Milteliais?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Kefyrą geria tik homosovietikai.
Vakarai atrado kefyrą prieš kelis metus, ir visur skelbia, kad geresnis probiotikas, nei jogurtas.
https://www.drinks-insight-network.c...ularity-kefir/
https://www.ecowatch.com/what-is-kef...882023454.html
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Miltelius reikia ne triesti, o uostyti, šiaip.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Kefyrą geria tik homosovietikai.
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Jeigu tik su raugintais agurkais ir pasistiprinant šnapsu
Comment
-
Aš tai su kefyru dar darausi veido kaukes ir naudoju vietoj plaukų kondicionieriaus
- 1 patinka
Comment
-
Parašė evvt Rodyti pranešimą
Tikiu kad rezultatą gauni gerą
Comment
-
Rezultatai, tiesą pasakius, pritrenkiantys.Paskutinis taisė evvt; 2018.11.01, 16:30.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąKitaip tariant Maximoj 30% grietinė 2,12 €/kg, Lidle - 2,73 €/kg. O dar sakote, kad Lidl viskas pigiau.
Comment
-
Mama iš „Lidl” nusipirko LED šviestuvą. Geras, su baterijomis. Rašo, kad „pagauna” iš 3-jų metrų, tad gal ne butui skirtas? Manau, kokiam garažui.
Tik neaišku ką pagauna. Bet kuriuo atveju, viskas parašyta instrukcijoje ar ant pakuotės.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 3 patinka
Comment
-
Parašė rroomask Rodyti pranešimąiš Lidl mama nusipirko Led svestuva tipo geras su baterijom, rašo pagauna iš 3 metru tai čia ne butui skirtas? ar butui manau kokiam garažuiIf a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Romai, gal galėtų pati mama prisijungti ir pakomentuoti? Dabar tikrai neaišku ką pagauna. Mano spėjimas būtų, kad tai turbūt jutiklinis šviestuvas, kuris įsijungia užfiksavus judėsį, o jį būtent 3 atstumu ir fiksuoja. Ką kiti manot, ar tikėtina teorija? Jei taip, ar trijų metrų atstumas yra užtenkamas?
Comment
-
Parašė rmss Rodyti pranešimąRomai, gal galėtų pati mama prisijungti ir pakomentuoti? Dabar tikrai neaišku ką pagauna. Mano spėjimas būtų, kad tai turbūt jutiklinis šviestuvas, kuris įsijungia užfiksavus judėsį, o jį būtent 3 atstumu ir fiksuoja. Ką kiti manot, ar tikėtina teorija? Jei taip, ar trijų metrų atstumas yra užtenkamas?AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
Comment