o tu isikines, kad mirusiam negalima paskambinti?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
O gal geriau kaip tik pranešti ryšio operatoriui, nes juk numerėlis sąskaitos savarankiškai apmokėti nebegalės, tai kai susikaups reikšmingesnės sumos skola, ją gali užrašyti ant to numirėlio artimųjų. Tada jie turės bėdų su antstoliais. Kaip aš sugalvojau tokį žodžių žaismą - antstolis padarys tau nuostolį.
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Skolas pripaišys kitiems? Baikit, nemanau
- 2 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąo tu isikines, kad mirusiam negalima paskambinti?
Beje, nubudęs šį rytą, pirmą kartą taip gerai suvokiau, kaip turi būti šifruojami automobilio numeriai GNN. Ogi... GitaNas Nausėda! Tai specialiai šio prezidento fanams sukurta numerių kombinacija.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąKiek jums yra svarbus LR prezidentas jūsų gyvenimuose, jūsų akiračiui?
O man jau seniai buvo kilusi mintis apie VMI - kad jų tie griežti inspektoriai, kontroliuojantys gyventojus, labiausiai ką mėgsta valgyti - tai virtas bulves, apipiltas kažkokiu baltu skysčiu (tai gali būti padažas, dažnai, ir t.t). Nesvarbu koks tai skystis, svarbu, kad būtų baltas. Prie bulvių daugiau nepatiekiama nieko. Tai galimai mėgstamiausias inspektorių patiekalas.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąKiek jums yra svarbus LR prezidentas jūsų gyvenimuose, jūsų akiračiui?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimą
šiam tikslui įgyvendinti projektai buvo labai svarbus prekybos uostas pasirodė kaip labiau civilizuota humaniška Amerikos masteliais ir kaip būtų gaila bet čia jau kiekvieno žmogaus kasdienybę
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO man jau seniai buvo kilusi mintis apie VMI - kad jų tie griežti inspektoriai, kontroliuojantys gyventojus, labiausiai ką mėgsta valgyti - tai virtas bulves, apipiltas kažkokiu baltu skysčiu (tai gali būti padažas, dažnai, ir t.t). Nesvarbu koks tai skystis, svarbu, kad būtų baltas. Prie bulvių daugiau nepatiekiama nieko. Tai galimai mėgstamiausias inspektorių patiekalas.Paskutinis taisė PoDV; 2022.09.17, 15:41.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Kas jei bulvių badas?
Kas jei bulvių badas? Potato famine. Manai, tai padėtų sutvarkyti VMI? Ar tada VMI subjektai/valdiniai/ etc. irgi nebadaus?
- 1 patinka
Comment
-
Kaži kaip susižinoti žmogaus vardą bei pavardę, kai vienintelis apie jį žinomas dalykas - automobilio valstybiniai numeriai? Įtariu, jog tam tikras žmogus yra kažkoks grafikos dizaineris ar web dizaineris, ir va gal man kaip tik reikia jo paslaugų, tačiau kaip man tokiu atveju jį susirasti? Policija/Regitra tokių duomenų juk neteiks, kokį 1 žmogų iš 100 galima rasti per facebook, jei jis yra publikavęs savo automobilio foto, tuomet sistema atpažįsta. Bet jei ne, ką tada?
Comment
-
Kai pagalvoji... gyveni kokioje ramioje gatvelėje (na kad ir, sakykime, Oršos) - kiek dažnai įvairiuose miesto kampeliuose tenka pamatyti/prasilenkti su mano namų gatvėje stovinčiomis kaimynų mašinomis. Jas sutikti galima daug kur, įskaitant ir žiaurias gatves, t.y. tokias gatves, kurios nepritaikytos pėsčiųjų eismui, arba kurios veda link kelių į kitus miestus, kitas savivaldybes. Kažkada mačiau vieną LBD`ą jau perskrodusį visą Pilaitės pr. ir besiruošiantį grįžti į pradžioje minėtoje gatvelėje esančius namus. Taip sakant, užteršti tos gatvelės (ir apskritai vietovės) asfaltą su ratais, kurie dar vos prieš kelias valandas riedėjo savivaldybėje/kaime/teritorijoje į kurią nusigauti kitais būdais, neturint automobilio yra ganėtinai sunku. Gal reiktų pasvarstyti apie padangų keitimą įvažiuojant į didmiestį - nes dabar kvepia diskriminacija - pvz. kažkoks ponaičiukas, pabuvojęs tėviškėje, na kad ir atokiame Švenčionių r. vietovėje, į kurią veda vien žvyrkeliai ir iš jos, su tais pačiais ratais, kurie vos prieš 2 valandas riedėjo tuo žvyrkeliu, kuriuo eiti pėsčiomis pavojinga, nes iš trobos gali išlėkti palaidas šuo ir apkandžioti, jau su tais ratais kerta kokią nors populiarią pėsčiųjų perėją, pvz. ties IKI Nemenčinės pl. gale, netoli Antakalnio žiedo., na arba kad ir iš kokių Mažeikių, ir įvažiuoja į gatvelę netoli mano kiemo. Tai aš, neturėdamas VP (Vairuotojo pažymėjimo), taip paprastai nusigauti į minėtas vietoves negaliu, tačiau su savo batu atsistoti ant įsivaizduojamų provėžų, ant vietos per kurią prariedėjo to automobilio ratai, jau galiu, ane? Arba kokia fūra iš šalies, į kurią kaip turistui patekti sunku (reikia vizų, arba nuo Covid pandemijos vis dar neįsileidžia keliautojų) pravažiuoja kokią sankryžą, tai aš savo kojomis atsistoti ant vietos, per kurią prariedėjo jos ratai ar net plikomis rankomis paliesti pačią mašiną teisę turiu, bet vat patekti į tą šalį jau sudėtingiau. Kodėl? Reikia pagalvoti apie padangų keitimą grįžus iš užsienių, iš vietų, kurios yra kitoje savivaldybėje ar net butų (juk kasdien gatvėje neišvengiamai atsistojame ten, kur buvo kito žmogaus pėda), tas ypač matosi pasnigus - juk į kito žmogaus butą be pateisinamos priežasties užeiti negali, šeimininkas tau to neleis, bet vat kad atsistotum ant jo stovėtos vietos - kažkodėl neprieštaraus.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
O gal geriau kaip tik pranešti ryšio operatoriui, nes juk numerėlis sąskaitos savarankiškai apmokėti nebegalės, tai kai susikaups reikšmingesnės sumos skola, ją gali užrašyti ant to numirėlio artimųjų. Tada jie turės bėdų su antstoliais. Kaip aš sugalvojau tokį žodžių žaismą - antstolis padarys tau nuostolį.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąPaveldi ne tik turtą, bet ir įsipareigojimus.
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Ačiū tada, nereikia
O šiaip man regis galima atsisakyti paveldėjimo ar kažkas tokio, neteko bandyti.
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąjaunimo didesnė dalis visuomenėje buvo labai svarbus prekybos uostas pasirodė kaip labiau civilizuota humaniška Amerikos Valstijose buvo vienas svarbiausių dalykų duoda pradžią davė pradžią davė siūt duoda daugiau informacijos telefonu arba internetu skirtus pinigus į baląSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai aš, neturėdamas VP (Vairuotojo pažymėjimo), taip paprastai nusigauti į minėtas vietoves negaliu
Comment
Comment