Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė ratTruputį problematiška, kai taikomas lengvatinis PVM, bet knygos neatpigo tokia pačia dalimi, kaip kartais papostringauja mister praim minister. Kur tie pinigai eina niekas nežino, tikrai ne leidyklų ar knygynų darbuotojams. Tai tada klausimas, kokio velnio mažinti tą PVM oligarchams.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO spurgų negavot dykai paragauti?
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąVisa ši istorija tik įrodo, kad lietuviai labai gerai gyvena, jei kažkokio prekybos centro parduotuvių atidarymas virsta kone metų naujieną. Aišku, tame ir daug provincialumo, bet jau geriau taip, negu žymiai blogesnės žinios.
Pakartosiu tą progą tik savo seną mintį apie tai, kas lietuvių charakteryje baisiai atstumia (nors šiaip atstumia nedaug kas, lyginant su kitom tautom) - tai begalinis, tiesiog kaip kažkokia giliai įaugusi piktžolė, noras skųstis savo gyvenimu visur ir visada. Kartais tai yra net nebejuokinga, bet jau ant šleikštulio ribos.
paaiškinimas rimtesniems: nesijuokiu iš amžiaus, nesijuokiu iš pensijų dydžio bei vaistų kainų, nesijuokiu iš to kad pas gydytojus tikrai reikia ilgai laukti. bet ar ne kvaila, kai pensininkai per tokius karščius rizikuoja savo sveikata? pamatyčiau senelę tokioj eilėj tai duočiau per kuprą su tais bananais.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąForume sedėjimas darbo metu ir rašinėjimas irgi runkelizmas gali būti
Koks kieno reikalas kaip KITI žmonės leidžia laiką? Jei vienas sėdi namie prie FB, o kitas eilėje prie LIDL sėdi FB, tai pastarasis daugiau padaro vienu metu. O pirmasis - išeitų runkelis
Aš buvau pirmos Maksimos atidaryme. Žmonių buvo labai daug. Visi nauji dalykai sutraukia žmones. Pirma Maksima, pirma Ikea, pirmi Senukai Vilniuje (kažkada jie buvo visur, bet ne Vilniuje), pirma Apple parduotuvė, pirmas Akropolis, pirmas įdomus parkas (Bernardinų) ir t.t. Kiekvienas savo laiką ir vertybes įsivertina pats. Buvau ne visur, bet nesmerkiu kas eina. Kas važiuoja per Bernardinus su dviračiu arba vedžioja šunį - smerkiu. Tai yra uždrausta, todėl rodoma nepagarba visiems kitiems lankytojams.Paskutinis taisė Fulgur; 2016.06.02, 22:25.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąVisa ši istorija tik įrodo, kad lietuviai labai gerai gyvena, jei kažkokio prekybos centro parduotuvių atidarymas virsta kone metų naujieną. Aišku, tame ir daug provincialumo, bet jau geriau taip, negu žymiai blogesnės žinios.
Pakartosiu tą progą tik savo seną mintį apie tai, kas lietuvių charakteryje baisiai atstumia (nors šiaip atstumia nedaug kas, lyginant su kitom tautom) - tai begalinis, tiesiog kaip kažkokia giliai įaugusi piktžolė, noras skųstis savo gyvenimu visur ir visada. Kartais tai yra net nebejuokinga, bet jau ant šleikštulio ribos.
Asmeniškai aš dėjau ir ant to Lidlo, ir ant visų kitų, nes man tai nėra gyvenimo prioritetas - kur pirkti sau ėdalą ir kur jo gauti už kelis centus pigiau...
Aš mėgstu Lidl pirkti brandintą sirloin jautieną ir kepti steikus. Taip giventi verta (no shit).Paskutinis taisė John; 2016.06.02, 22:26.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO ką dariti tiems, kurie nesiskundžia gyvenimu, bet mėgsta Lidl?
Aš mėgstu Lidl pirkti brandintą sirloin jautieną ir kepti steikus. Taip giventi verta (no shit).
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimąČia visi lygina su Tesco tą Lidl. Ar galėtumėt apibendrintai palyginti su Marc and spencer? Pagal jautieną.
Comment
-
Parašė represser Rodyti pranešimąSu drauge prieš 30 min. buvom nuėję pasižiūrėti prie Vilniuje atidarytos Lidl parduotuvės Kalvarijų g. 180. Tai pamatę eilę apsisukom ir grįžom namo
Comment
-
Aš buvau Lidle 21val. Lauke užtrukau gal porą minučių nes buvo kinderis. Šiaip eilė gal 15 žmonių buvo.
Pirkau aišku bananų, alaus ir malonus atradimas - prinokę mangai po 1,25€ be akcijos, atrodo iš Čilės. Paėmiau 5. Keista, bet nelabai kas ėmė iš viso, kelios dėžutės tik buvo po kokius 9. Kokybės/kainos požiūriu mangai tai į vienus vartus kaip sako lyginant su esamais centrais. Tas pats kas lyginti prinokusį ananasą su žalia bulve. Ir kaina cool. Nebuvo laiko tyrinėti bet neradau kokių šaldytų jūros gėrybių visai. Gal nėra, gal neradau per kelias minutes tam skirtas.
Labai daug kas su barkodu 20.... kas yra savo tinkle platinamas daiktas.
Manau kirs per kainas/apyvartą kai kurių daiktų kitiems. Agurkai trumpi iš Ispanijos po 0,49€, kai vietiniai kitur po ~2,4€.
Pakuoja mergina už kasos į nemokamus maišelius, bus taip 4 dienas.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimągal pagaliau maišeliai taps nemokami, o tai dabar turi susimokėti, kad reklamuoji koki tinklą.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimągal pagaliau maišeliai taps nemokami, o tai dabar turi susimokėti, kad reklamuoji koki tinklą.
Comment
-
Ištikimi gerbėjai nepabūgo per naktį laukti „Lidl“ parduotuvės atidarymo Kaune, Šiaurės prospekte! Atsidėkojame maža, bet nuoširdžia dovanėle – palapine nuo saulės ir dviem pikniko kilimėliais. AČIŪ visiems, kad esate kartu! Dalinkitės savo įspūdžiais ir laimėkite 3000 Eur „Lidl“ pirkiniams: goo.gl/XUU6O6 #TaipGyventiVerta
Comment
-
Parašė Panevezietis Rodyti pranešimąIštikimi gerbėjai nepabūgo per naktį laukti „Lidl“ parduotuvės atidarymo Kaune, Šiaurės prospekte! Atsidėkojame maža, bet nuoširdžia dovanėle – palapine nuo saulės ir dviem pikniko kilimėliais. AČIŪ visiems, kad esate kartu! Dalinkitės savo įspūdžiais ir laimėkite 3000 Eur „Lidl“ pirkiniams: goo.gl/XUU6O6 #TaipGyventiVerta
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
Comment