Man kai kovidinės privilegijos leidžia nedirbt, tai žiūriu. Pradžią kol kas pasižiūrėjau, ką aš žinau, ko čia buvo tiek panikos ir įtarinėjimų. Išgyrė kaip vieną sėkmingiausių šalių iš buvusių TSRS, rodo gražius vaizdus, kalba apie aukštą demokratiškumą ir sėkmingą ekonomiką, pasakojo apie priverstinį LT "įstojimą" į TSRS ir trėmimus, pasipriešinimą, kad su Rusijos politika nesutinkama bet rusams priešiškumo nėra. Tai kur čia ta propaganda, juodinimas, niekinimas?
Ai tiksliai, paminėjo kad iš LT emigravo daug populiacijos. Baisu! Apjuodino!! Apdergė!!! Propaganda!!!! Putino ranka!!!!! Bet kad mūsų pačių oficiali statistika sąko tą patį.
Man kai kovidinės privilegijos leidžia nedirbt, tai žiūriu. Pradžią kol kas pasižiūrėjau, ką aš žinau, ko čia buvo tiek panikos ir įtarinėjimų. Išgyrė kaip vieną sėkmingiausių šalių iš buvusių TSRS, rodo gražius vaizdus, kalba apie aukštą demokratiškumą ir sėkmingą ekonomiką, pasakojo apie priverstinį LT "įstojimą" į TSRS ir trėmimus, pasipriešinimą, kad su Rusijos politika nesutinkama bet rusams priešiškumo nėra. Tai kur čia ta propaganda, juodinimas, niekinimas?
Ai tiksliai, paminėjo kad iš LT emigravo daug populiacijos. Baisu! Apjuodino!! Apdergė!!! Propaganda!!!! Putino ranka!!!!! Bet kad mūsų pačių oficiali statistika sąko tą patį.
Žiūriu toliau...
Valanda pražiūrėjau jau, tikėjausi tikrai blogiau, bet dar žiūriu
O paminėjo, kad mes pasaulinis fintecho hubas, kad Vilnius kietesnis nei Ryga, ir kad va tuoj pat turėsim stadioną? Bet kokiu atveju, vyrai ,laikykytės! Ašaros nieko blogo.
Rimtai, nesakė kad Vilnius kietesnis nei Ryga? Tada tikrai propaganda. Jeigu nepasakys, kad Vilnius kietesnis už Kauną, nežiūrėsiu daugiau jo putinizmų.
Žiūriu toliau...
Gal ukrainiečių "demaskuotojų" išsigando, tai biškį prilaiko arklius
Pasidarė gėda tik ties Lazdynų kiemais (02:00:00). Ši problema neišsprendžiama Lietuvoje. Teisingai ir pasakė, kad panašu į Voronežą, o LV ir EE šiais reikalais tvarkos daugiau.
P.S kas per kiaulės aptriestą unitazą tiesiog palieka prie laiptinės durų? Patiems gyventojams patinka šūdų estetika prie durų?
Varlamovas net nepastebėjo Vilniaus dviračių takų. Tai pirma. O dar pasakė kad Vilniuje tragiški sovietinių daugiabučių kiemai su parkofkėm ant šaligatvių, baisiais balkonais ir paminėjo kad tiek Latvijoj, tiek Estijoj šia prasme daug geriau. Aš įsivaizduoju kad Johnas jau rengia demaskavimo video.
Valandą pražiūrėjau, vis dar neišgirdau nieko, kas kirstųsi su oficialia Lietuvos pozicija (nors buvo paliesta tokių temų kaip TSRS griūtis, Baltijos kelias, Kovo 11, Sausio 13 ir t. t.) Tai kada jau čia prasidės ta žadėta propaganda? Pabaigai matyt Putinas liepė viską palikti.
Valandą pražiūrėjau, vis dar neišgirdau nieko, kas kirstųsi su oficialia Lietuvos pozicija (nors buvo paliesta tokių temų kaip TSRS griūtis, Baltijos kelias, Kovo 11, Sausio 13 ir t. t.) Tai kada jau čia prasidės ta žadėta propaganda? Pabaigai matyt Putinas liepė viską palikti.
Video tikrai plius minus objektyvus. Taip pat daug geresnis nei Latvijos. Beje ir žmonės palyginus normalūs kalbinti. Žodžiu viskas gerai
Video tikrai plius minus objektyvus. Taip pat daug geresnis nei Latvijos. Beje ir žmonės palyginus normalūs kalbinti. Žodžiu viskas gerai
O nei Estijos?
Ir ar geresnis objektyvumo prasme (mažiau realią Lt situaciją pablogino, kai daugiau realią LV situaciją pabligino), ar geresnis ta prasme, kad Lietuva geresnė nei Latvija parodyta?
Comment