/\ tai yra labai susiję su Lidl, nes kaip pats sakei - nerašo prekės kilmės. Ar tau sumokėjo už reklamą šiame forume?
O dieve, gal nereikia tų absurdiškų sąmokslų teorijų Jau vakar po straipsniu apie tai, kad permokėjau Lidl, prisižvengiau, nes kai kurie mano, jog aš tuos 52 sūrius iš tikrųjų pirkau. O taip, užeikit šiandien į Aleksoto turgų O jau, kad mane užsakė Maxima, tai nebesiginčiju, nes pats skaitydamas komentarus, tuo patikėjau
P.S. Skaityk atidžiau. Nerašo kilmės šalies prie kainos, o etiketėse rašo.
Man įdomu pasidarė - jei lietuviai važinėjo/-a į lenkiją apsipirkt, tai gal dabar latviai (gal net ir iš Rygos) važinės pas mus į Šiaulius apsipirkinėt?
Tai ir iki šiol važinėdavo apsipirkti, tik ne tokiais dideliais mastais kaip lietuviai į Lenkiją.
Smagus faktas: Vilniuje namų ūkis išleidžia 24% savo pajamų maistui, kai Estijoje ar Vakarų Europos ES šalyse šis rodiklis siekia apie 15% (Swedbank duomenys).
Tai reiškia, kad mūsų maisto kainos nenormaliai didelės palyginti su atlyginimais. Todėl Lidl pirmiausia ir atėjo į Lietuvą - nes čia maisto kainos didelės, tai bepigu būti pigiausiu prekybos tinklu.
Smagus faktas: Vilniuje namų ūkis išleidžia 24% savo pajamų maistui, kai Estijoje ar Vakarų Europos ES šalyse šis rodiklis siekia apie 15% (Swedbank duomenys).
Neteisingai nurodytos faršo kainos. Taip pat lyginamos šviežios Lidl bulvės su kitų tinklų pernykštėmis.
Tokie palyginimai juokingi.Žurnalistai aišku nėra maisto technologai, bet bulvės turi auginimo metus, kiaušiniai - dydžio klasę, miltai savo kriterijus ir pan. Dar kvailiau atrodo banko atstovai komentuodami tuos bet kaip surinktus rezultatus.
Vienintelė įdomi vieta:
„Dabar jau apie keletą metų po truputėlį auga ir tų skaičius, kurie jau nebežiūri į kainas ir perta tik tai, ko nori, bet tokių tikrai nėra didelė dalis – iki 10 proc.”, - kalbėjo pašnekovė.
Comment