Parašė dsanto
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimąValgiau, nieko ypatingo, kas ten superinio?
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąGerai išmarinuota, svogūniukai čiki
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKiek jums moka už tų silkių ir saldainių reklamą?
Comment
-
Teko ir man pirmą kartą apsilankyti Lietuvoje esančiame Lidl. Važiavau pro Kėdainius, tai kaip tik pasitaikė prie kelio, tad ir užsukau. Lauke vežimėlius galima rinktis tiek didelius tiek ir mažus. Įėjus vidun pirmas įspūdis - geras, šviežias bendras kvapas, jokių keptų vištų ar šildomų picų smarvės. Žmonių ne per daugiausia buvo, tai ramiai viską apvaikščiojau. Išgirtosios medkirčių duonos nebuvo -išpirkta, bulvių salotų buvo, švarcvaldo kumpio irgi. Patiko, kad daug prekių su kilmės šalim Vokietija, Italija, Lietuva, o ne vien Lenkija. Vaisių ir daržovių skyrius labai tvarkingas ir švarus. Vyno skyrius gal kiek mažokas, bet užteko ką išsirinkti, tiesa akcijinis buvo tik vienas tetrapakinis. su akcijinėms prekėmis ir jų žymėjimais lyg ir viskas buvo tvarkoje. Prie kasų eilės nebuvo, apsisukau greitai. Taigi bendrai paėmus įspūdis labai geras. Būtinai lankysiuos ir Vilniuje, kai atsidarys arčiau namų.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąGerai išmarinuota, svogūniukai čikiNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąPatvirtinu, šiandien nusipirkau irgi paveiktas. Tapau reklamos auka
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąMan ir kaimynė taip užrodėNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąTai gal kaimynė pasikvietė padegustuoti pas save?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąO feisbuke kažkieno kaimynė kaip tik skundžiasi, kad silkė neskani. Tai kuo dabar tikėti?
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai paragauk, juk esi slaptas Lidl gerbėjasNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąSilkę iš Lidl tikrai galėtum valgyti.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNesakiau to. Esu kelis kartus buvęs Lidl Vokietijoje.
Comment
-
Yra viena bėda, kuri kartojasi, man jau trečias kartas iš eilės, todėl, manau, reikia įspėti J
Lidlai neturi ekrano, kur galima matyti, ką muša kasininkas, t.y. viską kontroliuoja tik darbuotojas - kuris man jau tris kartus - nukontroliavo... aišku, į Lidlo (ar savo) pusę.
Paprastos bandelės patapo brangiom spurgom su įdaru, akcijiniai (trumpesnio galiojimo) pieno produktai "išsimušė" už reguliarią kainą ir t.t.
Na taip, euras-pusantro, nieko rimto, nenubiednėsiu.
Bet erzina - trys apsipirkimai skirtingose vietose, trys "grybai".
Tenka grįžti "be eilės", aiškintis su kasininku, gaišinti kitus, kur dar eilėje.
Pojūtis, kad tai nuolatinė būsena.
Čia kas, lietuvaičiai ėmėsi melžti naująjį darbdavį?
Comment
-
Parašė Mi Co Rodyti pranešimąYra viena bėda, kuri kartojasi, man jau trečias kartas iš eilės, todėl, manau, reikia įspėti J
Lidlai neturi ekrano, kur galima matyti, ką muša kasininkas, t.y. viską kontroliuoja tik darbuotojas - kuris man jau tris kartus - nukontroliavo... aišku, į Lidlo (ar savo) pusę.
Paprastos bandelės patapo brangiom spurgom su įdaru, akcijiniai (trumpesnio galiojimo) pieno produktai "išsimušė" už reguliarią kainą ir t.t.
Na taip, euras-pusantro, nieko rimto, nenubiednėsiu.
Bet erzina - trys apsipirkimai skirtingose vietose, trys "grybai".
Tenka grįžti "be eilės", aiškintis su kasininku, gaišinti kitus, kur dar eilėje.
Pojūtis, kad tai nuolatinė būsena.
Čia kas, lietuvaičiai ėmėsi melžti naująjį darbdavį?
Comment
Comment