Per šitiek laiko galėjo bent tinklapį paruošti be klaidų.
Viename iš puslapių du skirtingi klausimai ir vienodas atsakymas. Akivaizdu, kad antras atsakymas ne į temą:
Šaltinis: http://www.lidl.lt/prekybos-tinklas.html
Čia nelabai suprasi kas kaip:
Šaltinis: http://www.lidl.lt/svarbiausia-kokybe.html
Viename iš puslapių du skirtingi klausimai ir vienodas atsakymas. Akivaizdu, kad antras atsakymas ne į temą:
Ar „Lidl“ parduotuvėse Lietuvoje galiu įsigyti tokių pat prekių, kaip „Lidl“ parduotuvėse kitose šalyse?
Daugeliu atvejų taip: perkame centralizuotai ir paskirstome prekes į visas šalis. Tačiau kiekvienos valstybės „Lidl“ bendrovėje yra savarankiškai veikiantis pirkimų skyrius. Sudarant asortimentą, kiekvienoje šalyje atsižvelgiama į vietos gyventojų poreikius ir skonį.
Kas lemia „Lidl“ prekių kainas?
Daugeliu atvejų taip: perkame centralizuotai ir paskirstome prekes į visas šalis. Tačiau kiekvienos valstybės „Lidl“ bendrovėje yra savarankiškai veikiantis pirkimų skyrius. Sudarant asortimentą, kiekvienoje šalyje atsižvelgiama į vietos gyventojų poreikius ir skonį.
Daugeliu atvejų taip: perkame centralizuotai ir paskirstome prekes į visas šalis. Tačiau kiekvienos valstybės „Lidl“ bendrovėje yra savarankiškai veikiantis pirkimų skyrius. Sudarant asortimentą, kiekvienoje šalyje atsižvelgiama į vietos gyventojų poreikius ir skonį.
Kas lemia „Lidl“ prekių kainas?
Daugeliu atvejų taip: perkame centralizuotai ir paskirstome prekes į visas šalis. Tačiau kiekvienos valstybės „Lidl“ bendrovėje yra savarankiškai veikiantis pirkimų skyrius. Sudarant asortimentą, kiekvienoje šalyje atsižvelgiama į vietos gyventojų poreikius ir skonį.
Čia nelabai suprasi kas kaip:
Kuo „Lidl“ pakuota mėsa skiriasi nuo parduodamos nuo atvirų prekystalių?
Skerdžiama ir mėsa pakuojama dažniausiai toje pačioje įmonėje, šitaip apsaugant produktus nuo galimo išorinio poveikio. Visų gamybos ir logistikos procesų metu mėsa yra nuolat vėsinama. Supakavus naudojant apsaugines dujas, jos galiojimo laikas ilgesnis.
Skerdžiama ir mėsa pakuojama dažniausiai toje pačioje įmonėje, šitaip apsaugant produktus nuo galimo išorinio poveikio. Visų gamybos ir logistikos procesų metu mėsa yra nuolat vėsinama. Supakavus naudojant apsaugines dujas, jos galiojimo laikas ilgesnis.
Comment