Vyrai perka tik rūkytą šoninę, svogūnus ir degtinę. Vaisiai išvis ne maistas, nes netinka nei prie svogūno, nei prie degtinės. Tai andyour teisingai mąsto, kad saldžiai gali valgyti tik vaikai ir moterys. Tikri vyrai turi valgyti tik sūriai, aštriai ir karčiai, nes antraip subobės.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąKas juos tiek gali valgyti, jei ne moterys, vaikai ir tarybiniai žmonės? <...> kuo tie bananai ypatingi?
1) Jų nereikia plauti, kaip kitų vaisių;
2) greitai susivalgo net nepakilus nuo stalo ir tauposi laikas, o kitus vaisius riek nulupti ar sėklas išimt, išsitepa rankos, reikia rankas plaut arba peilį;
3) jie visiškai neturi rūgšties, o nuo visokių obuolių ar ananasų man asmeniškai krūminiai dantys prie dantenų pasidaro labai jautrūs, tad po to su dantų šepetėliu neįmanoma prisiliest 3 dienas;
4) bananai labai sotu;
5) palyginus yra labai nebrangūs.Paskutinis taisė dondc; 2016.06.09, 21:51.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Nežinau, kas labiau valgo koldūnus, vyrai ar moterys, bet aš kartais juos valgau Lidl koldūnų yra dviejų rūšių. Paprasti 800 g - 1,49 €, "naminiai" 400 g - 1,39 €.
Pabandžiau paprastų (dabar su akcija 0,99 €). Sudėtis kaip ir nieko, su jautiena ir kalakutiena. Skonis - kaip eilinių koldūnų, bet kaina nesidrasko.
Kameroj radau Sibirietiškų koldūnų iš Prismos. 2 kg - 5,21 €. Sudėtis kiek prastesnė, nors koldūnai brangesni.
Comment
-
Gal kas iš jūsų yra bandę Lidl'o brand CIEN skustuvus (vyriški)? Kokie įspūdžiai?
Kiek mačiau yra 2, 3 ir 5 ašmenų. Labiausiai intriguoja 5 ašmenų Gillete Fusion kopija. Pats skustuvas kainuoja 5 eurus, kartridžų papildymai man rodos 6 ar 7 eur. Palyginimui Gillette Fusion kainuoja 10 eurų skustuvas ir 20 eurų papildymai.
Iš lidlo kol kas teko bandyti tik muilą, koldūnus ir alų . Tiek muilu, tiek alumi likau patenkintas (turint omeny kainos - kokybės santykį), o koldūnai ypač nustebino, nes skonis buvo geresnis už mano mėgiamus liūtuko ir ko. Galvoju ar verta žaisti loteriją su skustuvais...
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąAš nei moteris, nei vaikas, nei tarybinis, bet iš manes puse metų prikolino naujieji tarybiniai bendradarbiai, kad beveik kasdien eidavau nusipirkt po pora bananų.
1) Jų nereikia plauti, kaip kitų vaisių;
2) greitai susivalgo net nepakilus nuo stalo ir tauposi laikas, o kitus vaisius riek ar nulupti ar sėklas išimt, išsitepa rankos, reikia rankas plaut ar peilį;
3) jie visiškai neturi rūgšties, o nuo visokių obuolių ar ananasų man asmeniškai krūminiai dantys prie dantenų pasidaro labai jautrūs, tad po to su dantų šepetėliu neįmanoma prisiliest 3 dienas;
4) bananai labai sotu;
5) palyginus yra labai nebrangūs.
Comment
-
Parašė Rupertas Rodyti pranešimąGal kas iš jūsų yra bandę Lidl'o brand CIEN skustuvus (vyriški)? Kokie įspūdžiai?
Kiek mačiau yra 2, 3 ir 5 ašmenų. Labiausiai intriguoja 5 ašmenų Gillete Fusion kopija. Pats skustuvas kainuoja 5 eurus, kartridžų papildymai man rodos 6 ar 7 eur. Palyginimui Gillette Fusion kainuoja 10 eurų skustuvas ir 20 eurų papildymai.
Iš lidlo kol kas teko bandyti tik muilą, koldūnus ir alų . Tiek muilu, tiek alumi likau patenkintas (turint omeny kainos - kokybės santykį), o koldūnai ypač nustebino, nes skonis buvo geresnis už mano mėgiamus liūtuko ir ko. Galvoju ar verta žaisti loteriją su skustuvais...
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąIr viskas sukasi aplink tuos bananus Kas juos tiek gali valgyti, jei ne moterys, vaikai ir tarybiniai žmonės? Tipo be bananų kitų vaisių nėra, kuo tie bananai ypatingi?
Comment
-
Parašė Emigraves Rodyti pranešimąČia esmė yra kai kurių verslininkų neišmanymo ir nesiorientavimo situacijoje lygmuo. Tas nokintojas irgi klausė - dabar sėdi su bananu rankoj.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąPritariu 100%.
Kažkada esu apsipirkinėjęs Lidl parduotuvėse Vokietijoje - išlikę prisiminimai buvo teigiami - mažos, gan jaukios. Dabar kažkiek pagedo, atvirai tariant.Paskutinis taisė Jemelia; 2016.06.09, 22:43.
Comment
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimąVisiškai nepritariu Šiandien ir aš radau progą nueiti į lidlą. Užtrukau viduj gal kokia 15 min. Kainų nelyginau, nes neturiu apie jas bent kiek rimtesnio supratimo - žmona su dukra šeimyną apipirkinėja. Akivaizdu, kad asortimentas skurdus. Duonos gal kokios 5 rūšys, kai tuo tarpu Maksėj, net greta namų esančioje mažoje, - pasirinkimas kelis kartus gausesnis. Mačiau ledų - akcijinių: vieną vienintelę rūšį šaldiklyje! Tiesa, dar buvo tų dėžutėse 2-3 rūįys, berods. Pats vaizdas viduje - tarsi kluone ar angare, nes skirtingai nuo kitų prekybos centrų, salės erdvė lentynomis nėra padalinta, apribota, matosi bendras salės vaizdas nuo krašto iki krašto, nuo galo iki kasų. Gausus taletinio popieriaus (suskaičiavau 5 rūšis) ir ypatingai visokio vandens (stalo, šaltinio, mineralinio, dar kažkaip užvadinto) pasirinkimas. Prie kasų po 7-8 žmones, maniškė eilė ištirpo labai greitai - gal kokias tris minutes teužtrukau eilės.
Kažkada esu apsipirkinėjęs Lidl parduotuvėse Vokietijoje - išlikę prisiminimai buvo teigiami - mažos, gan jaukios. Dabar kažkiek pagedo, atvirai tariant.
Comment
-
Parašė Rupertas Rodyti pranešimąGal kas iš jūsų yra bandę Lidl'o brand CIEN skustuvus (vyriški)? Kokie įspūdžiai?
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąKažkaip man nesueina galai. Viename straipsnyje rašo apie parduotus 380t bananų:
http://www.delfi.lt/verslas/verslas/....d?id=71511002
kitame apie užsakytas 24t :
http://vz.lt/sektoriai/prekyba/2016/...-nei-savikaina
Ar žurnalistai eilinį kartą su matematika nedraugauja ar kažkas kito?
Comment
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimąVisiškai nepritariu Šiandien ir aš radau progą nueiti į Lidlą. Užtrukau viduj gal kokia 15 min. Kainų nelyginau, nes neturiu apie jas bent kiek rimtesnio supratimo - žmona su dukra šeimyną apipirkinėja. Akivaizdu, kad asortimentas skurdus. Duonos gal kokios 5 rūšys, kai tuo tarpu Maksėj, net greta namų esančioje mažoje, - pasirinkimas kelis kartus gausesnis. Mačiau ledų - akcijinių: vieną vienintelę rūšį šaldiklyje! Tiesa, dar buvo tų dėžutėse 2-3 rūšys, berods. Pats vaizdas viduje - tarsi kluone ar angare, nes skirtingai nuo kitų prekybos centrų, salės erdvė lentynomis nėra padalinta, matosi bendras salės vaizdas nuo krašto iki krašto, nuo galo iki kasų. Gausus tualetinio popieriaus (suskaičiavau 5 rūšis) ir ypatingai visokio vandens (stalo, šaltinio, mineralinio, dar kažkaip užvadinto) pasirinkimas. Alus, apie kurio kainas bent šiek tiek nutuokiu, pasirodė net brangesnis nei Maksėj Na, neskaitant to pigaus gėrimo pavadinimu Argus Prie kasų po 7-8 žmones, maniškė eilė ištirpo labai greitai - gal kokias tris minutes teužtrukau eilėj su buteliu lietuviško mineralinio vandens. Prasto skonio, tarp kitko - toks įspūdis, kad jame vien tik angliarūgštė, jokių mineralų. Nors rašo, kad yra
Kažkada esu apsipirkinėjęs Lidl parduotuvėse Vokietijoje - išlikę prisiminimai buvo teigiami - mažos, gan jaukios. Dabar kažkiek pagedo, atvirai tariant.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąIškart matosi, kad žmogus be Maxės ir Norfos daugiau nelabai pasaulio matęs.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNepritari, kad mažos kainos, bet savo poste kalbi apie mažą asortimentą ir bendrą įspūdį. Labai logiška
Kitas reikalas - dėl nepritarimo rat komentarui. Visų pirma nepriimtina, kai kas nors, siekdamas išsilieti ant kažkokių ubliudkų, kelia versijas, panašias į acto garintojų - apie kažkokius pastogavimus Nebūkit juokingi, su savo konspiracinėm versijom: pats Lidl atstovas aiškiai pasakė - nekilnojamojo turto ir žemės sklypų bumo metu Lietuvoje jiems paprasčiausiai buvo per brangu pradėti čia veiklą, todėl startas ir buvo atidėtas.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąIškart matosi, kad žmogus be Maxės ir Norfos daugiau nelabai pasaulio matęs. Tokie po to ir šneka apie "labai gerą" ir "be chemikalų" lietuviško maisto kokybę.
Comment
-
Parašė Jemelia Rodyti pranešimą? Koks ryšys tarp pastabų apie asortimento gausą ir nuomonės apie kainas? Kam čia su logika problemos?
Kitas reikalas - dėl nepritarimo rat komentarui. Visų pirma nepriimtina, kai kas nors, siekdamas išsilieti ant kažkokių ubliudkų, kelia versijas, panašias į acto garintojų - apie kažkokius pastogavimus Nebūkit juokingi, su savo konspiracinėm versijom: pats Lidl atstovas aiškiai pasakė - nekilnojamojo turto ir žemės sklypų bumo metu Lietuvoje jiems paprasčiausiai buvo per brangu pradėti čia veiklą, todėl startas ir buvo atidėtas.
Comment
Comment