Parašė Arunasx
Rodyti pranešimą
Jei mokėčiau rus. neblogai, tada gal ir visai reguliariai jį žiūrėčiau, gal būtų mano vienas mėgstamiausių Rus. produktų.
Paprastai aš nelabai gilinuosi kas ten ką palaiko. Krymas yra Krymas - konflikto zona ir tiek. Dar vienas posovietinio konflikto pavyzdys, kur ale "prasčiau už Rusiją" gyvenanti kaimynė įsigeidžia Rusijos glėbio (nors track record rodo, kad tokioms "užsimaniusioms teritorijoms" nekažkas laukia ir tikra ekonominė skylė). Man nieko nekeičia kas ką sako. Gal pilnai nesuvokiu rus. mesianistiško nacionalizmo. Faktas, kad ekonomikai nekažką, Krymas jau tuoj gyvens prasčiau nei Ukrainos vidurkis pagal kai kuriuos šaltinius.
Vienintelis dalykas, kuris man rūpi yra tai, kad karas Baltijos šalyse būtų beprasmiškiausias kokį tik sugalvočiau. Nebent gal Latvijoje susidarytų kažkoks šioks toks žymesnis kitos pusės palaikymas, bet Lietuvoje ir Estijoje nemanau, ji gana užglaistyta. Viena Klaipėda su Visaginu nelabai ką galėtų padėti. Vilniaus kraštas nebent, bet tik dar kartą įrodytų, kad ten labai neaiškūs lenkai gyvena.
Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Beje aš taip pat legalų šalių vientisumą, kaip bežiūrėsi su Krymu tikrai yra bėda.
Comment