liutass , pranešimui #1931 - TASS!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kodėl ta varguolius remianti ir šerianti organizacija, kodėl nors tariame "Karitas", tačiau rašoma "Caritas"? Dabar gaunasi kaip anglų ar visose likusiose romanų kalbose, kur rašoma "c", o tariame "k".
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO gal žinote kur kerpasi bomžai? Kirpyklai pinigų matyt nelabai lieka, o su iki žemės besivelkančiais nemačiau nei vieno. Gal jie, kaip sakė mama, su peiliu nusirėžia juos?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO mokytoja Žukienė gerai tada atkirto tam Lukui?
Comment
-
O kaip taisyklingai keliauti traukiniu? Kiek matau video, atvažiuoja traukinys, tai keleivis PATS turi prieiti prie vagono ir paspausti mygtuką, kad durys atsivertų. O jei aš vienintelis keleivis, iš kur man žinoti, kad reikia pačiam pasispausti, o ne kad atidarys? Gal net bijočiau, dar išlįs kokia tetulė per kamerą ir užcyps "Ča nygalima spaudzinieci pačiam"
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kaip taisyklingai keliauti traukiniu? Kiek matau video, atvažiuoja traukinys, tai keleivis PATS turi prieiti prie vagono ir paspausti mygtuką, kad durys atsivertų. O jei aš vienintelis keleivis, iš kur man žinoti, kad reikia pačiam pasispausti, o ne kad atidarys? Gal net bijočiau, dar išlįs kokia tetulė per kamerą ir užcyps "Ča nygalima spaudzinieci pačiam"
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąJo, kaip mačiau, šalia durų - paspaudi, tau atsidaro ir tuomet įsikeli visus lagaminus. O traukiniai, jūsų manymu, irgi varguolių transportas, kaip kad autobusai ir troleibusai?
Comment
-
Aš irgi jau kokius 10 metų nevažiavęs traukiniu. tada buvo tokie seni. Man įdomu, kokia monstrų šalis tai turi būti, kad gabentų tokius griozdus, ypač - kalbant apie garvežius. Ar aš teisingai suprantu, jog tai - Latvija? Kažkoks ten tas jų RVR ar kaip... Kodėl mūsų šalis negamina jokių transporto priemonių?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąAš irgi jau kokius 10 metų nevažiavęs traukiniu. tada buvo tokie seni. Man įdomu, kokia monstrų šalis tai turi būti, kad gabentų tokius griozdus, ypač - kalbant apie garvežius. Ar aš teisingai suprantu, jog tai - Latvija? Kažkoks ten tas jų RVR ar kaip... Kodėl mūsų šalis negamina jokių transporto priemonių?
Comment
-
Man tai geležinkelių sistemoje labiausiai nepatinka OPKIS. Tai bendra sistema, surišta su analogiška Maskvoje, kur Lietuvoje pakrovus kokį nors krovinį, maskvėnai iškart mato ir koks tai krovinys, ir kur bus gabenamas. Ir net vagonų registracija - unikalus 8 skaitmenų kodas, pagal kurį jie atpažįstami visose šalyse, suteikiamas būtent ten. Beje, jaučiu per tą bendrą sistemą, lietuviai su rusais bendrauja vis dar rusiškai, o ne anglų - tarptautine kalba. Įdomu, kodėl?
Comment
-
O priemiestiniai autobusai gal dar labiau socialiniai? Žvelgiant į kai kurių jų kursavimo intervalus... Pvz. iš Biržų į Kupreliškį (kaimą kur paauglys šulinyje užbetonavo savo tėvus ir seserį) važiuoja tik 2 ir 4 mėnesio ketvirtadienį, iš Širvintų į Mančiušėnus abipusiai suvažinėsi tik trečiadienį. Va ten priemiesčio transportas tai tikrai labiau moksleivių pavežimui ir pensininkam į polikliniką dasigauti skirtas.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąKaip tu gali sapnuoti liuto toyota jeigu jis nevairuoja?
Kodėl turėtu būti gaila pėsciųjų? Juk jie sukvėpuos visas dulkes ir paliks miestą švarų
Comment
Comment