Žodžiu, 1) grūsti grūdus 2) mušti arba daužti ir 3) godžiai valgyti arba kimšti B-)
taip nesazininga, sukciavimas!
o siaip gan idomios zodzio reiksmes, pvz pagal trecia reiksme galima taip pasakyti "na ir prisikrusau siandien"
yra toks zodis kruštienė, reiskia mieziu kruopu sriuba ("einu prisikrusiu krustienes")
arba kruštuvas - grustuvas
ai beje, krusti reiksme, kuria vartoja jaunimas yra isgalvota ir visai ne tokia, man atrodo ar ne R.Zemkauskas versdamas Sopranus per LNK pirma kata pavartojo krusti sita "reiksme".
ai beje, krusti reiksme, kuria vartoja jaunimas yra isgalvota ir visai ne tokia, man atrodo ar ne R.Zemkauskas versdamas Sopranus per LNK pirma kata pavartojo krusti sita "reiksme".
Sita reiksme zodis vartojamas tikrai seniau nei ponas Zemkauskas po si pasauli vaiksto Juolab, seniau nei rodo "Sopranus"
Sita reiksme zodis vartojamas tikrai seniau nei ponas Zemkauskas po si pasauli vaiksto Juolab, seniau nei rodo "Sopranus"
bet placiai palito ji butent p. Zemkausko ir jo igarsintu Sopranu deka
Comment