Parašė Viešnia
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąPanašu, kad 6500 kartų paspausta patinka, tai bus šuniukams maisto už 650€. Lidl - taip gyventi verta. Patinka man tokios akcijos.
Comment
-
Lidl remia sportą.
Vilniaus mokyklai „Lidl“ padovanojo naują krepšinio aikštelę
Šiandien Vilniaus Naujininkų mikrorajone, prie „Saulėtekio“ mokyklos-daugiafunkcio centro, oficialiai atidaryta bendrovės „Lidl Lietuva“ atnaujinta krepšinio aikštelė.
Senoji mokyklos krepšinio aikštelė pastaruoju metu buvo beveik nenaudojama. Šią vasarą švietimo įstaigos kaimynystėje, Kapsų g. 1, parduotuvę atidariusi „Lidl Lietuva“ prikėlė erdvę naujam gyvenimui. Buvo pakeista aikštės danga, pastatyti nauji krepšiai, įrengtas apšvietimas, nutiestas bėgimo takelis. Moksleivių saugumui tamsiu paros metu užtikrinti buvo nutiestas papildomas apšviestas pėsčiųjų takas.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTai va. O Maxima parėmė Meilutytę ir kuo tai baigėsi Rio?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąTai va. O Maxima parėmė Meilutytę ir kuo tai baigėsi Rio?
O čia buvo kas kita - jie skirs pinigus gyvūnams, kurie buvo dažniausiai kankinti, palikti žmonių, kuriuos ex-augintiniai galbūt kažkada mylėjo. Kilnus poelgis, tik gaila, kad nedaug surinko..
Comment
-
Parašė Viešnia Rodyti pranešimąKilnus poelgis, tik gaila, kad nedaug surinko..AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Atvariau į Lidl, žiūriu, pienas su 14% nuolaida. Kasoje įmušė pilną kainą. Sakau, pala pala, kur mano nuolaida. Kokia dar nuolaida? Nubėgau, nufotkinau etiketę, va, sakau. Pasikvietė kolegę, pakraipė abi galvas, sako, nieko nepadarysi, kompiuteris geriau žino. Žino tai žino, bet tai yra šiek tiek kitaip nei rašė delfiuose.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąAtvariau į Lidl, žiūriu, pienas su 14% nuolaida. Kasoje įmušė pilną kainą. Sakau, pala pala, kur mano nuolaida. Kokia dar nuolaida? Nubėgau, nufotkinau etiketę, va, sakau. Pasikvietė kolegę, pakraipė abi galvas, sako, nieko nepadarysi, kompiuteris geriau žino. Žino tai žino, bet tai yra šiek tiek kitaip nei rašė delfiuose.
Pasukau į jų tą infoliniją ir paaiškino kaip kas
Comment
-
Pienas buvo be laktozės. Po €0.99, viršuje kabėjo raudona etiketė po €0.85. Tai man irgi paaiškino, kaip ir kas, be jokios infolinijos - kasos aparatas laimi prieš jų pačių pakabintas etiketes. Man dzin, aš tą pieną ir taip būčiau pirkęs, tiesiog jau ir Lietuvoje po truputį darosi kaip Vakaruose, o Vakaruose tokiais atvejais muša kainą pirkėjo naudai. Tai va, Lidl politika kitokia, o gal tiesiog buvo jau po darbo valandų, vadovės nebuvo, o pardavėjos problemą išsprendė paprasčiausiu būdu - nieko nedarydamos.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąPienas buvo be laktozės. Po €0.99, viršuje kabėjo raudona etiketė po €0.85. Tai man irgi paaiškino, kaip ir kas, be jokios infolinijos - kasos aparatas laimi prieš jų pačių pakabintas etiketes. Man dzin, aš tą pieną ir taip būčiau pirkęs, tiesiog jau ir Lietuvoje po truputį darosi kaip Vakaruose, o Vakaruose tokiais atvejais muša kainą pirkėjo naudai. Tai va, Lidl politika kitokia, o gal tiesiog buvo jau po darbo valandų, vadovės nebuvo, o pardavėjos problemą išsprendė paprasčiausiu būdu - nieko nedarydamos.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąLietuvoje po truputį darosi kaip Vakaruose, o Vakaruose tokiais atvejais muša kainą pirkėjo naudai.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąPienas buvo be laktozės. Po €0.99, viršuje kabėjo raudona etiketė po €0.85. Tai man irgi paaiškino, kaip ir kas, be jokios infolinijos - kasos aparatas laimi prieš jų pačių pakabintas etiketes. Man dzin, aš tą pieną ir taip būčiau pirkęs, tiesiog jau ir Lietuvoje po truputį darosi kaip Vakaruose, o Vakaruose tokiais atvejais muša kainą pirkėjo naudai. Tai va, Lidl politika kitokia, o gal tiesiog buvo jau po darbo valandų, vadovės nebuvo, o pardavėjos problemą išsprendė paprasčiausiu būdu - nieko nedarydamos.
Gavau net 5€ kuponą už jų fail'ą su silkėmisNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Didžiojoje Britanijoje – „Lidl“ ir „Aldi“ parduotuvių klestėjimo metas
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/verslas/naujiena...tas-663-688319
Comment
-
Comment
-
http://www.maxima.lt/mums-rupi
Comment
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimąNeįsivažiuokit labai. Lidlui Lietuvoj dar teks paprakaituoti ne vienus metus, kol prie visuomenės paramos prisidės tiek, kiek prisidėjus Maksima:
Be to, kiek rinkoj veikia vieni, o kiek kiti? Kas žino,gal Lidlas per metus nuveiks tiek, kiek Maxima per penkis? O gal ir ne. We'll see.
Bet taip, pritariu, Maxima labai galvoja apie nūdienos vaikų intelekto lavinimą, Maximalistai, Smegenistai ir t.t.
Comment
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimąNeįsivažiuokit labai. Lidlui Lietuvoj dar teks paprakaituoti ne vienus metus, kol prie visuomenės paramos prisidės tiek, kiek prisidėjus Maksima:
Comment
Comment