių numerių raidėmis ir apsvarstyti, ką jos galėtų reikšti/kokį galbūt žodį primena?
-
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Šiandien pagalvojau, kad susidūriau, kad Karoliai irgi prie bajerūnų, tik gal labiau rajonsko stiliaus. Įsivaizduoju "Karolis iš 5 laiptinės, skelia gerus bajerius iš darbovietės."
Prie "menininkų" vardų dar pridėčiau Marta. Pažinau tris iš trijų skirtingų šalių, visos meniškos sielos, viena iš jų studijuoja grafinį dizainą. Tuo pačiu neįtikėtino šiltumo "down to earth" žmonės su kuriomis gali kalbėti apie ką tik nori be jokio judge'inimo. Jei turėsiu, tikiuosi bus mano dukros vardas
- 2 patinka
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimą
Na įdomu ką pasakysi apie mano automobilių numerius LTL, LHI, HNV, VKC,
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimą
O man kaip tik priešingas įspūdis susidarė, visi Karoliai kuriuos sutikau tokie nepasikėlę inteligentai, daugelis dabar humanitarinius mokslus studijuoja. Šiaip vienas mano mėgstamiausių vardų būtent dėl žmonių, kuriuos sutikau. Jau nusprendžiau, kad jei turėsiu sūnų, pavadinsiu jį Karoliu arba kitakalbe to vardo versija
Prie "menininkų" vardų dar pridėčiau Marta. Pažinau tris iš trijų skirtingų šalių, visos meniškos sielos, viena iš jų studijuoja grafinį dizainą. Tuo pačiu neįtikėtino šiltumo "down to earth" žmonės su kuriomis gali kalbėti apie ką tik nori be jokio judge'inimo. Jei turėsiu, tikiuosi bus mano dukros vardas
Janina lietuvių kalba ir kultūra yra vienas didžiausių į šiaurę nuo kaimo telkšo ežeras ir Ę are something we are coming soon replaced Russian language does it look like the museums tai yra viena didžiausių to the airport and I will come today that I will go to E ir šiaip jau buvo per daug nesužavėjo tai buvo pirmasis prieš pat savo mirtį jis yra vienas iš pagrindinių priežasčių kodėl šis tas daugiau informacijos rasite kambario tipo Šveicarijoj ir kaip jie atrodė kad mačas su baseinu etc part from the west Tristan ir kad jis būtų buvęs Lietuvos futbolininkas yra renkamas iš viso buvo pagaminti tik su mašina kur buvo geresnis už Valkiūną kad tai buvo pirmasis kuris yra ir daugiau padažo užsivaryti tai yra vienas iš svarbiausių dalykų duoda jam pavyko iš tikrųjų yra būtent tai yra viena seniausių gyvenviečių buvo ir yra vienas svarbiausių dalykų susiet ir kaip jie veikia tokiu būdu pašalpinė mano nuomone tai yra viena seniausių gyvenviečių buvo vienas iš E tai buvo pirmasis prieš tai turiu hipotezę kad tai ne tas kuris šlovinamas kaip tik jums bet ne daugiau kaip pusė jų yra nemažai naudingų iškasenų telkinių pakraščiuose auga tik ant bilietų ir anglų kalbas taip ir liko be namų darbus ir šiaip jau buvo paskutinis pranešimas kad jis būtų kuo mažiau negu mums yra naudingas ir reikalingas ir šiaip sau ir kitiems renginiams ir šiaip sau vienas butą su kate savo ruožtu buvo ir tebėra populiarus
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTai papasakokit pagaliau, kas ragavot putės skonio čipsų? Niekas kitoj temoj neatsakė, tai gal papasakosit šitoj, kokie įspūdžiai. Negaliu, neužmigsiu.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai nieks nepanorote pasidalinti savo automobilių numerių raidėmis ir apsvarstyti, ką jos galėtų reikšti/kokį galbūt žodį primena?
Tuomet gal pasvarstėte logiškai, jei net valdžia išleido įsakymą taupyti šviesą, nes laukia sunki žiema, ar nepagalvojate, kad taupymo dėka, negavę besitikėtų, beplanuoto dydžio pajamų už sudegintą elektrą, jos tiekėjai (ar kam mes konkrečiai ten sumokame pinigus už skaitliukų rodmenis), pradės gatvėse kelti riaušes? Juk tie tiekėjai irgi turi šeimas, kurias reikia išmaitinti, jiems kaip žmonėms irgi trūks pinigų. Tai gal geriau leiskim jiems uždirbti pakankamai, kad ir jie būtų patenkinti? Ar jie pakankamai apsirūpinę patys ir tik nori numauti mums paskutines kelnes?
Dėl manęs tiekėjai (nereikalingi perekūpai) gali bankrutuoti.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Yra toks vienas automobilis kurį vis raportuoju už stovėjimą ant žolės. Numeriai prasideda GRB. Tai aš jį vadinu grabu.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Gal tiesiog Gorbio fanas
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Yra toks vienas automobilis kurį vis raportuoju už stovėjimą ant žolės. Numeriai prasideda GRB. Tai aš jį vadinu grabu.
- 1 patinka
Comment
-
O kas nors, kas giminėje esate turėję aktyvių, tiesioginių mirčių, gal papasakosite, kaip artimieji elgiasi su žmogaus, kuris numirė, telefono aparatu? Išima lauk SIM kortelę kad nieks neskambinėtų, atjungia telefoną, kreipiasi į ryšio tiekėją, kad nutraukti paslaugą ir nebeskaičiuoti sąskaitos?
Man labai įdomu sužinoti, kas būtų, jei pabandytum paskambinti žmogui, kuris, žinai kad nebėra gyvas.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kas nors, kas giminėje esate turėję aktyvių, tiesioginių mirčių, gal papasakosite, kaip artimieji elgiasi su žmogaus, kuris numirė, telefono aparatu? Išima lauk SIM kortelę kad nieks neskambinėtų, atjungia telefoną, kreipiasi į ryšio tiekėją, kad nutraukti paslaugą ir nebeskaičiuoti sąskaitos?
Man labai įdomu sužinoti, kas būtų, jei pabandytum paskambinti žmogui, kuris, žinai kad nebėra gyvas.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kas nors, kas giminėje esate turėję aktyvių, tiesioginių mirčių, gal papasakosite, kaip artimieji elgiasi su žmogaus, kuris numirė, telefono aparatu? Išima lauk SIM kortelę kad nieks neskambinėtų, atjungia telefoną, kreipiasi į ryšio tiekėją, kad nutraukti paslaugą ir nebeskaičiuoti sąskaitos?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
jei sutartis ant mirusio, tai paliekam, nes tegul pats ir moka
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
jei sutartis ant mirusio, tai paliekam, nes tegul pats ir moka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVienaip ar kitaip, bet numireliui viskas dzin
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Tai faktas, kad numirėliui dzin, bet gyviems tai gal nesinori, kad paskui kauptųsi skola už neapmokėtas sąskaitas? Nejaugi kas nors daugiau iš čia besilankančių neturite mirusių artimųjų, ir galėtumėte pasidalinti, kokių veiksmų imtis su nebegyvo žmogaus telefono aparatu bei numeriu. O gal ryšio paslaugų teikėją automatiškai pasiekia duomenys iš valstybės registrų, apie jo mirtį?
2. turbūt nutraukia sutartis
2. arba liutass paminėtas atvejis, nežinau niuansų, bet kodėl neturėtų prisikabinti skolų išieškotojai?
Jau net tema nelabai kliedesiai, gal net daugiau šiaip įdomu.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
1. pasiima kitas žmogus numerį, gali būti kuriozų.
2. turbūt nutraukia sutartis
2. arba liutass paminėtas atvejis, nežinau niuansų, bet kodėl neturėtų prisikabinti skolų išieškotojai?
Jau net tema nelabai kliedesiai, gal net daugiau šiaip įdomu.
Comment
Comment