Kėdainiuose dabar prie kasų eiles beveik per visą parduotuvės ilgį..
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Šiaip Lidl viešoji komunikacija ir marketingas Lietuvoje bent iki šiol yra pavyzdinis. Jeigu Maximiniai (ir likę) nesusigriebs, gali labai smarkiai gauti į ragus.
Comment
-
Pieno produktai. Pieną ir kefyrą maišeliuose gamina Rokiškio pienas.
UAT pienas lenkiškas.
Lenkiškas ne UAT:
Yra ir lieso UAT pieno (lenkiško):
Raugintos pasukos:
Kefyras mažesniais buteliukais:
Grietinė, 18% (lenkų gamybos). Dar būna 12%, bet vakar jau nebuvo. Šiandien nebebuvo ir 18%.
Paskutinis taisė dsanto; 2016.06.03, 21:57.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBačiulis raportuoja iš Lidl. Užskaito.
Comment
-
Parašė Galis Rodyti pranešimąBačiulis labai jautrus maisto prekių klausimu ir pozicija su Užkalnio jau kelintas kartas nesueina, dar vienas kalafioras ir pradės tarpusavy pjautis.
O 40% grietinę apskritai reiktų uždrausti. Man visiškai neišneša smegenys, kaip galima tokį daiktą valgyti.
Comment
-
Parašė Ghetto1 Rodyti pranešimąO tai negi kiekviena karta reikes vezima jimti, ar dar nespejo atvezti pirkiniu krepsiu?
Comment
-
Parašė AudriusGTS Rodyti pranešimąJei nereikia vežimo, beeilęs ileidžia
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąGali neimt to vežimo jei nedaug prekių imsi. Aš bent jau neėmiau ir man niekas dėl to nieko nesakė.
Esmė kad pensininkai į vežimelį isideda bananu ir suka ratus aplink, o kai perki mažai prekių ir į rankas netelpa reikia prisiplėšiti maiselių ir kiekvieną prekę deti į jį...
Comment
-
Pažiūrėjau vakar dienos Panoramą. Kažkokia švepla/girta Euromonitor "analitikė" aiškina, kad neva Lidl gali būti sunku, nes vertinant anksčiau buvusių žemų kainų tinklų Cento ir kažkokio kito patirtį, Lietuvos pirkėjui rūpi ne tik kaina. Man iškart kilo klausimų, kokias vištas darbina Lietuvoje veikiančios apklausų ir monitoringo agentūros? Juk ji jau vakar turėjo būti praradusi savo darbą už tokius rinkos analizus ir kolosalų retail'o neišmanymą.
Comment
-
Garsusis Gouda sūris, kurio vietoje 1 vnt. vargšė kasininkė įmušė 53 Šiandien vadybininkas paaiškino, kad neva lyg kodas "35" skirtas keksams, kuriuos skanavo po sūrio, dėl to ir įmušė 53
Sviestas 83% (lenkiškas). Palyginimui už "Žvaigždutės" riebalų mišinį Prismoj mokėdavau 1,13 €.
Lydytas sūris (Rokiškio sūris):
Grūdėta varškė (lenkiška):
Sūrelis (Varėnos pienelis):
Pudingo desertas (Vokietija). Skonis kaip Zott, neatskirčiau. Nebent dėl grietinėlės konsistencijos
Paskutinis taisė dsanto; 2016.06.03, 22:04.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPažiūrėjau vakar dienos Panoramą. Kažkokia švepla/girta Euromonitor "analitikė" aiškina, kad neva Lidl gali būti sunku, nes vertinant anksčiau buvusių žemų kainų tinklų Cento ir kažkokio kito patirtį, Lietuvos pirkėjui rūpi ne tik kaina. Man iškart kilo klausimų, kokias vištas darbina Lietuvoje veikiančios apklausų ir monitoringo agentūros? Juk ji jau vakar turėjo būti praradusi savo darbą už tokius rinkos analizus ir kolosalų retail'o neišmanymą.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąLietuvos Lidl nepanašūs į Cento tvartus, aplinka labai aukšto lygio. Net ir esant daug žmonių, klimato komfortas idealus.Paskutinis taisė John; 2016.06.03, 22:11.
Comment
Comment