Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Iš kur tu ?

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Esu is grazaus ir mielo miestelio LENTVARIS

Comment

Ha! I finally figured out what this thread is about.

I'm in the last category, Užsienis.
      Originally Posted by

Comment

Parašė Edd
        Kaunieciai galbut labiau domisi miestais, naujais projektais ir pan., nes Kaune neseniai prasidejo statybu bumas. Kai prasidejo pirmosios didesnes statybos Vilniuje, padaugejo nariu is Vilniaus SSC forume. Dabar kai tos statybos jau tesiasi kuris laikas, galbut jos nieko jau nebestebina ir niekas perdaug nesidomi - uztenka to ka perskaito spaudoje. Nors cia aisku galima spelioti ir spelioti. Del lietuviu kalbos, tai absoliuciais skaiciais daugiau yra mokanciu ja Vilniuje, nei Kaune.
        Na gal absoliuciais skaiciais ir daugiau,bet kai atvaziavau cia pries kiek laiko i vilniu ir reikejo suzinot su kokiu truliku man iki draugo nuvaziuot,tai 4 pirmi uzkalbinti zmones su manim bande sneket rusiskai-buvo akivaizdu kad jie ne turistai...
        A gimiau ir augau Kaune,geresnio miesto sau nezinau,o jei tektu isvaziuoti i uzsieni pagyvent po studiju,tai vistiek parsirasciau i gimta Kauna!Saunu kad cia tiek daug kaunieciu,gal sakau kada koki alaus nugerima suorganizuojam?apie Zalgiri pakalbam

Comment

He. Įdomiausia, kad kada Kaune klausiau 5-tuko maršruta - tai visi taisyklingai lietuviškai atsakė -Velnias žino. Veiksmas vyko centre

Comment

Nikas,
            5-tuko ko? Troleibuso, autobuso, marsrutinio?

Comment

Jau lygiai 100 žmonių prabalsavo, gal bus daugiau ? Kauniečių daugiausia. Šiek tiek daugiau nei 1/3 forume.
              Westside is the best ! :jura:

Comment

Parašė Edgaex
                Jau lygiai 100 žmonių prabalsavo, gal bus daugiau ? Kauniečių daugiausia. Šiek tiek daugiau nei 1/3 forume.
                papildziau kaunieciu gretas
                Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                Retromobile 2007
                "Kova 1". Driftingo čempionatas
                "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Aš kaip ir Kėdainietis ir tuo pačiu metu Šiaulietis Uždėkite kas nors balą Kėdainems vardan teisybės

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Esu vilnietis. Myliu si miesta!
                    Gimiau Ukrainoje...

Comment

Esu 100% Londonietis bet gimiau Los Angeles'e [tevas ten dirbdavo] Myliu si miesta, bet myliu labiau keliauti!

Comment

Panevėžys

Comment

Parašė Nikas
                          He. Įdomiausia, kad kada Kaune klausiau 5-tuko maršruta - tai visi taisyklingai lietuviškai atsakė -Velnias žino. Veiksmas vyko centre
                          Tą patį ir aš bučiau pasakęs
                          Mano supratimas apie transporto maršrutus miglotas, kai reikia naudojuosi transporto schemom kabančiom stotelėse ...
                          It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Parašė Košutas Rodyti pranešimą
                            buvusiam bolševikui viskas ne taip vienareikšmiška
                            Naujasis ministras Birutis: dėti neigiamą štampą rusų kultūrai yra neadekvatu
                            Šiaip pagalvojau, kad naudingas idiotas Birutis savo mentalitetu, turbūt ir amžiumi panašus į Romą, kuriam chuilostanas ir jo ataugos nėra jau toks vienareikšmiškai neigiamas reikalas, kaip ir bet kokie neramumai tos šalies viduje nėra sviekintini.
                            Mano manymu kitaip nei bet kuris rusas išvykęs iš šalies nėra režimo priešas, greičiau tylus remėjas, kad tik jo asmeniškai nepaliestų.
                            Tiesiogiai tai taikau tam įvykiui pamaskvėje, dėl kurio interpretavimo apkaltino kitus forumiečius. Man asmeniškai px ant tų aukų, kuo ten blogiau, tuo visiems kaimynams geriau.
                            Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                            Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Pagal amžių mes su tavim gal panašaus amžiaus, nes neblogai gaudaisi rusiškai (nebent esi jaunas ir iš mišrios rusakalbės šeimos).
                              O prieš išvedžiodams apie mano palankumą rusams geriau paskaityk karo Ukrainoje ar sankcijų Rusijai temas.
                              Šiaip tai reikėtų atsikratyti įpročio dėti kitiems į burną tai, ko jie nesakė, bet tik pačiam susišvietė.

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
                                Pagal amžių mes su tavim gal panašaus amžiaus, nes neblogai gaudaisi rusiškai (nebent esi jaunas ir iš mišrios rusakalbės šeimos).
                                O prieš išvedžiodams apie mano palankumą rusams geriau paskaityk karo Ukrainoje ar sankcijų Rusijai temas.
                                Šiaip tai reikėtų atsikratyti įpročio dėti kitiems į burną tai, ko jie nesakė, bet tik pačiam susišvietė.
                                Gal ir normaliai rašai tam tikrose temose, bet aš atsimenu, kai grasinai mane baninti dėl mano logotipo.
                                Ir "gerų rusų" ar nekaltų rusų aukų aukštinimas neprideda pagarbos.
                                Man geras maskolis yra tik 200. Ir mano bobutė sakė: "nėra didesnio melagio nei maskolis" kai aš dar ėjau į pradines klases.
                                Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
                                Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Pagal amžių mes su tavim gal panašaus amžiaus, nes neblogai gaudaisi rusiškai
                                  Ne, Arūnas yra kažkur mano metų, ir mes keliais metais jaunesni už tamstą
                                  Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
                                  Gal ir normaliai rašai tam tikrose temose, bet aš atsimenu, kai grasinai mane baninti dėl mano logotipo.
                                  Rimtai? Dėl dabartinio logo? O kuo pagrindė?

Comment

Tęsiant kažkieno pradėtą off topic'ą
                                    Parašė digital Rodyti pranešimą
                                    Ne, Arūnas yra kažkur mano metų, ir mes keliais metais jaunesni už tamstą
                                    Tuomet iš kur jis būdamas jaunas moka rusiškai - gal kilęs iš rusų ar baltarusių šeimos?

Comment

Tęsiant kažkieno pradėtą off topic'ąTuomet iš kur jis būdamas jaunas moka rusiškai - gal kilęs iš rusų ar baltarusių šeimos?
                                      Nežinau, kodėl apsimeti jaunu, nes toks nesi (beje, esu tave sutikęs tavo darbovietėje) - žmogus, keliais (iki 10) metų jaunesnis už tave tikrai moka rusiškai.

Comment

Tęsiant kažkieno pradėtą off topic'ąTuomet iš kur jis būdamas jaunas moka rusiškai - gal kilęs iš rusų ar baltarusių šeimos?
                                        Nesu jaunas toli gražu ir neapsimetinėju. Atsimenu sovietinį pasaulį labai ženkliai giliau nei daugelis čia įsivaizduoja nors kiek.
                                        Iš ten ir rusų kalbos buvęs idealus mokėjimas mikse su tuo, kad nuo gimimo gyvenau Vilniuje, kurį iš tikro mėgstu.
                                        Absoliučiai neturiu jokių giminystės sąsajų su slavišku pasauliu bent kiek žinau. Nu nebent su lenkišku iš ATR laikų nes teoriškai tai irgi slavai.
                                        p.s. o kauniečius trolinu tik todėl, kad jie kažkokie traumuoti bandydami peršokti savo bambą ir visaip bandydami įkasti Vilniui.
                                        p.p.s toli gražu Birutis nėra nors kiek man bendraamžis, nebent -niolikinių požiūriu, kuriems visi po 40 yra jau visai seniai.
                                        Paskutinis taisė Arunasx; 2024.12.07, 13:29.

Comment

Working...
                                        X