Šiauliuose policija. Saugo arba irgi eilėje.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Panašus vaizdas ir Vilniuje, Kalvarijų gatvėj.
P.S. Kaip sumažint nuotraukos vaizdą?
http://talpix.lt/v/4mevs.jpg"I killed the Bank" - Andrew Jackson
Comment
-
Parašė vilnews Rodyti pranešimąTaip, bekontakčiai NFC mokėjimai Lidl kasose yra. Deja, Lietuvos bankai nerodo jokios pažangos velkdamiesi užpakaly, bekontaktes mokėjimo korteles nuo rudens planuoja išduoti tik Swedbank, nors Latvijoj ir Estijoj jos jau išduodamos. Aš visąlaik stebiuosi, kodėl Lietuva vis paskutinė inovacijose.
Comment
-
Parašė galis Rodyti pranešimą"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąĮdomu, citmos dyrikas vis dar mano, kad bananų neparduos?
Comment
-
Andrius Tapinas
2 hrs
Aštuonios valandos ryto ir jūsų gyvenimas niekada nebus toks, koks anksčiau.
Atsidarė Lidlas. Pagaliau nusipirksim pavalgyti.
34 mins
LIDL - Labai Ieškančių Diskauntų Laimė.
Dabar mane labiau domina ne paties Lidl'o, o jo konkurentų elgesys. Naujokas daro tai, ką ir privalo daryti - žemų kainų napalmo liepsna veja pirkėjus iš kitų parduotuvių. Jeigu kiti rinkos žaidėjai nekeis kainodaros, pirminį ažiotažinį klientų antplūdį Lidl'e lydės nuolatinis pirkėjų nuotėkis ("ar jau buvai Lidl'e, žinai, ten kainos 3-4 kartus mažesnės!"). Taigi kainas teks mažinti gynybiniais sumetimais. Tuomet ir pamatysime, kiek nuoširdžios buvo prekybininkų kalbos kalafiorų skandalo metu, esą pelno maržos yra tokios mažos, na jau tokios mažos, kad bet koks jų karpymas lemtų nuostolingą veiklą.
Įdomu, ar kainas fiksuojantieji Statistikos departamento atstovai iš karto ims lankytis Lidl'o parduotuvėse? Turėtų būti šioks toks defliacinis efektas . Na, o aš tai būtinai apsilankysiu ir, beje, ne makroekonominės analizės tikslais.
Comment
-
Kolegos, startavo ir normalus www.lidl.lt puslapis.
Panašu, kad dabar viskas "pirmam susipažinimui", o tikras Lidl skonis nuo pirmadienio.
Comment
-
Parašė Gintautas PaluckasBet yra dar ir blaiviai mąstančių žmonių... Sustojus prie šviesoforo ir pamačius gyvate per parkavimo aikštelę išsivyniojusią milžinišką eilę prie Lidl'o (šnipiškėse priešais Sigmą), visas autobusas Nr. 10 prapliupo nuoširdžiu juoku. Dar ne viskas prarasta, dar yra viltiesPaskutinis taisė abruo; 2016.06.02, 10:44.Lietuva visiems.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPrašom rašyti pageidavimus dėl konkrečių prekių kainų palyginimo Lietuvos vs UK Lidluose. Pasistengsiu pateikti su vaizdine medžiaga pagal galimybes.
Joh, kas dėl šito produkto?
Įtariu, kad čia tik Lietuvos rinkai
Comment
-
Parašė dts Rodyti pranešimąLabai patiko iš lidl minios besityčiojančių reakcija, kai tai buvo palyginta su apple "haipu"
"oi ne ne, apple tai čia kultūra, subkultūra, čia visai ne tai, čia kažkas fuckin amazing"
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTai į darbą niekam nebereikia? Darbai patys pasidarys savaime?
Comment
-
Parašė Traf Rodyti pranešimąNežinau ar čia tokių žmonių gausa džiaugtis ar liūdėti.
Comment
-
Kad ir kiek žmonės džiaugtųsi, kad ir kiek juoktųsi. Tas juokas dažniausiai pagrįstas savo socialinio statuso puchinimu "Lidl man ne lygis". Iš esmės tai gavom stiprų žaidėją rinkoje, kuris turi realią galią pakovoti dėl pirkėjų. Iki šiol egzistavusi oligopolinė konkurencijos imitacija nesiskaito.
Comment
Comment