Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

liutass , pranešimui #1931 - TASS!

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
      O kodėl ta varguolius remianti ir šerianti organizacija, kodėl nors tariame "Karitas", tačiau rašoma "Caritas"? Dabar gaunasi kaip anglų ar visose likusiose romanų kalbose, kur rašoma "c", o tariame "k".
      Čia tik belieka pasidžiaugti, kad ne Kariesas. Lietuvoje labai madingi anglicizmai, nes taip yra mandriau, o tai reiškia kad kruciau, o tai savo ruožtu reiškia, kad mes kieciausi pasaulyje!

Comment

O gal žinote kur kerpasi bomžai? Kirpyklai pinigų matyt nelabai lieka, o su iki žemės besivelkančiais nemačiau nei vieno. Gal jie, kaip sakė mama, su peiliu nusirėžia juos?

Comment

O gal žinote kur kerpasi bomžai? Kirpyklai pinigų matyt nelabai lieka, o su iki žemės besivelkančiais nemačiau nei vieno. Gal jie, kaip sakė mama, su peiliu nusirėžia juos?
          kelis pazystu,tai vieni is ju praplike, jiems neaktualu, kiti ilgesniais plaukais, bet nesikerpa, vienassu kasyte, dar kitas kerpasi pats su zirklemis. Bet nesiskuta, barzda grazi suaugusi

Comment

O mokytoja Žukienė gerai tada atkirto tam Lukui?

Comment

O mokytoja Žukienė gerai tada atkirto tam Lukui?
              puikiai, nes lukas yra lukas, tarkim, bambukas

Comment

O ką patartumėte tai jaunai keliautojų porai Kendrikai ir Lašadimantui? Kurioje tiksliai Vietnamo vietoje yra tas jaukus geležinkelis tarp pastatų, ant kurio vietiniai išsidėlioję prekiauja, tuomet iš lėto praslenkant traukiniui visi viską nusirenka, o po to vėl išsidėlioja?

Comment

tokiu keliautoju nezinau, bet, itariu kazkas visdelto nera gerai su jais. Pirmiausia patarciau issiskirti ir eiti savo keliais

Comment

O kaip taisyklingai keliauti traukiniu? Kiek matau video, atvažiuoja traukinys, tai keleivis PATS turi prieiti prie vagono ir paspausti mygtuką, kad durys atsivertų. O jei aš vienintelis keleivis, iš kur man žinoti, kad reikia pačiam pasispausti, o ne kad atidarys? Gal net bijočiau, dar išlįs kokia tetulė per kamerą ir užcyps "Ča nygalima spaudzinieci pačiam"

Comment

O kaip taisyklingai keliauti traukiniu? Kiek matau video, atvažiuoja traukinys, tai keleivis PATS turi prieiti prie vagono ir paspausti mygtuką, kad durys atsivertų. O jei aš vienintelis keleivis, iš kur man žinoti, kad reikia pačiam pasispausti, o ne kad atidarys? Gal net bijočiau, dar išlįs kokia tetulė per kamerą ir užcyps "Ča nygalima spaudzinieci pačiam"
                      paskutini karta vaziavau traukiniu kokiais 1989 m. Tada jokiu mygtuku nebuvo. As irgi, stoveciau prie traukinio ir laukciau, kol atsidarys durys. O kur tie mygtukai yra? Prie duru? Ar reikia eiti vas vairuotoja kazkur ieskoti tu mygtuku?

Comment

Jo, kaip mačiau, šalia durų - paspaudi, tau atsidaro ir tuomet įsikeli visus lagaminus. O traukiniai, jūsų manymu, irgi varguolių transportas, kaip kad autobusai ir troleibusai?

Comment

Jo, kaip mačiau, šalia durų - paspaudi, tau atsidaro ir tuomet įsikeli visus lagaminus. O traukiniai, jūsų manymu, irgi varguolių transportas, kaip kad autobusai ir troleibusai?
                          traukiniai ne visai varguoliu. Varguoliu tik miesto transportas. Tarpmiestiniai ir brangu, varguoliai neipirks. Bet siaip tai jo, bent jau musu traukiniai tai kazkas tokio sovietinio relikto.

Comment

Aš irgi jau kokius 10 metų nevažiavęs traukiniu. tada buvo tokie seni. Man įdomu, kokia monstrų šalis tai turi būti, kad gabentų tokius griozdus, ypač - kalbant apie garvežius. Ar aš teisingai suprantu, jog tai - Latvija? Kažkoks ten tas jų RVR ar kaip... Kodėl mūsų šalis negamina jokių transporto priemonių?

Comment

Aš irgi jau kokius 10 metų nevažiavęs traukiniu. tada buvo tokie seni. Man įdomu, kokia monstrų šalis tai turi būti, kad gabentų tokius griozdus, ypač - kalbant apie garvežius. Ar aš teisingai suprantu, jog tai - Latvija? Kažkoks ten tas jų RVR ar kaip... Kodėl mūsų šalis negamina jokių transporto priemonių?
                              negaminam, nes nesugebam. Jei sugebetume kazka gaminti, uzdirbti pinigu, tai ta ir darytume.

Comment

Man tai geležinkelių sistemoje labiausiai nepatinka OPKIS. Tai bendra sistema, surišta su analogiška Maskvoje, kur Lietuvoje pakrovus kokį nors krovinį, maskvėnai iškart mato ir koks tai krovinys, ir kur bus gabenamas. Ir net vagonų registracija - unikalus 8 skaitmenų kodas, pagal kurį jie atpažįstami visose šalyse, suteikiamas būtent ten. Beje, jaučiu per tą bendrą sistemą, lietuviai su rusais bendrauja vis dar rusiškai, o ne anglų - tarptautine kalba. Įdomu, kodėl?

Comment

Šiandien sapnavau kaip matukas perskaito ant savo iphono Assembled in China ir jam atauga plaukai tačiau iškarto pražilę

Comment

O priemiestiniai autobusai gal dar labiau socialiniai? Žvelgiant į kai kurių jų kursavimo intervalus... Pvz. iš Biržų į Kupreliškį (kaimą kur paauglys šulinyje užbetonavo savo tėvus ir seserį) važiuoja tik 2 ir 4 mėnesio ketvirtadienį, iš Širvintų į Mančiušėnus abipusiai suvažinėsi tik trečiadienį. Va ten priemiesčio transportas tai tikrai labiau moksleivių pavežimui ir pensininkam į polikliniką dasigauti skirtas.

Comment

Jo, tie tai išviso ubagynui skirti

Comment

#1908 pranešime vienas forumietis jus demaskavo - teigia, kad jūs nevairuojate.

Comment

Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
                                          Kaip tu gali sapnuoti liuto toyota jeigu jis nevairuoja?

Kodėl turėtu būti gaila pėsciųjų? Juk jie sukvėpuos visas dulkes ir paliks miestą švarų
                                          Gal Toyotos nevairuoju. Tai tiesa. As vairuoju BMW 5

Comment

Working...
                                          X