Parašė sankauskas
Rodyti pranešimą
„Nors duonos tešla atrodo paprasta ir jai nereikia labai daug komponentų, visi žinome, kad duonos kokybė gali labai skirtis. Čia galite būti tikri – mes naudojame tik itin aukštos kokybės sudedamąsias dalis.”
„Nereikia labai daug komponentų” atrodytų, kaip http://monamikepyklele.lt/Gaminiai svetainėje – Kruasano sudėtis: aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, sviestas, šviežios mielės, marcipanas, cukraus pudra.
„Naudojame tik itin aukštos kokybės sudedamąsias dalis” frazė normaliam žmogui turėtų asocijuotis be palmių riebalų, kurie jau yra draudžiami kitose šalyse ar ES nuo ~2020 m., modifikuotų produktų irgi daug žmonių vengia, sintetiniai kvapikliai yra blogiau nei jokių kvapiklių ir t. t. Tuo tarpu mano pateiktoje kepyklėlės nuorodoje, kiaušiniai ne narve laikomų vištų, tešla šviežia, o ne šaldyta, šviežios mielės, o ne sintetiniai tešlos kilimo milteliai. Beje, pačių produktų kokybė, kad ir be jokių priedų, gali labai smarkiai skirtis, ką ir rašo „Lidl”. Taigi „Lidl” su tokiom frazėm ne tik gauna sausai į savo vartus, bet dar ir raudoną kortelę turėtų gaut.
Jau nekalbant, kad el. laiške parašė man, jog sudėtys nurodytos parduotuvėje. Gal galit pasakyt kur, už prekystalio? Neturėtų ko slėpt, tai neslėptų.
Papildant: bandelės pas juos įeina į „mano duona” skiltį tiek apraše, tiek paveiksliuke pavaizduotam el. svetainėje.
Comment