Mokykloje gavau uzduoti sukurti eilerasti apie Lietuva. Taciau pats esu ne koks poetas be to ir nzn apie ka rasyti. Taigi gal kas galit padeti??
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Padėkit sukurti eilėraštį
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nenoriu kurti naujos temos dėl vieno klausimo, todėl rašau į šią temą.
Gal kas turi gausesnės informacijos apie šį paminklą
Žinau, kad tai Zikaro darbas ,,Knygnešys", bet to neužtenka, nes turėsiu apie paminklą pasakot septintokams ir dešimtokams. Nei internete nei bibliotekose nieko gero neradau Išanksto dėkoju.
Comment
-
Parašė just Rodyti pranešimąMokykloje gavau uzduoti sukurti eilerasti apie Lietuva...Taigi gal kas galit padeti??
ant mano skruostų tavo ašarų lietus.
Tu vieną sapną nuolatos sapnuoji,
tik vieno trokšti ir karštai kartoji -
Tvarka ir teisingumas bus!
Comment
-
Parašė eironas Rodyti pranešimąlietuva mano brangiausias krastas
joje yra idomus istorijos rastas
visiems tu esi mazas lopinelis
bet kai as tave isivaizduoju tu lyg mielas angelelis
as noreciau kad tu butum didesne salis
ir isivaizduociau geresnes mintis
Comment
-
Eironas
Parašė eironas Rodyti pranešimąlietuva mano brangiausias krastas
joje yra idomus istorijos rastas
visiems tu esi mazas lopinelis
bet kai as tave isivaizduoju tu lyg mielas angelelis
as noreciau kad tu butum didesne salis
ir isivaizduociau geresnes mintis
Eilės tarsi minaretas.
Apie Lietuvą jis rašė,
Prie bažnyčios duonos prašė.
Ūkanotas tas rytojus —
Eiles kurti tai ne rojus...
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Mosk Rodyti pranešimąlietuva mano gimta
cia ruduo ir pavasariai
as myliu si krasta
cia mano seimaParašė oranger Rodyti pranešimąEch, Lietuva, tu mano pamotė mieloji,
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKur?Ech, Lietuva, tu mano pamotė mieloji,
Pasirinkai netradicinį eilių rašymo stilių, bet patys eilėraščio žodžiai, rimas ir stilius - labai senamadiški, taigi yra didžiulis tradiciškumo ir modernumo skirtumas.
Taip pat šiek tiek pakoreguočiau skyrybą, bet nesiryšiu, kad tai poezija ir čia skyryba labai priklauso nuo paties autoriaus norimų išsakyti minčių ir norimų perteikti jausmų. Kartais skyrybos "pataisymas" gali tik sugadinti visą eilėraštį.
O paskutinė eilutė labai jau konservatyvi, senamadiška ir atgyvenusi. Yra milžiniškas minties šuolis ir visiškai sudarkytas rimas. Pirmoji dalis - labai nebloga.Paskutinis taisė Ametistas; 2009.11.22, 14:47.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąKiekvienos eilutės pirmasis žodis turėtų būti pradedamas didžiąja raide. Toks yra poezijos gramatiškumas. Žinoma, autorius gali pasirinkti netradicinį būdą. Tada mažąja raide rašoma eilutė turėtų būti labai rišliai susijusi su ankstesniąja. O jei ta mažąja raide prasidedanti eilutė yra ankstesniosios tęsinys, tuomet ji turėtų būti lygiuojama šiek tiek dešiniau, o ne su lyg visomis kitomis eilutėmis.
Pasirinkai netradicinį eilių rašymo stilių, bet patys eilėraščio žodžiai, rimas ir stilius - labai senamadiški, taigi yra didžiulis tradiciškumo ir modernumo skirtumas.
Taip pat šiek tiek pakoreguočiau skyrybą, bet nesiryšiu, kad tai poezija ir čia skyryba labai priklauso nuo paties autoriaus norimų išsakyti minčių ir norimų perteikti jausmų. Kartais skyrybos "pataisymas" gali tik sugadinti visą eilėraštį.
O paskutinė eilutė labai jau konservatyvi, senamadiška ir atgyvenusi. Yra milžiniškas minties šuolis ir visiškai sudarkytas rimas. Pirmoji dalis - labai nebloga.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąIš tavęs kalbininkas geras išeitų geras, bet ne poetaswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Ech... Gaila. Mosk ir Eironio eilėraščiai - Kaip tokie žmonės gali dar kurti eilėraščius Negana to, kad beraščiai, bet dar ir rašo Lietuva iš mažosios raidės. Jau šito nepakenčiu. Eilėraštyje apie Lietuvą... Nepykit, bet tiesiog kai pamačiau šitą temą100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąKiekvienos eilutės pirmasis žodis turėtų būti pradedamas didžiąja raide. Toks yra poezijos gramatiškumas. Žinoma, autorius gali pasirinkti netradicinį būdą. Tada mažąja raide rašoma eilutė turėtų būti labai rišliai susijusi su ankstesniąja. O jei ta mažąja raide prasidedanti eilutė yra ankstesniosios tęsinys, tuomet ji turėtų būti lygiuojama šiek tiek dešiniau, o ne su lyg visomis kitomis eilutėmis.
O paskutinė eilutė labai jau konservatyvi, senamadiška ir atgyvenusi. Yra milžiniškas minties šuolis ir visiškai sudarkytas rimas. Pirmoji dalis - labai nebloga.
Gal skaitei (matei) Benedikto Januševičiaus poeziją? Įdomu, kaip ten pakomentuotum...
p.s. nepyk, bet matosi, kad apie poeziją nenuotuoki beveik niekoPaskutinis taisė oranger; 2009.11.22, 15:06.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Gal skaitei (matei) Benedikto Januševičiaus poeziją? Įdomu, kaip ten pakomentuotum...Paskutinis taisė Ametistas; 2009.11.22, 15:15.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Lietuva tai mūsų žemė
Lietuva tai mūsų kraštas
Lietuvoj mes gimėm, augom,
Lietuvos mes neužmiršim
Nors ir kartais pyktis ima,
Kad lietuviu būt sunku,
Kad į vakarus - geriau,
Kad mus rusai nukankino,
Kad nuo laisvės užrakino
Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
/\ Klausykit, forumiečiai, o gal nevyniojame eilių į vatą ir surenkime kvailiausio posmo konkursą? Vat pas kvailiausias eilėraštis (jeigu išvis tai galima pavadinti eilėraščiu), kokį kada nors man yra tekę girdėti, skamba maždaug taip:
Važiavo traukinys
Nuvirto jis nuo bėgių
Kū kū — kū kū
Žuvo vabalėliai...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment