Parašė Pilaitis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kas tu, Dumalakai?
Collapse
X
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimąFun fact: Dumlakas yra forumietis (na arba bent jau reguliariai skaito forumą)
Yra spėjimų kas tai?
Comment
-
Paskutinis taisė AšNeRobotas; 2022.05.05, 23:56.
- 1 patinka
Comment
-
Nu ko jūs užsipuolėt tą Dumalaką? Ir ką jis blogo rašo, kad apie tai reikėjo sukurti net atskirą temą? Juk jis palaiko oficialią valstybės liniją - už skiepus, už nepriklausomybę, prieš Rusiją. Ar geriau kad jis būtų putinistas?
Prie to paties gal kas paaiškinsite, kaip reikia kirčiuoti jo pavardę - ar Dùmalakas, ar Dumálakas?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąPrie to paties gal kas paaiškinsite, kaip reikia kirčiuoti jo pavardę - ar Dùmalakas, ar Dumálakas?
- 1 patinka
Comment
-
Kas tas Dumalakas? Ar čia jis nepakankamai garsus, ar čia aš atsilikęs nuo gyvenimo, kad apie tokį nežinau?
Bet kad ir kas jis bebūtų, ar tokios diskusijos apskritai yra... Moralios? Neatrodo, kad čia paties žmogaus reikalas, rodyti savo realią tapatybę ar ne?Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Jau esu rašęs, kad Dumalakas yra reactionary žurnalistas, kuris tiesiog stengiasi kelti ažiotažą (dažniausiai visiškai pletkų lygio) taip pritraukdamas daugiau supriešintų skaitytojų. Visiškai nieko asmeniško, toks darbas. Tiesą pasakius, visas lrytas iš to gyvena. Kas čia pereinat į kažkokius asmeniškumus, matyt patys turit kažkokių neišgyventų neurozių.
Ir beje, tikrai toks doxinimas save gerbiančiame užsienietiškame forume užtarnautų temos kūrėjui permabaną. Bet čia lietuviškas 4chan, kur padorumas nelabai suprantama kategorija
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąJo, aš šiaip būčiau už temos ištrynimą. Pajuokavom ir užtenka. Persekiojimu ir šaipymusi iš žmogaus nereikėtų užsiimti.
- 5 patinka
Comment
-
100 proc negarantuoju, bet berods Dumalako straipsnį yra tekę skaityt apie Vilniaus troleibusus ir apie senus komposterius. tai ten toks rašinys buvo parašytas apie bilietų komposterius, kad galima buvo susidaryt vaizda apie masiškas keleivių aferas su bilietų žymėjimais ir kažkokius gal net savadarbius žymeklius
Comment
-
Aš manau kad gal nereikia varyti asmeniškai ant žmogaus, ypatingai reikia atsiriboti nuo komentarų apie lytį, amžių, išvaizdą, pavardės skambesį kitus su jo darbu tiesiogiai nesusijusius dalykus.
Bet manau verta turėti temą paneigti/pasijuokti iš rašomų teiginių, kad apie tai diskusijos neišsiplėstų rimtesnėse temose.
Pavzydys iš neseno straipsnio:
https://www.lrytas.lt/auto/radaras/2...eziai-23141992
Vadinamojo naujojo gatvių standarto šalininkams iš savivaldybės jau neužtenka miesto centro. Keistais vingiais išraitę Algirdo, Šaltkalvių ar Gerosios Vilties gatves jie metėsi į pakraštį, kur ėmė siaurinti iki šiol visai neprastos būklės buvusią Vaduvos gatvę.
Neaišku ir kam reikėjo ardyti neprastos būklės gatvės asfaltą, nesuprantama ir neįtikėtino pločio šaligatvių paskirtis. Taip, iki remonto dalyje Vaduvos gatvės šaligatvių nebuvo, bet gyventojai nesiskųsdavo, nes pačioje gatvėje užtekdavo vietos ir automobiliams, ir praeiviams.
E.Ribašauskienė stebėjosi valdžios neūkiškumu: automobiliams skirtos vietos išklojamos trinkelėmis, o juk tai – nemaži pinigai. Ar ne paprasčiau būtų nutiesus asfaltą ant jo sužymėti stovėjimo vietas? Be to, galima neabejoti, kad automobilių svorio trinkelės tikrai neišlaikys.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Tu?
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąttttt žino atsakymą.
Parašė digitalMano spėjimas - Harlem?
Kadangi pagal viską tai turėtų būti forumo senbuvis, o kai kelis kartus prašiau kuo labiau paviešint problemas, kažkas kartą buvo pasakęs, kad John "visai gerai moka rašyt straipsnius", o paskui Dumlakas ir parašydavo, tai nuo tada kažkaip jis ir buvo mano favoritas šiame spėjime. GoogleLT? Nemanau. Ten yra kažkoks keistesnis žmogelis, pakvaišęs dėl apleistų krūmų, trobų ir lauko tualetų išsaugojimo. Dumlakas nors dažnai ir būna perlenktai radikalus ir kritiškas VMS ir vystytojų atžvilgiu, bet vistiek daugmaž "kovoja už gėrį" ir manau rašo tokius straipsnius suprasdamas ką daro, kuriame tinklapyje jie talpinami, ir kokie straipsniai "užeina" liaudžiai ir sukelia daugiau dėmesio.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąJo, aš šiaip būčiau už temos ištrynimą. Pajuokavom ir užtenka. Persekiojimu ir šaipymusi iš žmogaus nereikėtų užsiimti.
Comment
Comment