Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Gražiausia sostinė

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė pablonis Rodyti pranešimą
    gal galėtum nuorodą mestelt?
    http://skyscrapercity.com/showthread.php?t=408473

Perspėju nuotraukų daug, teks palauk kol užkraus. Bent jau man reikia Kaip matot nuotraukos darytos 2006.11.09

Nuotraukų autorius - Jedrzej.

Beje mano pasakymas "fantastika" yra tik mano pasakymas. Gal taip manau tik todėl, kad nesu tiek pasaulio matęs, kaip kai kurie iš jūsų, bet tokia ta mano nuomonė
    Paskutinis taisė ; 2006.11.11, 17:50.
    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Mačiau aš tą temą, šiaip pasiknaisiojus giliau šiame forume tikrai galima rasti ne vieną temą su daug gražesnėmis Vilniaus nuotraukomis. Tik tiek, kad Jedrzej į tą temą sugebėjo sugrūsti labai didelį kiekį nuotraukų iš įvairių Vilniaus vietų.

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
        Mačiau aš tą temą, šiaip pasiknaisiojus giliau šiame forume tikrai galima rasti ne vieną temą su daug gražesnėmis Vilniaus nuotraukomis. Tik tiek, kad Jedrzej į tą temą sugebėjo sugrūsti labai didelį kiekį nuotraukų iš įvairių Vilniaus vietų.

Dabar nebenusiramins kol tų temų nesurasi .

Comment

Su oru jam pasisekė.
          beg, borrow and steal

Comment

Parašė naglisc Rodyti pranešimą
            tiesa sakant Rygos ir Talino senamiesčiai yra gerokai permaži, kad būtų galima lyginti su Vilniumi.
            Matai, Ryga senamiesčiu nesibaigia ...
            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
              Matai, Ryga senamiesčiu nesibaigia ...
              o kas ten už to senamiesčio? zoologijos sodas? bikerniekai? nieko ten ypatingo nėra.

Comment

Prisipažinsiu, jog Estijoje nesu buvęs. Tačiau Latvijoje yra tekę praleisti pora savaičių susumavus. Neatsižvelgiant į nustekentą Latvijos provinciją, nemanau, jog Vilnius ar koks kitas Pabaltijo miestas galėtų į ją lygiuotis. Ir ne senamiesčio kvadratiniai metrai padaro miesta gražesniu, ar geresniu gyventi.

Comment

Neesu buvęs nei Rygoj nei Taline. Jei galėčiau palygint su kokiu kitu panašiu miestu kuriame esu buvęs tai lyginčiau su Krokuva, bet Krokuva grožiu Vilniuj neprilygsta.

Comment

Parašė sanomiz Rodyti pranešimą
                    Prisipažinsiu, jog Estijoje nesu buvęs. Tačiau Latvijoje yra tekę praleisti pora savaičių susumavus. Neatsižvelgiant į nustekentą Latvijos provinciją, nemanau, jog Vilnius ar koks kitas Pabaltijo miestas galėtų į ją lygiuotis. Ir ne senamiesčio kvadratiniai metrai padaro miesta gražesniu, ar geresniu gyventi.
                    Aisku esi buves ir tokiose gerose Rygos vietose kaip Plavnieki ar Purvciems (na juk ne senamiestis sudaro miesta, ar ne?)? Be komentaru...

Comment

O kaip dėl Justiniškių ir kt.?

Comment

Parašė deep'as Rodyti pranešimą
                        Neesu buvęs nei Rygoj nei Taline. Jei galėčiau palygint su kokiu kitu panašiu miestu kuriame esu buvęs tai lyginčiau su Krokuva, bet Krokuva grožiu Vilniuj neprilygsta.
                        tai tada tavo nuomone siuo klausimu = 0

Comment

Kuo Justiniskes blogiau uz Purvciema?

Comment

o kas ten už to senamiesčio? zoologijos sodas? bikerniekai? nieko ten ypatingo nėra.
                            Gal "Naujamiestis"? (vadinu kaunietišku terminu, nes net nžn kaip rygiečiai vadina Rygos centrinę dalį).
                            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                              tai tada tavo nuomone siuo klausimu = 0
                              Dėl to nieko ir nesakiau. Nebūtina priminti.
                              Beja tavo taip pat.

Comment

Ką matai jose bloga? ;//

Comment

Esu buvęs Rygoj, Vilniuj, Dubline, Vienoj, Budapešte ir Prahoj. Labiausiai patiko Praha ir žadu ten nuvykt vėl po kelerių metų O šįmet norėčiau į Sankt Peterburgą nukeliaut
                                  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Isties tai manau Talinas pats graziausias is sostiniu. Del juros ir daugybes lainesriu, del kalvu, grazaus senamiescio, Piritos papludimio ir pan..Vilnius tik po to..Prie graziu galbut dar Stockholma priskirt eina.
                                    Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

1. Luxembourg'as
                                      2. Stockholmas
                                      3. Praha

Comment

Nusvaigai, bičas http://www.urbancentre.net/Centre_Map1.htm
                                        http://m.lrytas.lt/-1308629241130735...ms-belieka.htm

Comment

Archeologas.

Comment

Working...
                                          X