Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimąNa Helsinki ir Atėnose yra lidl Cola zero skardinese ir mažose buteliukuose, o Helsinki dar ir Fantos atitikmuo yra zero. Bet kitur surelių nėra.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
o kas tie "Vakarai"?
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimą
Sūrelių iš vis vakaruose nėra
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Fokietija, Englija, Belgija, Austrija, Danija, Francūzija, Eirija, Italija, Olandija, Espanija.
Comment
-
O Graikija, Kipras ir Suomija ne?
Comment
-
o kas tie "Vakarai"?
https://en.wikipedia.org/wiki/Western_Europe
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
O tai čia pagal istorinę ar modernią definiciją reiktų vertinti? Blemba komplikuotai čia viskas gaunasi. Ar ne geriau būtų tiesiog konkretizuoti, kurias šalis nori palyginti?
Comment
-
Gana čia visiems šiukšlinti forumą... Na pirmiausiai turėjau omenyje JK. Bet jei turi patirties kitų šalių Lidl parduotuvėse, pasidalink. Man kažkaip nerimtai atrodo tas prekių dinginėjimas.
Comment
-
UK tiesą sakant nepamenu jokių prekių dinginėjimo, bet lyginti kažką prieš 5 metus su dabartimi būtų netinkama. Šiaip prekių dinginėjimai būna ir, pavyzdžiui, Rimi.
Comment
-
Tai žinai, Rimi yra bent iš ko rinktis. O čia turi vienos rūšies prekę, ir tos nėra
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai žinai, Rimi yra bent iš ko rinktis. O čia turi vienos rūšies prekę, ir tos nėra
Comment
-
Tai žinai, Rimi yra bent iš ko rinktis. O čia turi vienos rūšies prekę, ir tos nėra
Comment
-
"Vakarai" į rytus nuo Lietuvos yra "kolektyviniai Vakarai", tai į tą sąvoką ir Baltijos šalys matyt papuola.
Pas mus "Vakarai" liaudyje, tai daugmaž už Oderio-Neisės ir Baltijos prasideda Nepasakyčiau, kad pas mus jau populiaru "Vakarais" priskirti ir Baltijos šalis. Nors ir ne Rytai, nebent kai kurie pesimistiškai kaip iš Pipedijos "mes ne Vakarai, o tikri Rytai".Paskutinis taisė PoDV; 2022.09.06, 21:24.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąNepasakyčiau, kad pas mus jau populiaru "Vakarais" priskirti ir Baltijos šalis.
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Jo, čia tarybinis dalykas visiškas, net Lenkijoje nėra. tik Suomijoje estiškus mačiau (Prizmoje, LIDL nėra).
O Graikija, Kipras ir Suomija ne?
Parašė digital Rodyti pranešimąO aš pasakyčiau - mano aplinkoje ir man pačiam (ir daug kam šiame forume) mes esame Vakarai.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Kad Graikija su Kipru net ne europos laiko juostoje
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Jo, čia tarybinis dalykas visiškas, net Lenkijoje nėra. tik Suomijoje estiškus mačiau (Prizmoje, LIDL nėra).ПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
- 1 patinka
Comment
Comment